Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-25-07, 02:47 AM   #451
天星碼頭高達
Insane Gamer
簡稱:天碼高達

註冊日期: Nov 2006
XBox Live GamertagEdinburghPier
Smile

食住電影版個勢:

初稿

天星碼頭高達 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-07, 10:29 AM   #452
IamO
God of Gamer
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 天星碼頭高達 查看文章
食住電影版個勢:

初稿

狼人cos 波音會較好呢
顏色會較match...

舊 05-25-07, 12:48 PM   #453
pig_dp
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: GateHacker 查看文章
D觸手好
介唔介意講下e本係講咩
我只看了2006開始的第一期
有六個主角, 好像是收人錢後才會幫手
leader 係爆炸頭女人(Misty Knight)
我覺得入面個李小龍, 蟲人好騎呢

詳情:
http://en.wikipedia.org/wiki/Heroes_for_Hire
pig_dp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-07, 01:16 PM   #454
Ultimate Gamer
二天

註冊日期: Mar 2002
想問下有冇人可以介紹下 bizarro ?
好鐘意呢隻野個造型,但就完全唔知佢 d 資料
同埋佢點解成日都有個牌帶係身既?thanks alof

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-07, 09:21 PM   #455
pig_dp

引用:
作者: 查看文章
同埋佢點解成日都有個牌帶係身既?thanks alof
看來那塊牌是讓人將他(Bizarro)由其他Bizarro人分辨出來
引用:
作者: http://en.wikipedia.org/wiki/Bizarro#Appearance_2
Bizarro wears a medallion that says "Bizarro #1", in order to distinguish himself from the other Bizarros on Htrae(The Bizarro World).
舊 05-29-07, 11:29 PM   #456
bootyloverer
Junior Member

註冊日期: May 2007
今個星期嘅list幾正:
依家追緊:New Avengers Illuminati # 3
Punisher Presents Barracuda Max # 4 (Of 5)
Wolverine # 54
X-23 Target X # 6
不過最近都對以下幾本有o的興趣:

-Silver Surfer Requiem # 1 (Of 4)
-Spider-Man Fairy Tales # 1
-Incredible Hulk 2nd Ptg Frank Var # 106
- World War Hulk Prologue World Breaker 2nd Ptg Rio Var
(不過因為係2nd print 嘅關係....好似收藏度大大下降...唔知買唔買好).....

話時話52係講..........????????
bootyloverer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-07, 09:39 PM   #457
天星碼頭高達

XBox Live GamertagEdinburghPier
TEEN TITANS #47
http://www.dccomics.com/comics/?cm=7327

三代羅賓聚首一堂
左至右:初代(Nightwing/Dick Grayson )、二代(The Red Hood/Jason Todd/奸)、三代(Tim Drake)

其他Robin
http://en.wikipedia.org/wiki/Alterna...sions_of_Robin
舊 06-05-07, 10:53 PM   #458
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: bootyloverer 查看文章
話時話52係講..........????????
最近出o左vol 1 tp (收錄week 1-13)
作畫方面我就覺得一般
我睇到week 10
係有o的懸疑
不過似乎仲未講到中心
所以都未知佢想點...
故事大約係講Superman, Batman, Wonder Woman放低職務一年
呢年間有好多新人冒出
而背後又有幕後黑手趁機有陰謀(係乜都未知,暫時只係知Lex Luthor要搞個"人人都可以係superhero計劃")

另外買o左Civil War Companion
真係好多字...有排睇

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-07, 11:20 PM   #459
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
最近出o左vol 1 tp (收錄week 1-13)
作畫方面我就覺得一般
我睇到week 10
係有o的懸疑
不過似乎仲未講到中心
所以都未知佢想點...
故事大約係講Superman, Batman, Wonder Woman放低職務一年
呢年間有好多新人冒出
而背後又有幕後黑手趁機有陰謀(係乜都未知,暫時只係知Lex Luthor要搞個"人人都可以係superhero計劃")

另外買o左Civil War Companion
真係好多字...有排睇
現在的title 是不是正在倒數?
上兩次看見49及51???

舊 06-06-07, 01:12 AM   #460
pig_dp

引用:
作者: IamO 查看文章
現在的title 是不是正在倒數?
上兩次看見49及51???
yes, countdown
舊 06-06-07, 10:00 AM   #461
Moderator
核搭載二足步行戰車

引用:
作者: pig_dp 查看文章
咁52個結局有冇埋尾o架?
定係又要人追多年...

