Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-29-15, 01:36 PM   #1101
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: J+1 查看文章
我睇錯

我而家個問題點先可以pro入4萬內

Master打唔掂根本冇得諗...
由手機版發出
我兩張SSR全PER左pro有45萬分
同我master S左個分差唔多
叫做排到四萬内
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 02:36 PM   #1102
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
1ssr master 甩幾粒combo c都有54萬排一萬左右
都係用同色系隊打

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 02:56 PM   #1103
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
打到master 同打唔到差好遠

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 03:09 PM   #1104
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
同色一定加成會多d 因為加能力技既問題 同系既idol全/某能力加幾多%
由手機版發出
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 03:10 PM   #1105
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
你地個個都咁高位,我仲係10萬外...........

你地係爆水上,定係等自然回復

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 03:14 PM   #1106
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
其實d水用左佢啦 儲得個10支
盡快打夠萬5分就算
我既戰鬥係另一邊既CG
由手機版發出
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 03:18 PM   #1107
JMi

自然回體 升rank較氣先爆水
剛過1萬point排5萬幾 5萬內都應該好勉強

hi-score果邊 6miss 48萬排19858了 10000條線已經成57萬 無乜希望 要上身無啦啦FC到先有可能
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
打到master 同打唔到差好遠
試一次用爆分隊打
死左咪CON機 睇下幾多分都好 XDDDD
舊 09-29-15, 03:25 PM   #1108
~小鬼~
白虎白虎白白虎

其實usb 係比你就升Lv 用

舊 09-29-15, 03:45 PM   #1109
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: tsddr 查看文章
你地個個都咁高位,我仲係10萬外...........

你地係爆水上,定係等自然回復
[12000分]我自然回氣,event儲定可以連續三四舖的數值...打經驗差100分內就用光氣再轉打event升呢...至少浪費少d....暫時一日升到兩個呢....

最重要夜晚痾夜尿時入定一局等訓醒打,至少打多一次 (當然你唔怕傷賢可以打光d氣先訓...
由手機版發出

此篇文章於 09-29-15 03:53 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 03:57 PM   #1110
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
其實一係十萬一係二千
剩返其他位真係差唔係好多

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 09:15 PM   #1111
~小鬼~
白虎白虎白白虎

岩岩Fc 埋仇劍,我覺得同中SSR 一樣咁開心,
終於fc所有pro,向master出發

舊 09-29-15, 09:35 PM   #1112
JMi

引用:
岩岩Fc 埋仇劍,我覺得同中SSR 一樣咁開心,
終於fc所有pro,向master出發
仇劍打多幾次有信心連到個尾了 反而杏歌fc左都覺得純粹係撞彩...
無其他pro再難d?
舊 09-29-15, 09:44 PM   #1113
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui

仇劍play count 29

anyone 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 09:48 PM   #1114
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
仇劍pro我反而打左5,6次就fc了....杏o個首pro反而中間打極都甩幾粒,,,,

睇番原來官方都fix死左個年齡

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 09-29-15 09:51 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-15, 09:57 AM   #1115
AkaIITO
Game Master

3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
請問傢俱倉庫位有冇得加??

舊 09-30-15, 02:11 PM   #1116
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
6抽
1SR(姫川)
1SSR きらりん(重複…)

依然係全部PA…
Pick Up呢D野真係唔到我…

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-15, 02:15 PM   #1117
JMi

仲諗住拎石出來
點知睇真D 轉左做小梅.......
舊 09-30-15, 02:27 PM   #1118
~小鬼~
白虎白虎白白虎

一隻新野都抽唔到

舊 09-30-15, 02:30 PM   #1119
JMi

引用:
一隻新野都抽唔到
又1PACK?

我想抽COOL 繼續等
舊 09-30-15, 02:35 PM   #1120
~小鬼~
白虎白虎白白虎

引用:
作者: JMi 查看文章
又1PACK?

我想抽COOL 繼續等
炒到車毁人亡

舊 09-30-15, 02:36 PM   #1121
JMi

引用:
炒到車毁人亡

你咁樣我更加唔敢抽

另 仇劍PRO已FULL
PLAY COUNT 10 我很廢...
舊 09-30-15, 02:41 PM   #1122
~小鬼~
白虎白虎白白虎

引用:
作者: JMi 查看文章

你咁樣我更加唔敢抽

另 仇劍PRO已FULL
PLAY COUNT 10 我很廢...
我只係想應下節姐

舊 09-30-15, 02:41 PM   #1123
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
Twitter圖...ssr...咩技能??

https://twitter.com/imascg_stage/sta...02651808874498
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-15, 02:42 PM   #1124
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
鬼爺今晚過無印CG抽多野囉
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-15, 02:45 PM   #1125
JMi

新箭咀笑了... 我唔覺有咩咁易睇左 XD

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:13 PM

手機版 | APP版