Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 04-25-18, 02:09 PM   #426
T.S
God of Gamer
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
睇完IMAX,期待A4重重回擊

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 02:19 PM   #427
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: T.S 查看文章
睇完IMAX,期待A4重重回擊
老細你小心畀人話你劇透~~~

舊 04-25-18, 02:24 PM   #428
T.S
君だけを…

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
老細你小心畀人話你劇透~~~
我咩都無講wor

舊 04-25-18, 02:27 PM   #429
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: T.S 查看文章
我咩都無講wor
你都知有啲人見人講咗啲 obvious 嘢, 都係唔係都嗌咗劇透先㗎啦~

舊 04-25-18, 02:35 PM   #430
LTKS
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2011
頭先睇完唔見有Silver Surfer
話會出現的終究只係傳聞
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 02:35 PM   #431
T.S
君だけを…

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
你都知有啲人見人講咗啲 obvious 嘢, 都係唔係都嗌咗劇透先㗎啦~
你啱,我錯

舊 04-25-18, 03:09 PM   #432
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
其實睇過A4片場照嘅話,
大致都估到今集劇情走向,
仲有咩好劇透啫...

PS. 今朝喺機場睇咗

舊 04-25-18, 04:20 PM   #433
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
睇完IMAX,皇帝位的3D畫面勁正!套戲一開場已經是高潮位!

超期待下集A4
究竟下集有多少人可以吐便當呢?

俠醫的心理病,下集應該有排醫!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 04:43 PM   #434
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
2個半鐘一剎那過了,10年的成果果然不是說笑,請半天假果然值得,不過真的要全部影集也看了才有這份感動呢

機堡。。。。。不,是紫色大猩猩真是marvel影集最強反派,雖然感覺很像衛宮爸爸

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 04-25-18 04:48 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 05:59 PM   #435
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
marvel電影最強兼最魅力反派,算劇透?
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 06:20 PM   #436
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
Wii U IDInman-hk
3DS Friend Code7271 0303 4540
PSN  IDInmanchu
XBox Live GamertagInmanchu2004
一如所料,中了傳媒標題黨
唉,真係避無可避
所以趕今晚睇是對的。

舊 04-25-18, 08:26 PM   #437
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
睇完16:55場,呢套可以有80-90分
一開波駁去雷神3片尾彩蛋,海姆達同洛基俾滅霸做瓜咗

滅霸根本就係個極端環保分子,要齊6粒寶石去整死半個宇宙d人去分薄d宇宙資源同打少d仗

浣熊俾隻(可能收埋響C眼度o既)右眼雷神

紅骷髏俾宇宙魔方送去睇住粒靈魂寶石

嘉魔娜俾滅霸掉落地死咗去換粒靈魂寶石

HulkBuster MK2係Bruce佢著,因為變形俠醫佢死都唔肯變身

雷神把新斧頭OK勁,拎齊6粒寶石嘅滅霸都捅得入

唔意外死大半超級英雄嘅bad ending,睇吓下集A4佢哋點返生

全部credit完哂後嘅彩蛋講:NickFury同佢秘書炒車之後落車冇耐化灰,死之前用call機call驚奇隊長幫拖。最後彈句Thanos will return之後可以鬆人

另外認真問大家一樣嘢:美國隊長佢幾時開始冇咗佢個招牌圓盾?之前睇CA3到散場為止都仲拎響手

此篇文章於 04-25-18 09:42 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 08:37 PM   #438
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
記唔記得CA3臨尾TONY話個盾佢老豆整既
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 08:38 PM   #439
LTKS

註冊日期: Jan 2011
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
另外認真問大家一樣嘢:
CA3 TONY咪叫隊長俾返個盾佢囉,個盾係佢老豆研發,TONY一怒之下話隊長唔配有果個盾
我仲以為今集會出返,睇來下集先出
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 09:00 PM   #440
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
隻Game有劇透

Avengers: Infinity War get a trailer in Japan that's stylized like a retro JRPG

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 09:17 PM   #441
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
乜都無睇上面Ching講乜,剩求大家講片尾有幾多段彩蛋

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 09:25 PM   #442
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
1段,睇完就完
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 09:28 PM   #443
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
skip
引用:
作者: LTKS 查看文章
Thx,剩係記得臨尾隊長用個盾捅熄Tony件甲個reactor同隊長+冬兵響Wakanda段彩蛋a
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
一段咁大把

此篇文章於 04-25-18 09:39 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 09:48 PM   #444
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
雖然我唔覺得有透喇
估唔到係咁樣完,俾想像中進度快好多
基本上用左成集去鋪thanos 背景

此篇文章於 04-25-18 09:53 PM 被 STRIFE 編輯。
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 09:51 PM   #445
ゆり

引用:
作者: STRIFE 查看文章
善用spoil啦,少少字都足夠透死人

舊 04-25-18, 10:04 PM   #446
jackybat09
一擊必殺

註冊日期: Aug 2002
我自己最唔鍾意呢種劇情走向。好似所有在電影世界發生的事件過程都無意義。(睇過應該明我講乜)

個仔啱啱出世, 真係無乜時間打機, 我隻白騎封印中.......
jackybat09 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 10:14 PM   #447
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
其實睇過A4片場照嘅話,
大致都估到今集劇情走向,
仲有咩好劇透啫...

