Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-10-16, 10:34 AM   #5976
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: rinxlun 查看文章
唔知係隊野唔夠高SPEC定係我唔識砌隊
打LV70已經完全唔夠打…睇黎可以Skip喇
我相信你真係火力不足....因為會火燒你會不停被放血..就算有信賴+ 都只係頂多少少時間..如果戰鬥一拖長就拜拜
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-16, 10:45 AM   #5977
yorkyork

註冊日期: May 2010
有冇好友有凸爆無限真人?
有應該有機會過
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-16, 11:00 AM   #5978
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: J+1 查看文章
我相信你真係火力不足....因為會火燒你會不停被放血..就算有信賴+ 都只係頂多少少時間..如果戰鬥一拖長就拜拜
由手機版發出
咁都係升吓機先

舊 11-10-16, 11:18 AM   #5979
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: yorkyork 查看文章
有冇好友有凸爆無限真人?
有應該有機會過
我條list一個都冇
由手機版發出
舊 11-10-16, 12:11 PM   #5980
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 6078 查看文章
SSR券又中OVERMAN
繼登霸後又一隻齊4想點
我有8隻
抽美少年個POOL抽極都唔中換黎既惡果

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
必中中Oliver,有得突一開埋技喇~~
恭喜,我玩強敵組任何單色隊都搵佢放SUB
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-16, 01:31 PM   #5981
yorkyork

冇好友有咪洗個街人出黎,
普攻都夠,
試過一槍一隻卒
舊 11-10-16, 04:28 PM   #5982
J+1
望過黎呀!!!!!!

Chat rm既然有人話lockon係好機,就練下佢玩下先....

諗緊要set隊超高速隊先得....
連parts去到接近100%封印...

由手機版發出
舊 11-10-16, 06:42 PM   #5983
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
由手機版發出
想問吓,用黎抽有卡碧尼果D劵,係唔係可以打再臨入面既關無限咁Farm架???
我依家最多都只係打到再臨,紅蓮級完全打唔掂…如果再臨果面可以Farm到劵
咁我都盡吓力Farm吓…

舊 11-10-16, 08:03 PM   #5984
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
引用:
想問吓,用黎抽有卡碧尼果D劵,係唔係可以打再臨入面既關無限咁Farm架???
我依家最多都只係打到再臨,紅蓮級完全打唔掂…如果再臨果面可以Farm到劵
咁我都盡吓力Farm吓…
D飛好似難70果版尾箱都有,不過好難跌的,正常都係刷紅蓮級

你個陣係點﹖升爆晒D機未﹖搭特效FD都唔得﹖

凸爆左波雷星了,今次波雷2世復刻唔改名做星,即係遲D會再出其他TYPE波雷2世﹖有飛多應該儲5隻波雷2世﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-16, 08:08 PM   #5985
Seamty2
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
打左成日紅蓮級
一隻聖天八極都冇,究竟想點
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-16, 08:23 PM   #5986
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: ShinDou 查看文章
D飛好似難70果版尾箱都有,不過好難跌的,正常都係刷紅蓮級

你個陣係點﹖升爆晒D機未﹖搭特效FD都唔得﹖

凸爆左波雷星了,今次波雷2世復刻唔改名做星,即係遲D會再出其他TYPE波雷2世﹖有飛多應該儲5隻波雷2世﹖
我見其他人好似用射擊機為主
但我手上升好既都係盾機同拳機
依家個陣
GGGG LV65
上次EV隻免費角 黃色果架射擊機 SSR LV70
SR盾鐵甲萬能俠 LV50
SSR盾斷空我 LV60

戰艦用R既亞加瑪

試左好多次先過到一次紅蓮
FD LIST都有人放特效角出黎既

舊 11-10-16, 08:48 PM   #5987
dragonar226

註冊日期: Jan 2007
引用:
我見其他人好似用射擊機為主
但我手上升好既都係盾機同拳機
依家個陣
GGGG LV65
上次EV隻免費角 黃色果架射擊機 SSR LV70
SR盾鐵甲萬能俠 LV50
SSR盾斷空我 LV60

