Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 01-15-05, 10:27 PM   #51
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
好想知個女網友係點樣ar!!!
直叫傻仔千里"付"約會紅顏

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-05, 01:23 AM   #52
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
做野唔諗後果,唔用腦,無交帶...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-05, 01:30 AM   #53
Lycnnee
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
無言
我諗以後都冇人唔識佢
Lycnnee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-05, 10:27 AM   #54
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 凍冰冰綠茶
去買大細
千5變3千
3千變6千
6千變萬2...
有咁易 我走左十世了

舊 01-16-05, 12:07 PM   #55
DQGUNDAM
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
離哂大譜,都冇腦既

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-05, 01:51 PM   #56
唔知邊個
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
香港的下一代......

做野唔諗後果....
唔知邊個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-05, 01:58 PM   #57
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 尼路
有咁易 我走左十世了
咪就係lo 十賭九騙

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-05, 02:11 PM   #58
SpikeOut
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
十五歲都仲叫男童 .....

舊 01-16-05, 04:45 PM   #59
Neloth
Game Master

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Lycnnee
無言
我諗以後都冇人唔識佢
連樣都見晒報囉

/ 丶    |/  \
  /   ( ⌒つ´)    \
Neloth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-05, 05:19 PM   #60
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Dor
帶隊個阿sir真係俾佢累死
帶隊果個Miss好似俾校方停職...

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-05, 05:25 PM   #61
唔知邊個
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Kaiser
真係多得條死靚仔唔小.....
唔知邊個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 09:05 AM   #62
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
條低能仔今日冇返學喎.

佢話自己情緒不穩, 請幾日假.

不穩? 定怕瘀呀?

以為係屋匿幾日就冇事? 開胃啦! 我係佢d同學等佢返學之後一定繼續笑佢.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 01:16 PM   #63
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
唔返學都上報..好威...= =

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 01:18 PM   #64
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
引用:
作者: 小J
唔返學都上報..好威...= =
家下全香港都好關心e位許同學

舊 01-17-05, 02:09 PM   #65
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 美版之王-天涯浪子
條低能仔今日冇返學喎.

佢話自己情緒不穩, 請幾日假.

不穩? 定怕瘀呀?

以為係屋匿幾日就冇事? 開胃啦! 我係佢d同學等佢返學之後一定繼續笑佢.
怕俾人笑而唔返學? 咁佢有排都唔駛返學...

舊 01-17-05, 02:41 PM   #66
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Kaiser
咁佢又無理由掉低個學生o係廣州
佢有責任帶齊人番港
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 02:44 PM   #67
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

引用:
作者: 二伍
咁佢又無理由掉低個學生o係廣州
佢有責任帶齊人番港
人地成15歲啦, 色心起, 慶烚烚急於去搵女, 有心要走, miss想留都留唔住.

經此一役, 相信該校以後不敢攪呢d越境課外活動.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 02:46 PM   #68
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
人地成15歲啦, 色心起, 慶烚烚急於去搵女, 有心要走, miss想留都留唔住.

佢當時可以報警話失蹤
無理由等番到黎香港先算

15歲就話無知o者
幾十歲人為人師表應該識得處理
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 02:53 PM   #69
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

引用:
出得黎行, 預左要還.

哩廿幾日既債, 佢有排還都似
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 03:23 PM   #70
老師
Crazy Gamer
難明漢字

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDwaiming69
情緒唔穏定都夠膽用黎做唔返學既excuse,真係太大膽……
佢就係冇面見同學,再加上前果幾日新聞上面都見到佢個樣,依家出晒名,想冇人笑佢都幾難……
呢一d敗類唔拎去人道毀滅可能會浪費丄世界既資源。

老師 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 03:33 PM   #71
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:

搞親所謂交流活動都少不免有人乘機同異性交流埋ga la.
野草燒不盡,政府而家仲鼓勵緊學校多辦課外活動,
我們好應該領會到政府的用心良苦.

就係要提高出生率呀.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 03:50 PM   #72
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
點解同我聽個版本唔同既....
我聽果個係佢走左去親戚度,話要尋找自我既

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 04:38 PM   #73
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
作者: 佐藤
點解同我聽個版本唔同既....
我聽果個係佢走左去親戚度,話要尋找自我既
最後迷失自我

(唔知佢睇到呢個POST佢會有乜感覺呢..)

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 05:38 PM   #74
ヨコ男
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
無返學, 去左識女?

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 06:15 PM   #75
Lycnnee
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 銀色流星
怕俾人笑而唔返學? 咁佢有排都唔駛返學...
唔好話返學,我估佢出街都唔敢
Lycnnee 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 01:44 AM

手機版 | APP版