Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-20-05, 03:08 PM   #1
Super Bus
God of Gamer
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
遲來的 Super Bus (多圖注意)

繼尋日接收左個老師首辦之後, 今日再接收左架 Enviro 500
(估唔到佢又係叫 Super Bus, 同我同名, 不過超直呢個名就... )
仲有銀色 Hiace 一架

一於影番幾張相~

證書編號 1626, 全球限量 3000 架

又係無聊一攝--同老婆, 呀唔係, 係老師合照
(老師)巴士哥你又o黎左個新朋友呢~

同前衛巴士相遇

鐵甲武士 Vs 小強大王!

唔好打, 大家和和氣氣, o黎張合照啦~

Hiace, 真係整得好正!

送多兩張--又係今日收到o既日本CD 加徽章一個~

多謝觀賞~

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-05, 11:56 AM   #2
Cpato

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
你架ATE都冇乜大問題播..
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-05, 12:02 PM   #3
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
老師不停露底...

舊 01-22-05, 02:27 PM   #4
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
作者: Pato
你架ATE都冇乜大問題播..
都有少少問題o架, 不過o係入面, 我費事理咯

舊 01-22-05, 02:29 PM   #5
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
作者: 新堂愁一
老師不停露底...
重點唔o係老師度, 而係o係果兩架模型度,
因住生眼挑針喔

舊 01-22-05, 02:58 PM   #6
唔知邊個
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
我懷疑出hiace間廠無向豐田買版權,所以架模型無牌子名!!
唔知邊個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-05, 03:50 PM   #7
Cpato

引用:
作者: 唔知邊個
我懷疑出hiace間廠無向豐田買版權,所以架模型無牌子名!!
實係啦
不過架車又整得幾靚既
舊 01-22-05, 03:51 PM   #8
Cpato

引用:
作者: Super Bus
都有少少問題o架, 不過o係入面, 我費事理咯

-skip-
都唔係大問題~
好過我o個架....
舊 01-22-05, 04:03 PM   #9
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
都唔係大問題~
好過我o個架....
咁你果架有乜唔妥?

舊 01-22-05, 09:12 PM   #10
Cpato

引用:
咁你果架有乜唔妥?
右邊車身有個細pok,上層車頭扶手柱歪左少少
舊 01-23-05, 02:04 PM   #11
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
右邊車身有個細pok,上層車頭扶手柱歪左少少
咁都冇計, 又要做得精細, 顧此失彼在所難免...

舊 01-23-05, 02:43 PM   #12
Cpato

引用:
咁都冇計, 又要做得精細, 顧此失彼在所難免...
其實無輪精唔精細卡屎d qc都係咁...
不過今次架超直係整得唔錯既~
舊 01-23-05, 02:53 PM   #13
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
其實無輪精唔精細卡屎d qc都係咁...
不過今次架超直係整得唔錯既~
我都好少買沙士出D模型o架, 不過今次見係 Enviro 500 至買咋,
話少買, 但係唔覺唔覺原來我已經有成七架模型係沙士出o既,
包括兩架新舊色黑金剛, 兩架新舊色圓頂寶, 一架 BL3,
一架綠悠悠 ATS 同埋呢架 ATE

舊 01-23-05, 03:06 PM   #14
Cpato

引用:
我都好少買沙士出D模型o架, 不過今次見係 Enviro 500 至買咋,
話少買, 但係唔覺唔覺原來我已經有成七架模型係沙士出o既,
包括兩架新舊色黑金剛, 兩架新舊色圓頂寶, 一架 BL3,
一架綠悠悠 ATS 同埋呢架 ATE
圓頂寶同鴨車我成日都話買,但拖到宜家都未買...
舊 01-23-05, 03:14 PM   #15
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
圓頂寶同鴨車我成日都話買,但拖到宜家都未買...
呢兩隻車其實都出得好正o架, 不過又係D QC 問題,
聽J記話淨係同我揀呢幾款車都揀到MM聲咁滯,
就係因為D QC 唔掂,
佢地仲話依家沙士出D模型都好蝦人去買

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Super Bus 木崎湖消防署新車駕到 Super Bus 收藏品討論版 4 09-18-04 02:36 AM
Super Bus 巴士工房新成員! 麻幌 Mahoro Super Bus 收藏品討論版 7 09-02-04 02:00 PM
[ETC]宮本茂氏が任天堂を辞職へ? neo2046 電視遊戲討論版 34 05-12-04 12:33 AM
Super Mario advance 一問. Squaresoft 手提遊戲機討論版 9 06-23-03 12:59 PM

現在的時間是 06:05 PM

手機版 | APP版