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-07, 08:18 AM   #462

引用:
咁52個結局有冇埋尾o架?
定係又要人追多年...
咪攪啦~仲要追多年!?.......話時話Civil War Companion真係幾多字.....基本上佢係似
data-file多過似comic book TP....
舊 06-07-07, 09:32 AM   #463
Moderator
核搭載二足步行戰車

引用:
作者: bootyloverer 查看文章
咪攪啦~仲要追多年!?.......話時話Civil War Companion真係幾多字.....基本上佢係似
data-file多過似comic book TP....
咁買之前我都知佢會係data book
不過都冇諗過資料會豐富到咁
仲有好多係作者介紹、訪問
仲認真到有Tony Stark o個兩篇文件...

舊 06-07-07, 10:23 PM   #464
驚寂
Game Master

註冊日期: Jul 2004
$38本amazing spider-man會唔會貴左d?搵唔番back in black,得第2集但係就呢個價
驚寂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-07, 11:02 PM   #465
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
free comix day~

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-07, 02:45 PM   #466
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
求先睇左明珠台的"英雄聯盟"..............畫功不錯

角色説話時頭部和頭髮細微的移動畫得好自然
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-07, 06:50 PM   #467
凍檸茶
The One
青龍使用者

係唔係有消息會出CIVIL WAR 2??/

舊 06-10-07, 07:28 PM   #468
Moderator
核搭載二足步行戰車

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
係唔係有消息會出CIVIL WAR 2??/
仲o黎?
今次都玩到咁大,Cap都去埋
應該暫時都冇野再講啦

今個夏天要留俾佢玩...
World War Hulk
我o係漫畫店拎o左張checklist睇
夾埋tie-in有成37本(不過都好似唔夠Civil War多)

舊 06-10-07, 08:10 PM   #469
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
仲o黎?
今次都玩到咁大,Cap都去埋
應該暫時都冇野再講啦

今個夏天要留俾佢玩...
World War Hulk
我o係漫畫店拎o左張checklist睇
夾埋tie-in有成37本(不過都好似唔夠Civil War多)
我都係睇其他forum講~唔sure~

civil war 差唔多成百本呢~
越出越多

岩岩睇左故事簡介~
wwh好似好好睇~
(原來比人放逐~而家返黎報仇)

舊 06-12-07, 09:34 PM   #470

美國漫畫就係咁鬼衰.......明呃人錢....有時睇完成本都唔知講咩.......不過都照睇~~~
舊 06-13-07, 02:52 AM   #471
天星碼頭高達

Thumbs up

雖然潮,但呢幕真係我至愛:

東尼的近況(18+)
Ultron連人帶殼將老實商人Tony變做自己o既新軀體

Ultron由以前就好鍾意Wasp ,愛到終於將自己變成好似Wasp o甘
明戀的力量真偉大
原來,只要係機械人,就可以點打都得...(18+)

"I don't throw everything in the sun."

此篇文章於 06-13-07 03:17 AM 被 天星碼頭高達 編輯。
舊 06-15-07, 11:35 PM   #472

究竟Ultron係邊個嚟?????
舊 06-15-07, 11:41 PM   #473

話時話The New Avengers D 畫工真係幾差.....攪到我都冇心機追落去.......
舊 06-16-07, 12:20 AM   #474
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 天星碼頭高達 查看文章
雖然潮,但呢幕真係我至愛:
呢本係咪叫Mighty Avengers? 其實故事講乜架?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-07, 10:56 AM   #475
凍檸茶
The One
青龍使用者

FALLEN SON
出到vol 4 "spiderman"

我仲未買返vol 2

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB360]Marvel Universe Online 神祕人1號 電視遊戲討論版 1 09-29-06 01:18 AM
我想問下ps2 有冇出過 marvel vs capcom 2? 黑澤夜 電視遊戲討論版 3 06-12-06 08:12 AM
MARVEL vs. EA (Electronic Arts) 格闘遊戲開發決定 neo2046 電視遊戲討論版 3 02-07-04 11:49 AM
大大大量MARVEL電影來緊-超熱血﹗ Raymondz Neo Entertainment TREND 31 07-05-03 11:39 PM

現在的時間是 05:03 PM

手機版 | APP版