Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-15-12, 03:20 PM   #51
CCHander
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
請問一下「SWAT專用裝備」、「SWAT專用特殊車款」及「SWAT專用突擊步槍」呢三樣野點拎到 ,已入code
CCHander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 03:35 PM   #52
Alphaaldo

註冊日期: Sep 2010
PSN  IDAlphaaldo
XBox Live GamertagAlphaaldo
原來插佢 SSSS 眼都係小事,頭先我又俾人胸話:同我劃花佢塊面!切左佢"SPRING"袋!

Alphaaldo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 03:49 PM   #53
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: CCHander 查看文章
請問一下「SWAT專用裝備」、「SWAT專用特殊車款」及「SWAT專用突擊步槍」呢三樣野點拎到 ,已入code
我都未用到,不過你睇地圖會多左三個金色警章Event,我琴晚做左一個,係著住SWAT衫坐住SWAT車做,唔知會唔會係要完成晒三個先unlock到D裝備?

依家OX調轉問題仲未解決,一比D大舊佬攬攬我就吔蕉,死親都係死喺佢地手上,唉,仲未programme到個腦見到O要按X

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 03:55 PM   #54
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: whassupbun 查看文章
我都未用到,不過你睇地圖會多左三個金色警章Event,我琴晚做左一個,係著住SWAT衫坐住SWAT車做,唔知會唔會係要完成晒三個先unlock到D裝備?

依家OX調轉問題仲未解決,一比D大舊佬攬攬我就吔蕉,死親都係死喺佢地手上,唉,仲未programme到個腦見到O要按X
ME2
幾時佢先會FIX呢樣野...
同埋我成日遇到BUG...
無啦啦有D制會卡左o係度 = =
跟住要restart隻game先可以解決到問題 ><

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 04:02 PM   #55
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
有架van仔係去坑口村

隻Game真係收晒貨遊戲性幾好,地圖又有香港feel,小巴線果個任真係好有黑社會feel.
將軍澳坑口村??

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 04:04 PM   #56
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: 闇影風 查看文章
用vpn開始玩左陣pc版
唔錯
戰鬥系統同batman arkham city類似

唯有奇怪就真係呢班古惑仔英文好到令人覺得恐怖

同埋有冇人可以話我聽點解「大佬」英文係「Dai Lo」a
証明人地覺得行古惑緊係要識雞腸
香港果班唔識咪比班警犬搞到豬頭咁

舊 08-15-12, 04:06 PM   #57
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: 0826使者 查看文章
中bug?!?!
唔知係唔係reset過都係咁…個鏡頭又唔到pan返去之前咁咁睇到d牌

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 04:13 PM   #58
CCHander

引用:

我都係死係佢地手上多 , 個d大肥佬好犀利 , 比佢攬實之後[達]落地都真係扣好多下
舊 08-15-12, 04:17 PM   #59
CCHander

岩先搶左架車 , 佢同我講 你老幾呀你 , 夠膽搶我車 , 停低呀 , 等我斬到你變肉醬

另外我打左個女人一拳 , 佢竟然同我講話要去驗傷 , 真係幾搞鬼
舊 08-15-12, 04:20 PM   #60
Kenji少
暴走中

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKenji1445
引用:
岩先搶左架車 , 佢同我講 你老幾呀你 , 夠膽搶我車 , 停低呀 , 等我斬到你變肉醬

另外我打左個女人一拳 , 佢竟然同我講話要去驗傷 , 真係幾搞鬼

我真係跳返落車...打到佢豬頭咁再上返車走人
Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 04:54 PM   #61
Z13
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
唔做任務
我搶槍脅持差人
鎖佢落車尾箱
駕車擺脫追捕
再上太平山頂
的返個差佬出嚟處決

此篇文章於 08-15-12 04:56 PM 被 Z13 編輯。
Z13 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 05:33 PM   #62
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
好似成街好多人都講粗口,証明香港人係好爛口

舊 08-15-12, 05:34 PM   #63
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
有粗口有賣點姐

舊 08-15-12, 05:36 PM   #64
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
好似成街好多人都講粗口,証明香港人係好爛口
香港人壓力大嘛...