PS. 今朝喺機場睇咗
都話係打足2個半鐘
都無咩劇情可言
咪一直收集石頭囉
講完
你當劇透都得
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 10:25 PM   #448
ゆり

透到你喊
真係想睇?
youwin

死亡list:
洛基(最後都叫做番次好人)
雷神以外成船
火箭以外成隊
奇異
蜘蛛
白狼
幻視
女巫
黑豹
獵鷹
fury
特工希爾

鷹眼蟻人係完全冇份出場

雷神一開始就死晒成船人,我都知時間關係,但死得有d兒戲,女武神rip

hulk被heimdall送番去地球做傳話人,但點解banner會有hulk既記憶?明明雷神3果時佢都唔知自己變左hulk時既記憶

小辣椒同tony已經講緊生仔,唔知係唔係伏筆

王出場一陣就潛水

tony冇勇氣打電話比隊長

奇異博士正傲嬌

成班人後悔簽左ca3既條約,ross真係廢到冇朋友以為仲有人肯聽佢支笛

冇講hulkbustermk2點解會出現

thanos d養子睇落好好打,其實都幾弱

反叛期樹人XD雷神有學過所以都識聽樹人講野

樹人斬完自己隻手比雷神做武器,到地球已經生番出來

如果star lord唔係一時衝動,世界會好和平

最後thanos隻手銀晒,因為用左6粒寶石既反作用?

最後反思,好似想表達thanos內心?

舊 04-25-18, 10:45 PM   #449
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: LTKS 查看文章
CA3 TONY咪叫隊長俾返個盾佢囉,個盾係佢老豆研發,TONY一怒之下話隊長唔配有果個盾
我仲以為今集會出返,睇來下集先出
認真的話
嗱,認真計嘅話,蜘蛛仔home coming個陣已經出咗場
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 10:59 PM   #450
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: ゆり 查看文章
透到你喊
真係想睇?
youwin

死亡list:
洛基(最後都叫做番次好人)
雷神以外成船
火箭以外成隊
奇異
蜘蛛
白狼
幻視
女巫
黑豹
獵鷹
fury
特工希爾

鷹眼蟻人係完全冇份出場

雷神一開始就死晒成船人,我都知時間關係,但死得有d兒戲,女武神rip

hulk被heimdall送番去地球做傳話人,但點解banner會有hulk既記憶?明明雷神3果時佢都唔知自己變左hulk時既記憶

小辣椒同tony已經講緊生仔,唔知係唔係伏筆

王出場一陣就潛水

tony冇勇氣打電話比隊長

奇異博士正傲嬌

成班人後悔簽左ca3既條約,ross真係廢到冇朋友以為仲有人肯聽佢支笛

冇講hulkbustermk2點解會出現

thanos d養子睇落好好打,其實都幾弱

反叛期樹人XD雷神有學過所以都識聽樹人講野

樹人斬完自己隻手比雷神做武器,到地球已經生番出來

如果star lord唔係一時衝動,世界會好和平

最後thanos隻手銀晒,因為用左6粒寶石既反作用?

最後反思,好似想表達thanos內心?

奇異有死咩?
奇異就範送石應該係同佢睇到唯一可能贏既未來有關
我估下集用返6粒石對付thanos兼復活返晒d人
Star lord真係戰犯...

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Avengers, Infinity War, Marvel

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
FS: 全新 Hottoys Hot Toys Avengers Ironman Mark VII 7 連會場 Bonus Part chanchan456 買賣專區 0 06-07-13 10:23 PM
[醫生與我] 私家病房的雙重人格患者Part 1留醫+Part 2食藥 DTS OR AC3 照相館 11 12-21-08 11:06 PM
[NDS] 機戰W -Part II [已售] 神祕人1號 手提遊戲機討論版 693 03-16-07 04:09 PM
請問邊度仲有HG超人情景扭蛋part 1&part 2賣?How much? kan666 收藏品討論版 1 10-05-03 12:47 AM
MS DCOM RPC Patch Part II Rabbidas 手機資訊/電腦軟硬討論 5 09-16-03 11:22 PM

現在的時間是 05:30 PM

手機版 | APP版