Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-10-16, 01:22 PM   #23426
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 海野藻屑 查看文章
E
即係以後或過去打多左既EV禮裝都可以拎黎換金立方?
金立方只限定英靈

レアプリズムは★5(SSR)または★4(SR) サーヴァントを霊基変還した際に、マナプリズムに加えて付与されます。

舊 10-10-16, 01:24 PM   #23427
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
川澄綾子さん、7騎に加えルーラーのアルトリアを作って欲しいとの事

遲早問題....

7章はPDFで1000ページ程あった。

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 01:28 PM   #23428
psidef

註冊日期: Apr 2007
只要射斜多兩次上姉就有黃立方 \/

舊 10-10-16, 01:39 PM   #23429
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: psidef 查看文章
只要射斜多兩次上姉就有黃立方 \/
方向完全錯誤嘛

=====

然後發現 5/5 4星的非活動角一個都無
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 01:45 PM   #23430
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我估七章係武藏in士郎....

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 01:45 PM   #23431
gingq7

註冊日期: May 2008
我上個月先死心將4張萬聖b狐合一,而家就變左農具要由頭儲起。。
其實非新手又農多次有無着數?我見佢好似無乜野換
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 01:47 PM   #23432
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: gingq7 查看文章
我上個月先死心將4張萬聖b狐合一,而家就變左農具要由頭儲起。。
其實非新手又農多次有無着數?我見佢好似無乜野換
連狗肉都無得換 打黎晒氣
換完傳承結晶就走啦

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 10-10-16, 01:47 PM   #23433
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
再黎龍娘
我開心到不能言語

舊 10-10-16, 01:48 PM   #23434
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
看今次復刻換的東西來說對舊玩家似乎集中在蛋榚最有用,問題我現在手上只有一張三人娘……(當然也不會再抽了)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 01:53 PM   #23435
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
營運唔想賺?
復刻活動咁少野換又無新農具吸引人抽,連復刻卡池都係UP早已正式入故事池既C狐。

12至26日……仲要長達兩個星期
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 01:59 PM   #23436
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
黑貞UP抽乾晒石劵唔出黑貞, 反而斜射出左C狐...
咁復刻萬聖EV可以唔抽, 留定彈藥等月尾新EV啦...
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 02:09 PM   #23437
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
又可以養生2星期
由手機版發出
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 02:10 PM   #23438
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: 大破人間 查看文章
營運唔想賺?
復刻活動咁少野換又無新農具吸引人抽,連復刻卡池都係UP早已正式入故事池既C狐。

休閒下唔好咩,活動太急只會令人厭惡

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 02:16 PM   #23439
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

有兇骨點都要打

慢性不足

舊 10-10-16, 02:17 PM   #23440
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
看今次復刻換的東西來說對舊玩家似乎集中在蛋榚最有用,問題我現在手上只有一張三人娘……(當然也不會再抽了)
忘記了這是至今唯一一個由上位item 換下位item的event?

蛋糕用南瓜刷下去就可以了

=====

主打2016萬聖 18/19號 開始也不出奇

此篇文章於 10-10-16 02:19 PM 被 digiharuka 編輯。
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 02:23 PM   #23441
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
養生好, 新萬聖有劍龍娘
複刻會唔會有聖杯?
----------------
今次活動仲刷緊花

舊 10-10-16, 02:27 PM   #23442
gingq7

兇骨果d一陣就打夠數啦,
唯一有d期望係可以無限換QP?
舊 10-10-16, 02:28 PM   #23443
gingq7

引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
複刻會唔會有聖杯?
今次活動仲刷緊花
我覺得你已開到120箱左右
舊 10-10-16, 02:32 PM   #23444
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
複刻會唔會有聖杯?
今次活動仲刷緊花
上年拎左杯的話 復刻路會有
改成結晶

舊 10-10-16, 02:35 PM   #23445
gingq7

剛剛才見倒蒼穹巨巨3張突滿花禮裝
我估120箱實在太保守, 我而家估200箱
舊 10-10-16, 02:44 PM   #23446
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: gingq7 查看文章
剛剛才見倒蒼穹巨巨3張突滿花禮裝
我估120箱實在太保守, 我而家估200箱
邊去到200咁勁
現在先107, 去110箱就停....
實際我先換左10箱, 一口氣換100箱唔知要換幾耐.

舊 10-10-16, 02:52 PM   #23447
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 大破人間 查看文章
營運唔想賺?

同時開兩個Event 佢唔開得長新手邊有時間打晒.....

ペルソナ5

隨時更新
舊 10-10-16, 02:53 PM   #23448
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
舊年萬聖未入坑, 呢個活動難度高唔高?

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 02:55 PM   #23449
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
無晒農具先黎復刻
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 02:58 PM   #23450
gingq7

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
舊年萬聖未入坑, 呢個活動難度高唔高?
十分高難度.....如果要突滿萬聖太太和萬聖B狐的話

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:32 PM

手機版 | APP版