Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-13-16, 09:52 AM   #23726
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: heyman774 查看文章
唔係講到明活動4星唔換得黃方咩, 咁素材直接換錢啦
果4張龍娘只係要好少掉落物,我估換晒都唔駛2條體,換埋都無蝕,反正禮裝唔換的話其實無乜野換

講到QP, 1南瓜=50萬QP, 今次可能係打QP良機?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 10:03 AM   #23727
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
冇呆毛私服, 冇英靈肖像.....
睇黎要賣緊幾隻4星走, 但賣寶2都係得1粒黃方

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 10:08 AM   #23728
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: gingq7 查看文章
果4張龍娘只係要好少掉落物,我估換晒都唔駛2條體,換埋都無蝕,反正禮裝唔換的話其實無乜野換

我記得除左無時限的時限任之外,南瓜唔係必跌,未開時限之前打到晒面
要睇睇跌成點
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 10:11 AM   #23729
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
都沒有+1....只是我連4星都不夠不能賣...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 10:18 AM   #23730
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: fami~yan 查看文章
都沒有+1....只是我連4星都不夠不能賣...
似乎要賣水著系列, 不過好蝕

歡迎pm查詢、預約
舊 10-13-16, 10:27 AM   #23731
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
似乎要賣水著系列, 不過好蝕
我覺得如果要做到咁就唔好換啦
講真個兩件野都未至於100%必要既野

任何英靈都總有可能有機會用到
尤其係4星添

點諗都唔抵

舊 10-13-16, 10:31 AM   #23732
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
換英靈肖像不如拎5000綠方換依家嗰張啦

舊 10-13-16, 10:33 AM   #23733
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
果張3方又低cost,我裝佢好過
不過都係只限一張

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 10:36 AM   #23734
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我覺得如果要做到咁就唔好換啦
講真個兩件野都未至於100%必要既野

任何英靈都總有可能有機會用到
尤其係4星添

點諗都唔抵
好想要
販賣人選有: 切嗣, r瑪莉, r雙子, 德翁, 齊格君, 貝奧

歡迎pm查詢、預約
舊 10-13-16, 10:39 AM   #23735
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: gingq7 查看文章

1南瓜→ 50 蛋糕 → (10蛋糕換1萬1P) 5萬QP 咋
1場40AP 多過25南瓜才化算

===========
有c龍娘就無必要再拿吧, 反而值不值突滿多一張太太

黃方算吧, 我要角色多過禮裝了, 而且沒限期就更不用急
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 10:40 AM   #23736
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
好野今日返11半收點半有得打機

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 10:40 AM   #23737
gingq7

引用:
好想要
販賣人選有: 切嗣, r瑪莉, r雙子, 德翁, 齊格君, 貝奧
真係唔建議賣,
其他game都可能可以考慮賣, 但FGO已通過事實證明佢係有心改強舊角/弱角,
如果賣完遲d改到超強你就嘔血
舊 10-13-16, 10:45 AM   #23738
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

咁唔賣住...

歡迎pm查詢、預約
舊 10-13-16, 10:46 AM   #23739
gingq7

引用:
作者: digiharuka 查看文章
1南瓜→ 50 蛋糕 → (10蛋糕換1萬1P) 5萬QP 咋
1場40AP 多過25南瓜才化算

===========
有c龍娘就無必要再拿吧, 反而值不值突滿多一張太太

黃方算吧, 我要角色多過禮裝了, 而且沒限期就更不用急
你啱, 我計錯數

不過太太我認同上頁其他人所說, 無乜需要突滿多一張
舊 10-13-16, 10:57 AM   #23740
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
都忘了萬聖D DROP係好雜下...不過今次好輕鬆下~~
又不用換活動角同靈基素材~~棋又大把唔換都OK...

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 11:02 AM   #23741
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
換晒d 兇骨同龍牙就收工
休閒
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 11:02 AM   #23742
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
咁唔賣住...
除非你已突滿了有多一張,不然賣角色換那些不是必要的東西太不實際了吧。。。。。。

今次都是換蛋榚的素材和龍翼就夠了,太太博大公會否掉吧不然也只換一張就夠

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 11:10 AM   #23743
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
除非你已突滿了有多一張,不然賣角色換那些不是必要的東西太不實際了吧。。。。。。

今次都是換蛋榚的素材和龍翼就夠了,太太博大公會否掉吧不然也只換一張就夠

大公刷禮裝係咪玉座果關, 唔跌就quit?
另外, 佢掛天空果d數字有咩意思?

歡迎pm查詢、預約
舊 10-13-16, 11:13 AM   #23744
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
龍牙好重要,船長靈基一下食左我廿幾隻

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 11:14 AM   #23745
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
升技先用得多
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 11:25 AM   #23746
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
有冇任何一關值得刷"素材"既?
例如龍牙個D

今次都唔係好識打
心大心細唔知換唔換埋太太再刷多一張番黎

B狐禮裝性能咁獨特估計都會突滿多一張
(唔知點解上次活動我突滿左一張仲有兩張多出黎
今次換3張就搞掂 )

舊 10-13-16, 11:31 AM   #23747
鐵之侍

引用:

大公刷禮裝係咪玉座果關, 唔跌就quit?
另外, 佢掛天空果d數字有咩意思?
是尾二Ap30 那關

那些數字無記錯是當時那些突別關卡的開放時間(例如會在晚上11時開,過了一個鐘左右或過關就沒了), 但因為這樣做成線路混亂官方之後都是一次性全發出來就算

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 10-13-16, 11:35 AM   #23748
鐵之侍

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
有冇任何一關值得刷"素材"既?
例如龍牙個D

今次都唔係好識打
心大心細唔知換唔換埋太太再刷多一張番黎

B狐禮裝性能咁獨特估計都會突滿多一張
(唔知點解上次活動我突滿左一張仲有兩張多出黎
今次換3張就搞掂 )
較特別是限定一次的ap30 有羽毛(但掉率不高), 不然是ap20 石頭人會掉晶石但又是不太好掉,餘下是骨頭,鬼燈,種子和龍牙了

舊 10-13-16, 11:42 AM   #23749
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
是尾二Ap30 那關

那些數字無記錯是當時那些突別關卡的開放時間(例如會在晚上11時開,過了一個鐘左右或過關就沒了), 但因為這樣做成線路混亂官方之後都是一次性全發出來就算
咁今次佢係限時內要打, 定係開左之後到活動完之前都可以打?

歡迎pm查詢、預約
舊 10-13-16, 11:47 AM   #23750
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
咁今次佢係限時內要打, 定係開左之後到活動完之前都可以打?

今次係開左之後到活動完之前都可以打, 只限打一次
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:58 PM

手機版 | APP版