Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-01-18, 04:03 PM   #13151
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
第2次山1標西1天元,好彩中到 XD 唔凸住了等活動完都抽唔到多隻先,費事咁好彩1石中多隻蝕左限凸,雖然好難 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-18, 05:40 PM   #13152
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
爬兩次就拎到天元,可口可樂\/
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-18, 08:23 PM   #13153
J+1
望過黎呀!!!!!!

最後26斬51萬w

由手機版發出
舊 07-01-18, 08:34 PM   #13154
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
lv27...lv10已經開始唔夠打, 想問高lv有沒特別易出好野?
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-18, 08:37 PM   #13155
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
lvl 10之後未見過devil...所以都係o個堆野...感覺冇咩up...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-18, 10:49 PM   #13156
ShinDou

結果都係打唔到上去,1307排3311,殘陣攻人成日食完防衛技送分 XD 有D又出錯陣/招/精神,等活動完左凸天元先正式試打上去了
舊 07-01-18, 11:09 PM   #13157
ShinDou

彩COIN竟然中左大馬沙,有4隻射冇凸等食 @@ 正 XD

擊退S次次都係肥,反而B出最多SSR機,雖然係垃圾

此篇文章於 07-01-18 11:15 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-02-18, 08:29 AM   #13158
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: J+1 查看文章
爬兩次就拎到天元,可口可樂\/
由手機版發出
結果抽咗幾多先追到天元?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-18, 08:32 AM   #13159
ShinDou

而家先知OMG天元可以1野十珠3百幾萬爆落去 @@ 好爽
舊 07-02-18, 10:38 AM   #13160
J+1
望過黎呀!!!!!!

Omg個必殺係你有幾多珠就食幾多???

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
結果抽咗幾多先追到天元?
第四輪,問題之後爬多兩次一隻ssr都冇
由手機版發出
舊 07-02-18, 10:54 AM   #13161
ShinDou

應該係,冇得揀用幾多珠,1出就射晒

今次個POOL其實唔中天元既話同跌死冇分別,標西唔係大器冇地方用得著,條女鬥雞廢又唔係精霸通行證
舊 07-02-18, 01:25 PM   #13162
ShinDou

原來而家N精過唔到25C @@ 活動8號先完,驚8號打唔切精霸,而家凸天元3野用住先算,睇下凸3野夠唔夠過N精25C先 @@

此篇文章於 07-02-18 01:31 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-02-18, 01:43 PM   #13163
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

天元鬥雞個bug原來冇omg都出現到...先頭打3nc隊可以打到殘血再突然扣多下殺

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-02-18, 01:45 PM   #13164
ShinDou

其實唔止天元,盾XAN應該都有,之前試V精28果陣成日1開波俾隻XAN連炸兩下秒晒,明明得3珠,搞到試左好多場先過到

原來賣SUPPORT有S CHIP,賣晒D垃圾先,阻住晒D位,揀SUPPORT果陣太多好煩
舊 07-02-18, 03:20 PM   #13165
ShinDou

隻天元又真係幾屈,冇落指第1次郁十珠開砲都扣到4萬幾 @@ 我仲要得凸3,凸爆咪仲屈﹖

不過唔凸爆都幾難用,人地落隻減行動就打到佢郁唔到咁濟淨係反擊到 XD
舊 07-02-18, 04:11 PM   #13166
ShinDou

終於過到N精25C,原來正攻法係要打橫企定定等人過黎打,之前AUTO凸3天元開必唔夠秒晒,可能因為未凸爆 @@

記得以前有12妹新古果D冇腦開AUTO等出晒卒之後1野縮退秒晒

1排企定定齊晒疾燒既話應該凸破唔到防線唔駛開必清

N精26A而家識打可以高速過了 XD

N精28A而家有2隻1部甲冇視3隻特殊燒,好爽,AUTO秒晒 XD

此篇文章於 07-02-18 05:16 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-02-18, 07:56 PM   #13167
ShinDou

試左幾次終於過到N精29C了 @@ 真係要靠號屈機,同埋原來要佢俾卒打夠BUFF甲先得,試過入到去俾天意斬千幾,不過斬多幾下就扣10了,信賴番佢就得,隻雞拉係咁1閃好煩,成日俾佢爆艦,之後試到原來要推號上去引佢打,唔駛理濕男,濕男會自己走上黎,之後無限甲兒3下必就搞掂,不過IJ唔夠近,我又唔敢行前出必所以打唔到佢,好彩號有自信,頂1陣就磨死了 XD

