Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-23-08, 02:44 PM   #151
Shiro2008
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
Shiro2008 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-08, 02:58 PM   #152
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
終於等到......囧

舊 10-25-08, 09:54 AM   #153
神奈未來
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2006
新一本日本是已出版了吧?
香港要年尾....真係等死人 = = ;
神奈未來 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-08, 11:28 AM   #154
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
因為魔蔥與夕映不可能成為一對了

所以死蘿莉控三浦也滾回來畫了

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-08, 01:31 PM   #155
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
講下講下...呢個topic成年冇update.....反而五星幾年冇出都有update

舊 10-25-08, 08:08 PM   #156
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
好感動,還以為三浦已把烙印忘記了.....

舊 04-25-09, 01:45 PM   #157
elmond
女權主義信奉者

很好,上一次已是半年前的事了 ,今回震撼又簡潔

舊 04-25-09, 04:37 PM   #158
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
下一回之後唔知又駛唔駛等半年
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-09, 01:49 AM   #159
elmond
女權主義信奉者

久違了的大叔回來了
鷹也放魔了

舊 05-10-09, 02:30 AM   #160
大山椒魚
......

估唔到咁快就要睇到蛋蛋劍既威力

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-09, 09:39 AM   #161
細路翔
The One

大叔食一千粒廢蛋諗住打贏一粒紅蛋

睇個款都係無可能

廢蛋力量來源本身就係神手,紅蛋先係直接由肉球(?)提取螺旋力

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-10-09 09:42 AM 被 細路翔 編輯。
舊 05-20-09, 09:01 PM   #162
elmond
女權主義信奉者

有點兒那個的感覺...^^"大叔的力量未免太強吧,恐帝出現,應該又是其中的一個齒輪吧.....(像蛋蛋一樣)

此篇文章於 05-20-09 09:08 PM 被 elmond 編輯。
elmond 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-09, 01:10 AM   #163
RPG之鬼

引用:
作者: 細路翔 查看文章
大叔食一千粒廢蛋諗住打贏一粒紅蛋

睇個款都係無可能

廢蛋力量來源本身就係神手,紅蛋先係直接由肉球(?)提取螺旋力
可以解釋一下嗎?
太耐了,完全唔記得係乜嘢…

舊 05-21-09, 01:49 AM   #164
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
可以解釋一下嗎?
太耐了,完全唔記得係乜嘢…
一句講晒
「神」

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-09, 11:51 PM   #165
大山椒魚
......

蛋蛋神劍俾想像中強,
可惜加藤仲屈機

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-09, 09:26 PM   #166
細路翔
The One

引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
蛋蛋神劍俾想像中強,
可惜加藤仲屈機
大叔幾千年黎計到盡諗住陰人

點知對面計得盡過佢

英國說大家抱團死
舊 06-26-09, 08:54 AM   #167
細路翔
The One

近幾話都無乜對白

剩係知道gm鷹哥又更新左伺服器

不過咁就代表傲嬌骷髏叔終於可以打佢嘅mvp腦魔

英國說大家抱團死
舊 06-27-09, 02:47 PM   #168
Kami
Insane Gamer
長期CD-Rom

新1話果13頁好似淨係係度睇插畫.
可唔可以好似十零期果時咁
俾返d劇情我地啊

Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-09, 03:35 PM   #169
細路翔
The One

引用:
作者: Kami 查看文章
俾返d劇情我地啊
要等魔蔥連載完結

英國說大家抱團死
舊 06-28-09, 12:56 AM   #170
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Kami 查看文章
俾返d劇情我地啊
我地要調轉諗
無對白都好過佢叫小魔女講「Producerさん

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-09, 01:02 AM   #171
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
其實呢幾話係出緊平行世界鋪排夕映過檔event(拖

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-09, 08:25 AM   #172
細路翔
The One

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我地要調轉諗
無對白都好過佢叫小魔女講「Producerさん
格斯大叔:「其實最近我轉行當經理人了

英國說大家抱團死
舊 06-28-09, 10:05 AM   #173
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
終於打完場仗, 可以講番格斯未?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-09, 11:45 AM   #174
Kami
Insane Gamer
長期CD-Rom

花左半日睇返頭果十幾期
由黃金時代去到蝕果度真係好好睇
去到妖精谷同費蒙特重返人間都ok
但一去到恐帝 我自己對想追呢套野gei意欲就已幾何級數咁下跌
唔知之後可唔可以回復當年gei水準呢

p.s. 今次番睇 原來之前有d野唔係好睇得明 今次就灯一聲明左

Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-09, 09:19 PM   #175
elmond
女權主義信奉者

感覺有d似basterd!!,冇lala走左一班神話東東出黎...

另外.....搞咩鬼下回要9月尾....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 冬川基「とある科学の超電磁砲」総合THREAD丨鎌池和馬「とある魔術の禁書目録」総合THREAD Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1018 03-16-23 07:28 PM
[動畫] P.A.Works10周年記念作品「劇場版 花咲くいろは HOME SWEET HOME」BD&DVD 発売中 vol.2 supermanlady 日本動漫畫討論版 694 05-14-21 10:26 PM
[神降臨] かみちゅ![/神降臨] 小特特 日本動漫畫討論版 163 09-25-06 05:09 PM
2月行貨預訂vol.2 大食王降臨!! T.K. T.K.專區 30 12-06-05 05:44 PM
【遊戲王online討論區】VoL.4 「假面之Pack9,血魔之降臨」 catho7 PC電腦遊戲討論版 1002 03-11-05 10:29 PM

現在的時間是 09:34 PM

手機版 | APP版