Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-27-18, 12:53 PM   #76
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
唔好劇透好無?

舊 05-27-18, 01:12 PM   #77
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
別劇透啊…這類睇電影遊戲劇透左叫人點算……
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-18, 01:20 PM   #78
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
一入來就好似中左槍咁既感覺
隻GAME真係堅好玩,好耐冇試過有咁既感覺
其實我連DEMO都冇玩過,點知一玩就停唔到手,可惜要返工

(反白位不是劇透)
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-18, 01:38 PM   #79
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
頂,有冇搞錯呀,咁劇透都得
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-18, 02:20 PM   #80
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
唔好劇透好無?
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
別劇透啊…這類睇電影遊戲劇透左叫人點算……
十分同意,

請大家自重 , 嚴禁劇透 。

@ 第3版 有劇透請大家嚴謹小心。@

本人未開始遊玩。

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html

此篇文章於 05-27-18 09:30 PM 被 風間鈴木仁 編輯。
風間鈴木仁 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-18, 04:21 PM   #81
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
希望唔好似heavy rain,暫時段流程都唔錯

舊 05-27-18, 05:34 PM   #82
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
頂,咩料呀,劇透
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-18, 09:22 PM   #83
pongg

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDpongg / Pongg514
我想問玩完一次之後再選新遊戲重玩會唔會洗曬之前已經開左既支線?
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-18, 10:31 PM   #84
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
請問

你的康納去到第幾代?
依家去到第四代……

舊 05-28-18, 12:21 AM   #85
nds
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2013
QTE battle. 玩法重複
nds 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-18, 12:53 AM   #86
persona_milk

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDpersona_milk
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
game 一到遠景就幾朦下

其中一個結局
個女主角同馬格斯點整都係死.............. 選咗唔同選項都係咁, 死剩個木讀男
結局劇透
我三個都無事喎, 康納最後仲可以揀殺唔殺馬庫斯,KARA 就成功到加拿大, 反而係康納係咁重生
persona_milk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-18, 12:55 AM   #87
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
其實隻game 劇情同套英劇 humans 有d 似
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-18, 01:01 AM   #88

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
請問

你的康納去到第幾代?
依家去到第四代……
某人的金手指
我都四次, 其中一次仲係俾廢老警長射死 , 係咪每次見AMANDA 其實都係新機體 ?

此篇文章於 05-28-18 01:17 AM 被 persona_milk 編輯。
舊 05-28-18, 01:54 AM   #89
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: persona_milk 查看文章
某人的金手指
我都四次, 其中一次仲係俾廢老警長射死 , 係咪每次見AMANDA 其實都係新機體 ?
內有結局
我剩係第一個任務死左次
兩個男角都生存到,女角係按錯QTE之後再做錯選擇
我康納係走程式後門控制返自己收返支槍
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-18, 09:48 AM   #90
不死身的出木杉
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
有個問題

諾絲給過瑪庫斯一個炸彈,但我玩到爆機都無用過
那是耶利歌戰敗才用來攬炒用的?

此篇文章於 05-28-18 11:24 PM 被 不死身的出木杉 編輯。
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-18, 09:52 AM   #91
Sar8
The One

結局

Marcas帶Android起義
Kara走唔甩
Conna比Marcas打瓜

如果走完美左膠路線應該Kara唔洗死
開頭走左膠路線最尾忍唔到,有得比我禁個炸彈乾脆一鑊熟算數

2週目

我比Menu screen條女走

Kara完全唔救Alice,第二章已瓜
專登做錯/漏野,一個兇手都捉唔到

舊 05-28-18, 09:59 AM   #92

引用:
作者: Sar8 查看文章
結局

Marcas帶Android起義
Kara走唔甩
Conna比Marcas打瓜

如果走完美左膠路線應該Kara唔洗死
開頭走左膠路線最尾忍唔到,有得比我禁個炸彈乾脆一鑊熟算數

2週目

我比Menu screen條女走

Kara完全唔救Alice,第二章已瓜
專登做錯/漏野,一個兇手都捉唔到
結局劇透
完美左膠路線我最後揀左同條女情深一吻等死, 點知最後感動左全世界人類包括偽布拉莉 同個關員, 之後就bbq 結局
舊 05-28-18, 11:39 AM   #93
charcsc2000
J神哥

呢隻game應該等二手....250內先唸...太多game玩啦...
舊 05-29-18, 07:53 PM   #94
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
好似無咩人討論?感覺有d背景細節上既設定怪怪地,但整體都係好好
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-18, 08:47 PM   #95
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
亂玩爆咗一次
個D選擇真係諗死人,仲要限時
好似"可憐"X"同情" "堅定"X"忍耐" "說服"X"解釋"(大慨呢D,幾時出無印象了)
好似一樣但意思,發展又唔同,只怪自己中文水平差
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-18, 10:54 PM   #96
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
呢隻game應該等二手....250內先唸...太多game玩啦...
QD遊戲減價,減得好快。
  1. 等特價
  2. 等會免
  3. YouTube爆機
  4. 睇遊戲直播

1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-18, 11:52 AM   #97
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 1pi 查看文章
QD遊戲減價,減得好快。
  1. 等特價
  2. 等會免
  3. YouTube爆機
  4. 睇遊戲直播
其實呢種game幾好玩....
但真的不值得第一手價錢入....
舊 05-30-18, 12:14 PM   #98
Sar8
The One

冇咩值唔值得
你等得咪得

nier我到而家都未買

舊 05-30-18, 01:19 PM   #99
Alpha2
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2016
強國唔俾玩

和諧真好呀!中國即日直播禁《R6》!6月1日起連《Detroit》都禁埋!

除左《Rainbow Six Siege》之外,更一隻被禁嘅遊戲將會係《Detroit: Become Human》。

遊戲將會於6月1日下午6時起列為禁播遊戲,不過呢個真係唔出奇,遊戲中有大量涉及自由以及革命元素內容,唔封佢仲可以封邊個?

http://www.3igame.com/%E5%92%8C%E8%A...%80%8Adetroit/

Alpha2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-18, 02:49 PM   #100
pureman
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDpureman
結局
左膠路線, 我揀左唱歌,'今天我'成功左.好夾硬.
我CONOR揀做機器
睇UTUBE如果CONOR異變就有說服力D, '今天我'再加無限人BACKUP.
pureman 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Too Human [已售] neo2046 電視遊戲討論版 138 04-21-20 04:18 PM
[追加商品]賣全新 Volks Dollfie Dream 3 普肌及Dollfie Dream sister Base Body和胸部 Parts(已減價) 查無此人 買賣專區 2 08-09-15 11:40 AM
Heavy Rain 神祕人1號 電視遊戲討論版 1029 06-24-15 01:56 AM
PS3 Heavy Rain 中英文合版 ddd531 買賣專區 0 04-22-15 10:11 AM
heavy rain move version 一問 aquarius 電視遊戲討論版 0 10-15-10 01:27 AM

現在的時間是 06:56 PM

手機版 | APP版