舊 08-15-12, 05:43 PM   #65
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
我都係死係佢地手上多 , 個d大肥佬好犀利 , 比佢攬實之後[達]落地都真係扣好多下
大肥佬好似唔多block你D攻擊
所以主動小小搶攻就得

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 05:44 PM   #66
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: Z13 查看文章
唔做任務
我搶槍脅持差人
鎖佢落車尾箱
駕車擺脫追捕
再上太平山頂
的返個差佬出嚟處決
可唔可以反鎖條女,然後扔落車尾箱??

少女時代,
F1 2024討論區
舊 08-15-12, 05:45 PM   #67
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:

引用:
作者: Kenji少 查看文章
我真係跳返落車...打到佢豬頭咁再上返車走人
倒車撞傷佢仲好啦

少女時代,
F1 2024討論區
舊 08-15-12, 06:09 PM   #68
CCHander

引用:
做任務其實收入好高, 開locker都賺得好快
另外可以用手機 > Contact > Tran, 幫佢偷車, 幾萬銀一部
哇 , 岩岩偷左部 , 咁就三萬幾 , 真係肥過肥仔水
多得你介紹呢個方法 , 但係應該叫搶車唔係偷車掛

此篇文章於 08-15-12 06:11 PM 被 CCHander 編輯。
舊 08-15-12, 06:13 PM   #69
CCHander

引用:
作者: HONDA 查看文章
倒車撞傷佢仲好啦
我反而真係驚搶返我搶佢架車 , 我走都走唔切
舊 08-15-12, 06:15 PM   #70
0826使者
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
引用:
其實開藍箱都好肥架!

點解無馬仔賭
香港甘熱衷賭馬
好似gta sa甘整幾個投注站咪幾好

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 06:20 PM   #71
CCHander

引用:
其實開藍箱都好肥架!

點解無馬仔賭
香港甘熱衷賭馬
好似gta sa甘整幾個投注站咪幾好
藍箱開過最高紀錄係一萬

但係好多時要開藍箱都要打左幾個古惑仔先 , 所以我都係一架車撞埋去算
舊 08-15-12, 06:30 PM   #72
Z13

引用:
係咩人都可以嘅
舊 08-15-12, 06:36 PM   #73
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: Z13 查看文章
唔做任務
我搶槍脅持差人
鎖佢落車尾箱
駕車擺脫追捕
再上太平山頂
的返個差佬出嚟處決
引用:
極危險
哩D玩法,如果傳媒收到風,第日香港有D咩殺警犯呀強奸犯呀,又賴落隻game度

引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
大肥佬好似唔多block你D攻擊
所以主動小小搶攻就得
會block但不停連招唔比佢還擊其實係好易KO佢,但佢係危險在當你被圍攻應付緊其他人既時候從後熊抱你,QTE一出O/X我頂又按錯嘞
我玩左個Martial Art Club打晒六wave比幾廿人都圍冇問題,反而做drug bust一遇到肥佬攬攬我就PK喇
EDIT: 咦喂原來你360版,咁打肥佬梗係冇困難啦 我地PS3版OX制調轉左呀,一玩QTE就奶晒野

引用:
琴晚八萬幾一架都試過,唔知最高有幾多呢

引用:
其實開藍箱都好肥架!
藍箱要溝邊條女/完成咩任務先會喺地圖顯示位置出黎? Health shrines同翡翠雕像我都知要溝邊個,但藍箱同閉路電視我仲未知

此篇文章於 08-15-12 06:38 PM 被 whassupbun 編輯。
whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 06:48 PM   #74
Z13

Deleted
舊 08-15-12, 06:53 PM   #75
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
martial arts club central唔知點上去
同埋斜對面有間樓上鋪入面有個玉像, 但係唔知點入去

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
PS3™ 情報總合區 草薙さん 電視遊戲討論版 3323 12-21-16 07:13 PM
[GALLERY] Celebrities and their Dogs KKH 照相館 0 07-19-06 11:26 PM
[PS2]日版Broken Sword: The Sleeping Dragon 圖片,預定5月發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 2 02-10-04 12:01 AM

現在的時間是 11:47 PM

手機版 | APP版