Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-20-17, 10:17 PM   #576
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
冇果隻 麻痺counter 既 單眼仔 既話全部可以6Act收工
兩個都突爆專武 土召20級 一人一下全體就收工
如果刷下AF 330 Max brv既話應該唔駛突爆都夠做

不過咁既配置真係廢人養成隊 因為連斷章果d非王關都可以用佢地兩個無腦上分...

此篇文章於 10-20-17 10:19 PM 被 黒杉 アサギ 編輯。
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-17, 10:30 PM   #577
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
MARIA我好似新武凸1,阿榮得舊武0凸 @@ 唔係太想晒凸石凸佢地

刷覺醒5應該耐D﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-17, 02:51 PM   #578
ShinDou

我果D低凸得濟唔夠用,刷覺醒5都打左成3分鐘 @@ 求其AUTO用番勁TEAM俾電腦打算
舊 10-22-17, 06:57 PM   #579
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

XBox Live Gamertagsuzuki_botan
https://imgur.com/a/X69WT
估唔到野團都做到 仲要有一隻雲少係殘體
舊 10-22-17, 07:01 PM   #580
ShinDou

點打廿幾萬分咁多﹖仲要7ACT就完 @@
舊 10-22-17, 09:07 PM   #581
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

3雲少飛機團
舊 10-22-17, 09:16 PM   #582
ShinDou

3隻都雙凸爆﹖

我都升緊CLOUD同暗騎,加埋引力男都有3隻確定吹飛,唔知夠唔夠 @@

果7ACT全部都用吹飛招﹖夠召就開召﹖開完召繼續吹飛﹖滿BRAVE就吹飛果陣禁HP攻﹖
舊 10-22-17, 10:05 PM   #583
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

二武突爆OK 不過一武唔滿突7ACT既成功率好低
因為要首輪麻到 等佢唔好咁快加速 之後一路飛到有召 即3召 咁就7act GG
如果頭輪麻唔到...保守估計要12
其實打落去呢個打法唔算穩

打法可以參考
https://www.youtube.com/watch?v=4hXQd5gNgIE
舊 10-27-17, 12:15 AM   #584
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
用kuja清哂D斷章wwww 有D似用緊外掛
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-17, 07:15 AM   #585
ShinDou

KUJA真係咁屈﹖@@ 1隻夠打晒HARD斷章﹖

ALTEMA無啦啦都由B升左佢上SS @@
舊 10-27-17, 07:41 AM   #586
ShinDou

kuja個pool原來仲有十日,咁都應該夠時間重打執石射佢喎
舊 10-27-17, 11:09 AM   #587
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

完全體Yuna都夠哂殺啦
舊 10-27-17, 11:15 AM   #588
ShinDou

yuna有咁勁咩?好似都係補助
舊 10-27-17, 11:22 AM   #589
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

咁出KUJA隊都唔係淨係出KUJA一隻吧...
舊 10-27-17, 02:10 PM   #590
plokplok00

15000 先有皮鞭各一條
舊 10-27-17, 03:23 PM   #591
ShinDou

而家新角愈來愈屈, 行動順降3格?仲有行動負荷up,分分鐘對面郁唔到就死左喎,呢隻真係堅神,part乜都得,真係要重打了,等星期6日先
舊 10-27-17, 03:55 PM   #592
plokplok00

打單體王真係好爽3格3格又3格 +好友就18格
舊 10-27-17, 10:31 PM   #593
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
新角1出啲人已經雙突爆...

好友雙突爆庫加大力到喊, 招招過萬...

見2隻都唔錯就學人allin, 8卷+3萬幾石, 教鞭1, 2武各一; 庫加得2專; 賭徒4把1專, 2把2專....

賭徒係咪冇乜用 想賣咗佢用嚟突教鞭
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-17, 01:52 AM   #594
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

如果課著抽既話 唔一出雙突唔通EVENT尾先黎突咩
難得4把不如拆埋個PASSIVE先再賣

今次又係三雲...
https://imgur.com/a/QWix4
舊 10-28-17, 10:23 AM   #595
plokplok00

火球一下打9999 攻擊力到左上限wwww

舊 10-28-17, 10:36 AM   #596
ShinDou

乜比比又無啦啦屈左咁多 @@ 未開召都萬4BRAVE﹖@@
舊 10-28-17, 09:21 PM   #597
ShinDou

刷左成日首抽終於開得,5千中晒KUJA新舊武,之後射皮鞭5千唔中得2把SERA舊武
舊 10-29-17, 07:41 PM   #598
ShinDou

NORMAL執到6章終於抽到新鞭了,仲1次3條 XD 爭1條就雙凸爆了

KUJA就新舊武各1,SERA就新武1把舊武4把,仲有比比1把舊武,KING1把舊武,首抽係REM刀仔

可以慢慢執石唔駛急了,反正可能打打下又出屈機角又迫人重打 @@
舊 10-30-17, 12:12 PM   #599
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
樓上, 就出新章又有新角喎? 駛唔駛等埋至刷過重玩呀?
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-17, 12:27 PM   #600
ShinDou

我重打左啦,而家大把石未執,實夠石射,不過勁角應該唔會出咁密既

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 04:54 PM

手機版 | APP版