Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
收藏品討論版>千値練 RIOBOT
gingq7 08:09 PM 08-09-13
2隻超級機械人中晒....

黑三一除了貴之外應該都無乜缺點....155mm 1萬羊....
【素 材】ABS,POM,ATBC-PVC,ダイキャスト
即是有合金成分?

而ノノ, 千値練第一次(?)出可動人形, 唔知得唔得
赤兵尉SETH 08:13 PM 08-09-13
黑歷史....

gingq7 08:42 PM 08-09-13
係喎, 無視左佢....
AnTeD 03:25 AM 08-10-13
作者: gingq7:
係喎, 無視左佢....
仲有我一直想搵返但搵唔到的devilman
小晶晶 09:39 PM 08-10-13
隻Cyberbots究竟延期到幾耐?
fami~yan 11:03 AM 08-11-13
作者: AnTeD:
仲有我一直想搵返但搵唔到的devilman
仲有芒亨隻海龍裝同FIREBALL(?
lan 12:21 PM 08-11-13
作者: 小晶晶:
隻Cyberbots究竟延期到幾耐?
牙卡以亜馬儍講八月十八 wor
魔璃 10:39 AM 08-12-13
訂左隻ノノ
發覺我一直都冇買過ノノ既商品, 終於又有機會
gingq7 02:59 PM 08-12-13
作者: 魔璃:
訂左隻ノノ
發覺我一直都冇買過ノノ既商品, 終於又有機會
成套diebuster都無乜商品, 千值練出咁多Gainax野, 唔知有無機會出埋 buster machine 19....當然最好有埋Gunbuster...
魔璃 03:13 PM 08-12-13
作者: gingq7:
成套diebuster都無乜商品, 千值練出咁多Gainax野, 唔知有無機會出埋 buster machine 19....當然最好有埋Gunbuster...
番長有出過山口式, 我有買到
gingq7 04:29 PM 08-12-13
作者: 魔璃:
番長有出過山口式, 我有買到
山口式果隻我都有,
但見隻千值練黑三一和紅蓮都好過我果2隻山口式咁多, 所以想佢出埋

而ノノ我有海洋堂bome果隻, 當年好似是$110買番黎, 但放到而家都仲未開
赤兵尉SETH 06:05 PM 08-12-13
TOP2好多設計好正,但難出可動...

gingq7 01:07 AM 08-17-13
今天看一看沽注, 黑三一訂價升了幾十至$700, ノノ就趺$20....
紅三一見日本未開訂, 唔敢訂住

但官方facebook令我有點憺心:

Sentinel International Co., Ltd. 下次再開訂,會是 8 月中荀或下荀. 出貨會遲一點,而且不保証有貨。因為只會生產 2000 隻(日本優先)

想請問下喺動漫節訂左black getter到派貨時是否比其他玩具店訂早D拎到貨?因見到有玩具店可訂black getter而且價錢比在動漫節訂更平,謝謝。

Sentinel International Co., Ltd. 是比其他貨早 1-2 星期派貨的.
23 小時前
Sentinel International Co., Ltd. 而且因為限量生產關係, 如現在才在市場上訂貨, 我們不保証一定可確保貨源. 日本會優先派貨.
赤兵尉SETH 06:44 PM 08-29-13
Cyberbots紅藍機到貨

個盒比想像中細,但隻野意外地重手
原來好多位係金屬件,唔怪得更大條夾口...
品質好好~係股關節有d鬆

lan 12:28 AM 08-31-13
作者: 赤兵尉SETH:

用AA膠滴一滴,即刻舒服晒.
赤兵尉SETH 01:57 AM 08-31-13
作者: lan:
用AA膠滴一滴,即刻舒服晒.
自從唔小心黏死過關節後就唔敢試呢個方法
隻野好多關節,可動性極高,唯一不滿係個頭向唔到上望...
lan 02:33 AM 08-31-13
自從試過唔小心黏死過關節後就唔敢試呢個方法
兆万有放绿同黃成品件,5用光面而用上消光,感覺上膠了點。不過己下了訂,希望大貨用光面就巧了·頸
位joint麻麻,遅D先想辨法.總結上隻野完成巧高。難得在情意結上與品質成等號.
小晶晶 08:50 AM 08-31-13
今日先有時間拎紅藍機
野良猫 08:51 AM 08-31-13
自從唔小心黏死過關節後就唔敢試呢個方法
用模型膠好似好啲
我好多球型關節位都係咁整,而且唔似aa膠咁乾後會變白色
ai. 12:54 PM 08-31-13
我都訂左7號,希望可以出隻大隻d的gunbuster(順手出bm3),和diebuster(係唔係咁叫?).
出其他bm都唔錯,2裡面的配角機很型....
lan 01:37 PM 08-31-13
作者: 野良猫:
用模型膠好似好啲
我好多球型關節位都係咁整,而且唔似aa膠咁乾後會變白色
用AA快D,5巧貪心落多就得啦
赤兵尉SETH 06:45 PM 08-31-13
作者: lan:
兆万有放绿同黃成品件,5用光面而用上消光,感覺上膠了點。不過己下了訂,希望大貨用光面就巧了·頸
位joint麻麻,遅D先想辨法.總結上隻野完成巧高。難得在情意結上與品質成等號.
原來主角機仲有隻超鋼戦紀Ver

其他顏色同裝備我就唔入了,想要其他機多d
我比較鐘意Helion同Warlock

不過隻Game最出名應該係Super-8....入面個鬼畜公主
小晶晶 12:30 AM 09-01-13

赤兵尉SETH 02:55 AM 09-01-13
好似好多人買紅色
但其實我個人鐘意藍色多d,不過紅色比較有代表性,同唔想買兩隻...

模型裏見到呢位大哥堅有愛

rayshun 12:09 PM 09-01-13

可能期望大,昨日出旺角買後回家開封把玩,有點失望
左腰甲壞件 股關技很鬆!難擺姿態!地台無法固定機身,無法擺凌空角度
不過外型真的很型
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面