Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 380 880 1280 1330 1370 1374 1375 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1390 1430 1480  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
~小鬼~ 07:20 PM 04-20-17
抽蛋對生活完全冇影響
如果唔係諗抽到中,唔好諗咁多乜愛乜乜重好
細路翔 07:24 PM 04-20-17
作者: ~小鬼~:
抽蛋對生活完全冇影響
請不要說出這麼土豪的發言

我有錢好似鐵O侍咁可以每隻都課十幾單一早就去砌到部電腦飛天去踩STEAM個堆高需求地雷仲點會玩手機GAME
~小鬼~ 07:27 PM 04-20-17
作者: 細路翔:

我有錢好似鐵O侍咁可以每隻都課十幾單一早就去砌到部電腦飛天仲點會玩手機GAME
比幾個5蚊淘個石帳重玩先再諗愛
鐵之侍 07:30 PM 04-20-17

我有錢好似鐵O侍咁可以每隻都課十幾單一早就去砌到部電腦飛天去踩STEAM個堆高需求地雷仲點會玩手機GAME
我是沒錢的人,都是要每月還卡數的笨蛋,我也只有兩次要十多單才中

說土豪肯定是能寶滿的師兄們吧
細路翔 07:31 PM 04-20-17
比幾個5蚊淘個石帳重玩先再諗愛
買完石帳就算抽到想要個隻之後又會心痕想抽埋其他架啦都係要面對爆死

如果佢唔係將BB同嫁王輪住出我就真係會曬冷既
psidef 07:33 PM 04-20-17
我既愛只能去到唔影響我比家用/每年去旅行儲旅費既程度

係我lv太低

你地應該再插得入肉d等我下星期唔好又身痕倒埋剩低個1900石
咁你入咗嘅石應該唔影響比家用/每年去旅行儲旅費, 你係想要嘅咪最多抽埋佢.
細路翔 07:36 PM 04-20-17
作者: 鐵之侍:
我是沒錢的人,都是要每月還卡數的笨蛋,我也只有兩次要十多單才中

說土豪肯定是能寶滿的師兄們吧
我由讀書打工到依家都唔會為左玩而洗到要預支下個月份糧

是我太弱了
Sar8 07:41 PM 04-20-17
生活緊要d
愛呢d j人地果隻咪一樣
人地仲可能寶5比你用
細路翔 07:42 PM 04-20-17
作者: psidef:
咁你入咗嘅石應該唔影響比家用/每年去旅行儲旅費, 你係想要嘅咪最多抽埋佢.
就算係都等下星期老馬王PU完我又再失控時先算,頭先燒左700石最尾兩個十連見到隻四星尼祿時就令我覺得有種達成感今日唔想再抽
細路翔 07:44 PM 04-20-17
作者: Sar8:
生活緊要d
愛呢d j人地果隻咪一樣
人地仲可能寶5比你用
其實抽黎唔係為左擺係MY ROOM用黎J架咩

要用既我叫歐芙大大掛返佢隻寶3嫁王出黎比我用咪算
雷帝.嘉芙 07:50 PM 04-20-17

咁玩自己房果隻係唔同手感GE
~小鬼~ 07:52 PM 04-20-17
作者: 雷帝.嘉芙:
咁玩自己房果隻係唔同手感GE
這個我懂,玩天空哥果D係唔同手感的
細路翔 07:55 PM 04-20-17
我上星期見左個客都有玩

ADD左做FD,梅明/黑貞/JACK/藍王/金閃/老征全部寶5+10/10/10真係唔同手感

完全體會到課長既偉大

我依D窮窮非洲人有一隻用黎J已經知足

好明顯黎緊依段日子個天都要我搞掂隻拉二/白貞/沖田/三藏先會再中5星
~小鬼~ 08:09 PM 04-20-17
清左D棄坑人士,有3個位剩睇下有冇大大要ADD

ID: 339,715,785, 有3個位
細路翔 08:11 PM 04-20-17

見你發言咁土豪

我ADD唔ADD得
蛋撻王子 08:33 PM 04-20-17
朋友share

https://twitter.com/shigure0127/stat...29705280950272

stcdavidhk 08:38 PM 04-20-17

ADDED, SiKi
thx
細路翔 08:40 PM 04-20-17
作者: stcdavidhk:
ADDED, SiKi
thx
我都ADD左你
stcdavidhk 08:55 PM 04-20-17
我都ADD左你
你本身未ADD我咩??

黑鐵?已ADD
蒼穹的天空 09:12 PM 04-20-17

搞左咁耐終於完成, 第八張滿等禮裝
下一張應該係邊張...?.
fufufu123456 09:14 PM 04-20-17
小弟好賤格咁1LIKE 1RT
Hextor 09:21 PM 04-20-17

ADD唔ADD得
Nesa
digiharuka 09:21 PM 04-20-17
作者: 蒼穹的天空:

之前禮裝肥也是同樣處理?

4星"無用"禮裝也會當成肥料?
Sar8 09:23 PM 04-20-17

咁你又話生活緊要
T.K. 09:30 PM 04-20-17
作者: 蒼穹的天空:

我覺得第六天魔王非常強
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 380 880 1280 1330 1370 1374 1375 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1390 1430 1480  ... 最後

返回主題版面