Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 
電視遊戲討論版>Blood Stained ~Ritual Of the Night~ | 五十嵐 孝司 | 已售
lunn 07:38 AM 07-10-19
作者: Garnet_Crow:
https://youtu.be/asqjF0orTdg

上面段片係咪只限steam版?

OD一早於冰墓打低,昨晚終於100%。
真係唔知有依隻打喎
不過條片個Topic講明係DLC,唔知係咪遲吓會出
So Far咁耐都無見到有人出攻略片講依隻
Orage 09:20 AM 07-10-19
暫時得steam 版有DLC打五十嵐,

會唔會係其他版本出就唔知啦
padage 09:28 AM 07-10-19
我想知會唔會出個可以用斬月既dlc
[X-MEN] 12:26 PM 07-10-19
作者: padage:
5月尾嗰陣已經講咗斬月係其中一個可用角色,免費DLC嚟.
hlcw99 04:22 PM 07-10-19
請問ps4版d bug執哂未?

如果ok, 9折code派就入手
charcsc2000 09:38 PM 07-10-19
作者: hlcw99:
請問ps4版d bug執哂未?

如果ok, 9折code派就入手
未,而加整緊ns版bug,ps4有興趣就入手啦,而加好多人已爆機,同周街二手~
ericwpk 09:50 AM 07-11-19
暫時內容黎講, 好似都係月下好玩 D
書仔 09:52 AM 07-11-19
作者: ericwpk:
暫時內容黎講, 好似都係月下好玩 D
認同,逆惡魔城這想法真的令1+1>2
真!DC 10:18 AM 07-11-19
玩左70%地圖左右
目前最不滿係用3D多邊形唔用2D
多邊形做橫向game畫面好怪
覺得敵人越大隻越易打,boss都係人形果d難打過大大隻果d
由手機版發出
HM 10:26 AM 07-11-19
岩岩爆機

今次似係做唔完
後期幾個地圖明顯係hea做
同埋巨獸區同永久冰棺最後兩個地圖同故事本身超唔夾...
不過呢兩個地圖都係靜寂的花園同禁忌的下水道改出黎
應該係真係有plan過做逆城,然後只係整到兩個出黎

故事就...去到一半都估到9成,因為出場角色唔係好多
同埋斬月相關既日本風同個世界觀超唔夾
然後之前果隻所謂8-BIT前傳
同而家個故仔根本接唔到囉
ps4boy 11:06 AM 07-11-19
dlc版圖不斷赚錢,玩不完!
HM 12:51 PM 07-11-19
作者: ps4boy:
dlc版圖不斷赚錢,玩不完!
有眾籌的話堆DLC就免費既。。。
我都係覺得係拖左好耐又做唔完
而家焗住要就咁出街
由手機版發出
HM 01:06 PM 07-11-19
作者: padage:
講左會出
免費的
至於幾時就。。。
由手機版發出
mrk 02:49 PM 07-16-19
作者: ming64:
原來日版DELAY咗, KICKSTARTER 送咗steam 版.
咁可以玩住 等SWITCH 版 FIX.
我當初贊助左USD$150,
啱啱先得閒,上佢個Fangamer.com網站攞野,
除左兄台講既送著PC steam 版比我玩著先,
重見到送埋ROTN OST DL版、Strategy Guide pdf版、Art Book pdf版比我睇著先喎!

PS:最近收到email通知,NS日版會拖到9月先出到貨!
(但如果額下等唔切,可係7月14日前,臨時轉NS美版下載版比我都得架!
反正佢都送埋個Steam版比我玩著先,咁我當然係繼續等啦!)

PS2:依家望番近年3大Game通過Kickstarter平台製作募資事件,(分別係 麥提人9、血咒:暗夜儀式、莎木3)
暫時覺得係五十嵐孝司主導既 血咒:暗夜儀式處理得最好(衰然佢都有拖過下,延左期,但佢有派DL版比我地玩著先!)
但都好過 麥提人9虎頭蛇尾,(佢最後好似重欠PSV版同3DS版未出!)
同莎木3咁拖拖拖+Steam版反口轉呔!(好彩我係選PS4實體版ge! 冇咁煩!)
書仔 02:56 PM 07-16-19
想問問,蔚藍房間有甚麼用,有沒有特別野的,謝
RPG之鬼 11:51 AM 07-18-19
問一下英文版同中文行貨有乜分別?
價錢差好多
mrk 02:44 AM 07-19-19
作者: RPG之鬼:
價錢差好多
行中版包裝:左下角有個台灣評級
水英版包裝:左下角有個美國評級
而NS版其實內容一Q樣!(注:我冇入PS4版!)
charcsc2000 11:46 AM 07-19-19
作者: RPG之鬼:
價錢差好多
作者: mrk:
行中版包裝:左下角有個台灣評級
水英版包裝:左下角有個美國評級
而NS版其實內容一Q樣!(注:我冇入PS4版!)
簡單點,
港台版 - 版本0.1 ,只有繁中,沒簡中
外國版,內置簡中,有update 1.01,即係繁中~

真心,ps4版好好多,沒得選先選NS~
mrk 11:54 PM 07-19-19
作者: charcsc2000:
簡單點,
港台版 - 版本0.1 ,只有繁中,沒簡中
外國版,內置簡中,有update 1.01,即係繁中~

真心,ps4版好好多,沒得選先選NS~
原來有分別架!

PS:Sorry!其實我冇入到美版,只係照之前官網既解答咁答番你地!
charcsc2000 07:35 AM 07-20-19
作者: mrk:
原來有分別架!

PS:Sorry!其實我冇入到美版,只係照之前官網既解答咁答番你地!
NS版bug多到傻,剩係彈game+玩玩下會變英文版都搞笑,最大問題係畫面,TV MODE根本搞笑,只可玩手提mode~
PS4版起碼沒呢個問題,而加高清好多,仲要60fps~
jerry 10:04 PM 07-24-19
頭先行街見到 SWITCH 版298定278,但上黎睇到好似有好多問題!咁係唔係唔好買住?
charcsc2000 10:27 PM 07-24-19
作者: jerry:
頭先行街見到 SWITCH 版298定278,但上黎睇到好似有好多問題!咁係唔係唔好買住?
不建議,除非你只有NS~
T.K. 12:47 AM 07-25-19
Ns版,對話只能顯示英文既?
catho7 12:16 PM 07-25-19
作者: T.K.:
Ns版,對話只能顯示英文既?
番標題畫面一次
任仔 10:17 AM 08-01-19
見到 ns 版有 patch 入左亞版
請問係咪中左伏
好似得數碼版有更新 ....

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 

返回主題版面