Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 04-06-06, 11:52 PM   #1
大情大性武大帝
God of Gamer
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
校園終極人?

校園終極人?

你地學校有無校園終極人?
即係乜呢?
果D人,永遠都係做D好終極既野…
例如:果日係入冬以來最凍,就硬係有一兩個係乜都無著既,即是就咁裇衫打呔就算…
或者倒轉,就轉夏季校服時,又硬係有一兩個同學仲著校褸仲要扣晒樓…
你有無做過或你朋友係校園終極人?

舊 04-06-06, 11:57 PM   #2
泡菜
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDpakpak4872
引用:
作者: A HoManTin Work
校園終極人?

即係乜呢?
例如:果日係入冬以來最凍,就硬係有一兩個係乜都無著既,即是就咁裇衫打呔就算…
或者倒轉,就轉夏季校服時,又硬係有一兩個同學仲著校褸仲要扣晒樓…
今日番學校見到個FD著住2件冷衫(背心+長袖)
問佢係咪好凍佢話驚上堂冷氣開太大
泡菜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-06, 11:59 PM   #3
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
校園終極人?

即係乜呢?
我小學做過「夏天」人 中學做過「冬天」人
依家做正常人...

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-06, 12:34 AM   #4
saintvenus
Crazy Gamer
網絡上有很多弗人弗事

註冊日期: Mar 2006
0的女仔三十幾度仲著冷衫
遮掩發育部份

呢0的算唔算校園終極人

而家先0黎壞冷氣, 唔係呀嘛?! 天哪!
saintvenus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-06, 12:36 AM   #5
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
因為冬季校服一定要有校褸,
而我好憎冷衫d毛而唔會著冷衫(趴o係枱度d冷衫毛吉眼好唔舒服)

所以我以前中學換季果時, 可能今日著緊冬季校服+校褸, 前一日仲係夏季短袖裇衫only, 而哩兩日ge溫度其實差不多

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-06, 12:47 AM   #6
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

引用:
作者: 真!DC
因為冬季校服一定要有校褸,
而我好憎冷衫d毛而唔會著冷衫(趴o係枱度d冷衫毛吉眼好唔舒服)

所以我以前中學換季果時, 可能今日著緊冬季校服+校褸, 前一日仲係夏季短袖裇衫only, 而哩兩日ge溫度其實差不多
嘩!你第一日換季,就已經着校褸……咪好熱囉?

舊 04-07-06, 01:17 AM   #7
[KIT]

註冊日期: Sep 2002
我以前成日遲到
每次都metal gear 式潛入學校
算唔算呢?

[KIT] 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-06, 01:37 AM   #8
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
試過有一排成班男同學冬天鬥着得少衫

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-06, 01:38 AM   #9
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

引用:
作者: 亞利古
試過有一排成班男同學冬天鬥着得少衫
之後病晒…
不過我真係試過,快夏天時同人鬥着校樓加冷衫……熱到痴左……

舊 04-07-06, 01:43 AM   #10
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
之後病晒…
不過我真係試過,快夏天時同人鬥着校樓加冷衫……熱到痴左……
一個都沒病到
好記得果陣時班人係咁講:
熱血男兒不怕凍

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:47 PM

手機版 | APP版