Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-01-16, 07:21 PM   #3751
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: ShinDou 查看文章
以前總合力係4圍加晒,而家淨係HP加攻
如果係4圍加哂, 隻大器NU就會得3萬9戰力唔係4萬7, 中間仲有其他FORMULA我地唔知
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 07:28 PM   #3752
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
系,中間差左8484,啱啱上2ch、烏冬度睇返都好似冇提過
依家雖然只計HP攻擊力,但估計果8484應該仲存在

舊 07-01-16, 07:28 PM   #3753
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: ryvius123 查看文章
如果係4圍加哂, 隻大器NU就會得3萬9戰力唔係4萬7, 中間仲有其他FORMULA我地唔知
咁可能以前唔係4圍加晒,仲有其他修正
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 07:42 PM   #3754
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
咁可能以前唔係4圍加晒,仲有其他修正
上LINE問佐人話攻速移速都有影響, 而家個總合好唔全面想搵番以前條公式計總合都唔得...
舊 07-01-16, 07:58 PM   #3755
ShinDou

我揀FD都係求其揀最高攻果個算
舊 07-01-16, 08:19 PM   #3756
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

頭先將自己有既大器機數值入落EXCEL, 隻拳GGG數值加勁多, 應該係現時點最強既拳機了
舊 07-01-16, 08:25 PM   #3757
Crazy Gamer

引用:
頭先將自己有既大器機數值入落EXCEL, 隻拳GGG數值加勁多, 應該係現時點最強既拳機了
佢HP特別高,不過回避低d,但齋睇HP攻擊力系強好多

舊 07-01-16, 08:35 PM   #3758
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
冇得買RT了
一日一熱血
http://srw-x.suparobo.jp/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 08:55 PM   #3759
Crazy Gamer

佢要1千萬pts,login+熱血先得25pts,當有3000個人陪佢玩,一日先得7萬5pts,20日加埋得1百50萬

如果小弟條數冇計錯,咁呢個運營真系(ry

舊 07-01-16, 09:02 PM   #3760
clie

尋日遲開波,隊尾見8000,睇黎多人玩咗
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 09:04 PM   #3761
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

道高一尺, 魔高一丈, 洗佐果個WEB既COOKIES就可以無限按熱血
舊 07-01-16, 09:04 PM   #3762
clie

引用:
上LINE問佐人話攻速移速都有影響, 而家個總合好唔全面想搵番以前條公式計總合都唔得...
大大解答咗我尋晚至今既疑問了,THX~
點計都係以前個顯示方式易理解啲
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 09:04 PM   #3763
yorkyork

註冊日期: May 2010
呢隻game咁神,
實多人玩

引用:
作者: clie 查看文章
大大解答咗我尋晚至今既疑問了,THX~
點計都係以前個顯示方式易理解啲
因為以前睇落差距大,
佢驚嚇親新玩既人啦
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 09:08 PM   #3764
ShinDou

86中BUG炒左剩番3萬血

隻IJ側得濟塊版撞中但唔跳落去打,搞到冇左十幾萬

我用緊 70SSR IJ 60SSR威龍 50SR露娜 57SR真吾,太遲升真吾升唔切,本身以為佢特效得LV1好廢,今日睇個FD果隻先知原來都係特大UP,本身用SSR凸1LOCKON

暫時凸2,唔知點解80後仲難跌過之前
舊 07-01-16, 09:19 PM   #3765
Crazy Gamer

小弟都系,過左90之後好似唔曉跌咁,依家105仲系3突

另外粉紅覺醒又系打左20幾次都唔跌尾箱,今日睇黎都系黑仔

舊 07-01-16, 09:22 PM   #3766
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
粉紅覺醒真係好難齊箱.....
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 09:23 PM   #3767
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
86中BUG炒左剩番3萬血

隻IJ側得濟塊版撞中但唔跳落去打,搞到冇左十幾萬

我用緊 70SSR IJ 60SSR威龍 50SR露娜 57SR真吾,太遲升真吾升唔切,本身以為佢特效得LV1好廢,今日睇個FD果隻先知原來都係特大UP,本身用SSR凸1LOCKON

暫時凸2,唔知點解80後仲難跌過之前

特效SR50LV唔改會唔會比SSR大力?
舊 07-01-16, 09:53 PM   #3768
ShinDou

引用:
特效SR50LV唔改會唔會比SSR大力?
未試過唔改,我落場前會改爆武先

特效好似2倍攻﹖照計應該特效SR勁D

跌箱我覺得改難左1排了

91開始1珠打得300萬

IJ好屈,必MAX左OMEGA CROSS打21+42萬

此篇文章於 07-01-16 11:09 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-02-16, 12:10 AM   #3769
ShinDou

打到LV104排40位,今次好似冇乜人打﹖

此篇文章於 07-02-16 12:44 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-02-16, 08:44 AM   #3770
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
剛回流,一login就有80鐵甲,又10抽必中ssr, 唔使刷餐死,感覺幾好,fullauto x 3 幾正

求加

超强運宗介
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-16, 10:25 AM   #3771
ShinDou

抽晒6萬強敵得1SR 1R DESTINY
舊 07-02-16, 10:43 AM   #3772
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
強敵未見過跌...

死app比尋日更多
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-16, 11:01 AM   #3773
yorkyork

註冊日期: May 2010
我一時入場死,
有時就完關死app
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-16, 11:17 AM   #3774
ShinDou

112爭3SR凸爆

暫時淨係試過2次彈GAME,不過冇食AP
舊 07-02-16, 11:48 AM   #3775
Crazy Gamer

小弟80既時候3突,打到依家130仲系3突
個強敵抽真系一d用都冇,大大話話都幾十萬coins,一張Destiny都未見過

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:36 PM

手機版 | APP版