Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
Neo Entertainment TREND>"點解阿Sir係阿Sir" 18/04/11起 逢一至五 21:30~22:30 最後3集...他人任務犧性品,Miss Koo崩潰了...
Busconcamp 11:14 PM 05-01-11
作者: joeypong:
其實兩套劇都係同一監製手筆...
有時d劇係派住黎俾d監製做...咁岩派俾佢...a
HEERO 10:31 PM 05-02-11
個明仔, 個樣點睇都似30+歲的中年, 點搞仲去扮中學生架...
無線D學園劇好囧
半人馬-RigiL- 10:33 PM 05-02-11
咁快下集俾人知係卧底
Busconcamp 10:42 PM 05-02-11
作者: HEERO:
個明仔, 個樣點睇都似30+歲的中年, 點搞仲去扮中學生架...
無線D學園劇好囧
作者: :
鄭俊弘(英文名:Fred Cheng,1983年11月10日-),香港無線電視演員。曾參加2001全球華人新秀歌唱大賽。
鄭俊弘於2004年《青出於藍》裡飾演學生馮恩東一角漸漸被人所識,代表作為《法證先鋒》及《法證先鋒II》系列裡飾演女主角梁小柔(蒙嘉慧飾)的弟弟梁小剛。
作者: :
唱得,有心,未必有回報。鄭俊弘,無記的2-3線演員,曾是新秀冠軍,能演更能唱,夢想成為全職歌手,但欠緣,欠運,只能主力進軍視界,可惜起眼角色不多,在<女拳>中鄭俊弘飾演侍應一名,叫雞唔俾錢而且還被揍一頓,多麼悲哀。回到現實世界,鄭俊弘尋回自已的路,與好友組了支樂隊叫''Home'',玩屬於自已的。或者不是每個人走的路都平坦,但還可尋回自己的都是好事。
無咁誇...27姐...
個樣又未至於30+掛...
作者: 半人馬-RigiL-:
咁快下集俾人知係卧底
tvb最鍾意係預告片故弄玄虛...
所以應該唔係...
NEAR 11:50 PM 05-02-11
作者: Busconcamp:
無咁誇...27姐...
個樣又未至於30+掛...

tvb最鍾意係預告片故弄玄虛...
所以應該唔係...
原來係新秀佢個樣係智霖果類

不過今集似政府宣傳片,仲一集過tim
昏迷童子Sleepy 12:06 AM 05-03-11
作者: NEAR:
原來係新秀佢個樣係智霖果類

不過今集似政府宣傳片,仲一集過tim
分清楚好d......
NEAR 12:57 AM 05-03-11
作者: 昏迷童子Sleepy:
分清楚好d......
何解
W!LL 09:47 PM 05-03-11
個仔夠18未叫佢去飲酒, 無記都幾大膽

25好爆笑
Busconcamp 10:35 PM 05-03-11
Miss Cool個髮型...吹極都唔散...

個角色設定跟囧探有天淵之別...
神名レオ 10:45 PM 05-03-11
Miss Cool個髮型...吹極都唔散...

個角色設定跟囧探有天淵之別...
呢個角色都幾襯佢,唔錯
好過之前囧探萬倍
KENSNAKE 09:46 PM 05-04-11
吳唱k + 女朋友 出場兩次,兩次都要係床度.....究竟做乜呀???
iu fu pig 10:01 PM 05-04-11
作者: KENSNAKE:
吳唱k + 女朋友 出場兩次,兩次都要係床度.....究竟做乜呀???
床上朋友only..
依個女朋友唔阻佢識過另一個
Busconcamp 10:04 PM 05-04-11
以另一方式進行警民合作撲滅罪案活動
NEAR 10:07 PM 05-04-11
作者: 李奧涼介:
呢個角色都幾襯佢,唔錯
好過之前囧探萬倍
我覺得囧探似佢真人多d

不過佢少演唔nice既角色
e個cool角又cool得起wo
果然有吳尊風範
Busconcamp 10:17 PM 05-04-11
唱K件高拔侄仔索左K後發作...
林係第3局實反勝...
Rance 10:25 PM 05-04-11
要人地打落坑先嬴都好意思咁開心...
NEAR 10:28 PM 05-04-11
唱K件高拔侄仔索左K後發作...
林係第3局實反勝...
唱K件高拔侄仔索K後場比賽就p左...
martinnitram 10:28 PM 05-04-11
作者: Rance:
嬴o左就得o拉, 唔同真係比賽第二咩
Busconcamp 10:38 PM 05-04-11
作者: Rance:
自己先失誤後到對手失誤...
一人衰一局姐...
再者...又未玩決賽(有得玩既話)...
要"保留"進步空間...
昏迷童子Sleepy 11:09 PM 05-04-11
作者: iu fu pig:
床上朋友only..
依個女朋友唔阻佢識過另一個
即係炮友啦......
hin0404 11:28 PM 05-04-11
唔係呀,第一次出係o係保齡球場架
Anson225 03:06 AM 05-05-11
講埋D engrish lol
W!LL 09:38 PM 05-05-11
阿爺好正
iu fu pig 09:39 PM 05-05-11
作者: W!LL:
阿爺好正
上次囧探已經覺得佢好正...
原來依套有30集...播到5月尾...
好難想像劇情如何
莎月美希 10:04 PM 05-05-11
有成30集咁多?希望可以一直都有笑料啦.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面