戰艦用R既亞加瑪

試左好多次先過到一次紅蓮
FD LIST都有人放特效角出黎既
呢關主要傷害係來自燃燒
所以刷個無限真人街客出黎打就得,用呢部必都唔駛出
你4部機打直排等d敵機射唔到戰艦,然後操作真人一打全部就攪掂
我個部未升爆都係放係度普攻就射爆boss巨靈神
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-16, 08:51 PM   #5988
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: Seamty2 查看文章
打左成日紅蓮級
一隻聖天八極都冇,究竟想點
飲左兩支水收工....差o個一隻唔打了
金卷中射獨角(非野獸o個隻...)

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-16, 09:02 PM   #5989
Seamty2

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
飲左兩支水收工....差o個一隻唔打了
金卷中射獨角(非野獸o個隻...)

岩岩食左3支水先有1隻 ,剩番個2隻睇緣份
中左隻正義,應該冇乜用

此篇文章於 11-10-16 09:04 PM 被 Seamty2 編輯。
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-16, 09:03 PM   #5990
yorkyork

變佢地做20飛
舊 11-10-16, 09:12 PM   #5991
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: dragonar226 查看文章
呢關主要傷害係來自燃燒
所以刷個無限真人街客出黎打就得,用呢部必都唔駛出
你4部機打直排等d敵機射唔到戰艦,然後操作真人一打全部就攪掂
我個部未升爆都係放係度普攻就射爆boss巨靈神
岩岩試左一次
中左燃燒之後
去到第2wave就頂唔住爆左兩架
之後架艦好快就比人打爆左…haha

試多兩次,終於過到,如果咁樣打,我都有可能會突滿到隻野…thx呀

此篇文章於 11-10-16 09:34 PM 被 lunn 編輯。
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-16, 10:32 PM   #5992
ShinDou

SSR確定中SHINNING,不過而家黎講冇乜用
舊 11-11-16, 07:25 AM   #5993
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
SSR確定中SHINNING,不過而家黎講冇乜用
應該唔會無用既,多隻SSR點都好D

舊 11-11-16, 08:58 AM   #5994
ShinDou

叫做多個機會變活動特效囉
舊 11-11-16, 10:02 AM   #5995
clie

未有黑妹同武士道前閃光係打硬盾既主力
而家強敵玩赤單出一堆BUFF都唔出佢了
舊 11-11-16, 10:08 AM   #5996
clie

引用:
Chat rm既然有人話lockon係好機,就練下佢玩下先....

諗緊要set隊超高速隊先得....
連parts去到接近100%封印...

由手機版發出
呢隻最後打偽九龍型到震儲圖鑑都值,但呢個POOL嗰3子極難中
有必殺封印既機唔少但多數都唔好用(3珠以上/打單體/橫斬),LOCKOFF算最實用
舊 11-11-16, 08:35 PM   #5997
ShinDou

鬥雞要清COIN了,14號完BETA2,21號開正式,既存既機部部都會凸2加EX技﹖

14號可以再揀過全改BONUS,正
舊 11-11-16, 09:11 PM   #5998
ShinDou

紅卡抽多4隻留黎凸應該都夠﹖
舊 11-11-16, 10:46 PM   #5999
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
紅卡抽多4隻留黎凸應該都夠﹖
首先你覺得$EGA有冇咁好人先?
由手機版發出
舊 11-11-16, 11:01 PM   #6000
ShinDou

引用:
首先你覺得$EGA有冇咁好人先?
由手機版發出
純粹見佢唔改名,覺得有機會似電單車咁出個白OR紫出黎俾人食黎凸 XD

之前創性沙剎比果D改左名做星就冇得凸

仲有堆舊既活動獎品機冇改名做星,唔知係咪遲D想拎番出黎又搞活動

其實2點0開始營運厚道左好多啦

此篇文章於 11-11-16 11:03 PM 被 ShinDou 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 03:08 PM

手機版 | APP版