點解個個都出小路寶﹖特登推佢上去俾雞拉殺長時間疾﹖但唔夠BUFF既話號咪好易死﹖

N精30D要範圍盲再範圍CRI殺﹖

朱古力CC上盲再GB踢唔知得唔得 @@

此篇文章於 07-02-18 08:04 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-02-18, 08:30 PM   #13168
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
試左幾次終於過到N精29C了 @@ 真係要靠號屈機,同埋原來要佢俾卒打夠BUFF甲先得,試過入到去俾天意斬千幾,不過斬多幾下就扣10了,信賴番佢就得,隻雞拉係咁1閃好煩,成日俾佢爆艦,之後試到原來要推號上去引佢打,唔駛理濕男,濕男會自己走上黎,之後無限甲兒3下必就搞掂,不過IJ唔夠近,我又唔敢行前出必所以打唔到佢,好彩號有自信,頂1陣就磨死了 XD

點解個個都出小路寶﹖特登推佢上去俾雞拉殺長時間疾﹖但唔夠BUFF既話號咪好易死﹖

N精30D要範圍盲再範圍CRI殺﹖

朱古力CC上盲再GB踢唔知得唔得 @@
雞拉好少血,麻咗拉兩隻射就好快射得死,而且頭幾wave其實夠晒你buff,只要拉開啲射機唔打就夠buff有突。

n30可以用朱cc,但個上暗機率唔算高,我今日打用盾老馬連出3下都要刷十幾次先暗得晒。
但記住要有至少兩個絆+,對面會封精封必
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-18, 08:36 PM   #13169
ShinDou

睇左片了,兩次絆+係入場1次中間再開1次 @@

睇片見人朱古力CC連出3下必之後射戰國出必殺剩2隻冇CRI,佢出埋落黑人中大佬上盲 @@

https://www.youtube.com/watch?v=w8MYlfOyH90

嘩有人0大器1次絆+過到,佢D機我全部有

佢用科路迪連出兩下必秒 @@

科路迪本身冇加CRI喎得自信仲要唔係大UP,應該要SL好多次先可以連出2次都全CRI﹖@@

https://www.youtube.com/watch?v=sd3BkekSnhg

又係1次絆+ 教官同奶陣 @@ 雙鼓舞再盾奶回轉斬兩下秒晒,點解咁多神人,試下抄佢先 XD

原來紫奶我冇盾版,試下白版抄唔抄到先 @@ 另1隻鼓舞要用盾師傻星 XD

此篇文章於 07-02-18 09:25 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-02-18, 10:02 PM   #13170
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

你唔知佢之前fail 幾多次o者.....

============

鬥雞咩事1100層都大量唔落單機架......有d仲要唔係弱陣.....(雖然都唔叫強)

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-02-18, 10:09 PM   #13171
ShinDou

應該好耐已經係咁啦,可能你太耐冇單﹖

我上次重打刷新古已經係度講單緊刷黎刷去都冇幾多場打到 XD

我而家個名寫埋單,都冇幾多個單人打我,多數係認真MODE擺近幾個月出既勁機,雖然佢地低分唔識擺 XD 而家凸3天元夠掃番晒佢地

此篇文章於 07-02-18 10:11 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-02-18, 10:32 PM   #13172
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

個個禮拜都單到星期六,之前都冇咁嚴重...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-02-18, 10:34 PM   #13173
ShinDou

@@ 可能大家個GROUP唔同,我刷黎刷去條LIST都得一兩個單緊 XD

絆+係咪升左OMG會長D時間﹖我跟足條片既時間出絆+到我想鼓舞同出必果陣冇左效封左必精 @@ 不過我隻CC冇PILOT PART,如果晒30個PILOT PART換番黎應該出到,但我唔夠盾機補給多下跟條片CC3下必上盲

聽日再慢慢試,試下2下必上唔上得晒先

此篇文章於 07-02-18 11:11 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-03-18, 11:51 AM   #13174
ShinDou

唔知點解我朱古力CC招盲打唔到後排,明明都係中間位攝左入去﹖

同埋我隻盾奶凸爆左反而兩下必殺唔到喎唔知點解 @@ 應該要轉用GB了

見人3隻過左30D @@ 拳創性星,朱CC上盲3下,DX勇氣1砲秒晒,乜原來唔駛用CRI打咩﹖DX唔加CRI率架喎淨係加CRI DAM @@

此篇文章於 07-03-18 12:02 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-03-18, 02:40 PM   #13175
ShinDou

原來之前入攝個位唔岩

而家識了,但CC3下盲都上唔晒咁多隻,最盡秒淨1隻,仲有冇其他機上盲率高D﹖

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:28 PM

手機版 | APP版