Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-30-10, 04:09 PM   #51
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: 2dn 查看文章
你又唔係人地男友,帶去見 fd 會被人誤會嘛。
所以咪就係話人地收兵囉
一係女朋友, 一係觀音
中間係無其他野

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-10, 04:33 PM   #52
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: irismong 查看文章
藍莓姐姐~~ 介紹你d friend我識啦 XDDDDDDD
我D FD? OK!

http://www.gaforum.org/member.php?u=977
http://www.gaforum.org/member.php?u=12514
http://www.gaforum.org/member.php?u=5412
http://www.gaforum.org/member.php?u=758
http://www.gaforum.org/member.php?u=3476

你仲想要幾多?
女仔要唔要?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-10, 05:17 PM   #53
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
我應該要答: 我對女仔無興趣

我都係想識你d friend做下朋友姐~

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-10, 05:35 PM   #54
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: irismong 查看文章
我應該要答: 我對女仔無興趣

我都係想識你d friend做下朋友姐~
無任歡迎
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-10, 12:09 AM   #55
鐵拳浪子
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
作者: House 查看文章
我真係咁差咩

我近排識左幾個女仔
佢地d性格同對我既方法十足十之前浪費左年半時間落去既女仔果度

其實我都唔係話要去溝佢地 只係想識多幾個女性朋友 睇下可唔可以擴大下生活圈子

我上次單獨約個女仔出街行 佢星期日話去南丫島玩
佢話佢同令一個fd 一齊出去only

我就話不如fd搭fd一齊出黎玩下
佢呆左2sec 話佢只係同一個男仔去

咁算囉 我都知你係講大話架啦

我之後同另一個女仔朋友傾開計 佢話佢講既版本係一大班人去玩

我約親佢去街佢都唔會點樣推 但係我想識佢班fd 佢話呢樣果樣

其實唔只佢 我叫我d女仔fd介紹d朋友比我識 都係推三推四 我都唔係話only 介紹
我都交換番男仔朋友比佢識下

唉 我而家唔會好似以前咁優 但我真係唔知自己做錯乜 佢地咁想收我做兵
做兵都要講資格,你d質素咁低未必真係想收你做兵。

唔好成日擔心d未必會發生既野。
鐵拳浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-10, 01:05 AM   #56
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
你係咪諗多左?

舊 07-01-10, 01:15 AM   #57
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
你唔好當標籤自己係兵就唔會係兵了
老早有人講左, 搵番自己先啦~~

呢個世界就係咁極端
有人可以拍n咁多次
有人可以廿幾年黎都沒掂過女人, 個種辛酸同後悔, 真係幾難受
咩都係....由冇到有前要經過一條好難行既路
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-10, 01:24 AM   #58
bbmanonline
Crazy Gamer
Key社之吉詳物

註冊日期: May 2006
不要把女的重要性無限放大
既然樓主有男仔朋友, 為什麼不試試由BL開始?

bbmanonline 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-10, 01:35 AM   #59
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
唔係你有資格先會收你做兵咩?
我當兵都未必有人要soasd

如果佢當你係兵你還要做兵嗎?

舊 07-01-10, 03:52 AM   #60
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
o係香港做好人無so(除非你想做魔法師),一係去教會找獵物啦

BTW,你要覺得自已付出去到邊個程度先唔叫做兵呢??

定係....你o既求愛/想令心儀者有好感 的方法根本一開始就有問題呢?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....

此篇文章於 07-01-10 03:55 AM 被 DevilElvis 編輯。
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-10, 07:58 AM   #61
GimGim

註冊日期: Jun 2002
actually if i want a girlfriend, i would rather not know her friends

舊 07-01-10, 11:30 AM   #62
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
人地都無開口講你係兵...你就當自己係兵....
人地當你係普通朋友ja..................
你想識女仔咩野方法都要試下架啦.....

你唔好成日抱住一個理念...."經朋友介紹/由朋友做起..先做得女朋友"<----依個理念係錯架
你繼續係咁樣諗.永遠都唔會識到女朋友....

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-10, 11:44 AM   #63
Chiasuka

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDChiasuka_Aki
XBox Live GamertagChiasuka Aki
引用:
作者: bbmanonline 查看文章
支持! support!!
Chiasuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-10, 01:09 PM   #64
忘記密碼
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
先不論現實觀音收兵的問題,
本身上網開post探討"這個女,那個女想收我做兵."
我認為這已經好大問題.

引用:

你腐到入骨了.

舊 07-01-10, 01:24 PM   #65
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:

看來是唯一的解決方法
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-10, 01:43 PM   #66
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
唔使咁悲既..............

戀物都係一個好既出路

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-10, 01:51 PM   #67
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
好明顯係網上欺凌行為

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-10, 07:08 PM   #68
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
交朋友唔好濫

舊 07-01-10, 07:14 PM   #69
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
施主
出家都是個好辦法

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-10, 08:15 PM   #70
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
返去二次元都係好方法呀

舊 07-01-10, 08:37 PM   #71
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
原來上面banner 1早有教路.....hahahah

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-10, 02:05 AM   #72
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
原來我唔係妳朋友.....m9T-T

舊 07-02-10, 08:23 AM   #73
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
我同你一樣喇... 都唔係佢朋友T_T
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-10, 09:01 AM   #74
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
引用:
作者: Noyeah 查看文章
你地檢討下啦

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-10, 09:17 AM   #75
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
引用:
作者: Noyeah 查看文章
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
你地檢討下啦
想點呀? 駛唔駛列晒所有享gaf識的人出黎呀
碌上去copy到邊個個名米邊個law!

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:40 AM

手機版 | APP版