Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-02-18, 03:25 PM   #826
rubyyu
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
Arena Mode同world match有乜分別,world match都係難揾人

Sent from my iPhone using Gaforum
rubyyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-18, 06:50 PM   #827
k8888

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAvalon133
引用:
作者: rubyyu 查看文章
Arena Mode同world match有乜分別,world match都係難揾人

Sent from my iPhone using Gaforum
WORLD MATCH去日本地區排都會見到D可以打到的人的~
係香港好難搵到人架.....

唔知點解係香港勁多紅連線的人XD
你排到他們來打都無用~

DELAY 20F
k8888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-18, 07:11 PM   #828
rubyyu

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: k8888 查看文章
WORLD MATCH去日本地區排都會見到D可以打到的人的~

你排到他們來打都無用~

DELAY 20F
我已經係日版、選咗日本區
rubyyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-18, 08:35 PM   #829
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:

你排到他們來打都無用~

DELAY 20F
咁傳說中好似有唔少假(新?)香港人既。

舊 02-03-18, 10:16 AM   #830
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789

實驗證明無閑係勁過比達

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-18, 10:24 AM   #831
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
不愧係Arc System
相殺 Movie再現

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-18, 04:28 PM   #832
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
比達俾菲利o既戰鬥力嚇到唔識郁果時, 無限招氣旋斬可以斬斷菲利條尾呀

舊 02-06-18, 10:02 AM   #833
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
入人地開果 D 圈圈有時會出 "找不到房間"
去排 中間個大圈圈有時兩個人係到 UN 極都唔開場
係咪有 BUG

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-18, 07:02 PM   #834
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
未買。是否仍然未能同Fd 對戰?

舊 02-06-18, 07:48 PM   #835
k8888

可以~但是好像會間唔中找不到房~
舊 02-07-18, 01:46 PM   #836
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
據某 FB page 研究所得, 如果 GAME 同 PSN 版本唔 match, 有機會出現搵唔到房既情況.............
但如果 一個 唔 match 既人搵另外一個都係唔 match 既人又會 OK

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-18, 02:44 PM   #837
Alpha2
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2016
今年evo

Alpha2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-18, 03:19 PM   #838
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
作者: ericwpk 查看文章
據某 FB page 研究所得, 如果 GAME 同 PSN 版本唔 match, 有機會出現搵唔到房既情況.............
但如果 一個 唔 match 既人搵另外一個都係唔 match 既人又會 OK
GAME同PSN 版本唔match的話係只可以搵到一樣唔MATCH GE ACC~
搵唔到日GAME日ACC/港GAME港ACC...
FB有人試左~好彩未買GAME....

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-18, 05:06 PM   #839
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Alpha2 查看文章
今年evo

INJ2都入到, MvC真係情何以堪

舊 02-07-18, 05:26 PM   #840
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
即係唔洗買住。等patch先。

舊 02-08-18, 02:34 PM   #841
k8888

講真~打返UMVC3仲好睇同好玩啦.......

隻MVCI真係算啦XD
舊 02-08-18, 03:43 PM   #842
神人ではない!新人だ

MVCI真係算吧啦,反而KOF難得有更新(定淨係加新人?)又中港台強勢,冇就真係可惜D既。

此篇文章於 02-08-18 03:58 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-18, 05:49 PM   #843
k8888

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
MVCI真係算吧啦,反而KOF難得有更新(定淨係加新人?)又中港台強勢,冇就真係可惜D既。
就係中港台強勢先唔比機會你
舊 02-08-18, 08:57 PM   #844
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
事實黎 當然我諗另一個原因係SNK應該都無點贊助
SNK應該係完全淨係想打番亞洲市場 會咁樣都唔奇

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-18, 11:32 PM   #845
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: ericwpk 查看文章
我港PSN+日版
日本搵到勁多房爆人, 香港得幾間房加埋幾十人就係呢個原因?

剛剛開始玩, 依家想搵d同級新手都難
我明明得幾win search同級對手都比個5Xwin 80%勝率既人虐我

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 12:44 PM   #846
k8888

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
我港PSN+日版
日本搵到勁多房爆人, 香港得幾間房加埋幾十人就係呢個原因?

剛剛開始玩, 依家想搵d同級新手都難
我明明得幾win search同級對手都比個5Xwin 80%勝率既人虐我
其實有機會ADD PSN大家一齊玩仲好~
自己一個自閉打自閉摸真係未識玩都已經棄左驚
舊 02-09-18, 02:33 PM   #847
神人ではない!新人だ

打下電腦幾好玩呀

舊 02-10-18, 02:58 AM   #848
k8888

TRAINING MODE比電腦_打中OTZ....

此篇文章於 02-10-18 12:25 PM 被 k8888 編輯。
舊 02-10-18, 09:44 AM   #849
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
TRAINING MODE比電腦打中OTZ....
大大, 改下d 字眼啦, 好似ban架
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-18, 12:26 PM   #850
k8888

引用:
作者: kimtch 查看文章
大大, 改下d 字眼啦, 好似ban架
多謝提醒,已改

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] [強國產] Hidden Dragon: Legend | 2.5D Action Platformer ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 2 07-11-17 11:07 AM
ドラゴンボール タップバトル Dragon Ball Tap Battle ShanTou 手機平板遊戲討論版 14 04-11-13 08:13 AM
[動畫] 「DRAGON BALL」 money 日本動漫畫討論版 1005 05-31-12 05:55 PM
超Dragon Ball Z neo2046 街機遊戲討論版 121 02-01-06 01:25 PM
dragon ball z snowman 街機遊戲討論版 13 09-06-05 09:53 PM

現在的時間是 10:32 PM

手機版 | APP版