Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-17-09, 05:33 PM   #476
A.Kazuma
God of Gamer
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
引用:
作者: subzero 查看文章
今日收到博客來訂既龍如3 & DS 攻略本, 又真係幾快喎.
本龍如3係咪同日版一模一樣?
http://photo.gaforum.org/showimage.p...=3&userid=5609

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-09, 03:19 PM   #477
阿志
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDSANG
XBox Live GamertagMr SANG
想問個問題
我係博客訂左本攻略,已經用DHL寄出
我上DHL track左佢今朝11點送左去我返工個度
但係我開工時間係11:30
想問通常佢地會點做?

此篇文章於 07-18-09 08:31 PM 被 阿志 編輯。
阿志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-09, 04:09 PM   #478
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: 阿志 查看文章
想問個問題
我上DHL tack左佢今朝11點送左去我返工個度
想問通常佢地會點做?
DHL通常無人就會打俾你再約時間

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-09, 04:14 PM   #479
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: KIM 查看文章
188見到有龍3了~要3字頭........CHISIN~~~~~~~

台灣也有BIO 5了~相信書展可能會有~
3字頭...好過去搶

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-09, 06:54 PM   #480
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
3字頭...好過去搶
就係真係有人買先慘麻~~~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-09, 07:27 PM   #481
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
引用:
想問個問題
我上DHL tack左佢今朝11點送左去我返工個度
想問通常佢地會點做?
我都想係博客訂攻略
請問各下訂攻略既程序係點???
thank you

舊 07-18-09, 08:27 PM   #482
阿志

PSN  IDSANG
引用:
作者: HIM 查看文章
DHL通常無人就會打俾你再約時間
Thanks! 不過係我打左俾佢,佢inform個送貨遲少少送~

引用:
作者: lwl 查看文章
我都想係博客訂攻略
請問各下訂攻略既程序係點???
thank you
好簡單,開個account,買野,埋單揀海外,填credit card資料(visa一定要有驗証),等2至3日就收到,真係勁快~

此篇文章於 07-18-09 08:30 PM 被 阿志 編輯。
阿志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-09, 08:47 PM   #483
lwl

引用:

好簡單,開個account,買野,埋單揀海外,填credit card資料(visa一定要有驗証),等2至3日就收到,真係勁快~
明白
咁寄海外既費用, 佢用幫你計好晒嗎???

舊 07-19-09, 02:13 AM   #484
阿志

PSN  IDSANG
引用:
明白
咁寄海外既費用, 佢用幫你計好晒嗎???
佢會計埋嫁啦,你做既事就係俾錢同等

舊 07-19-09, 01:47 PM   #485
lwl

引用:
佢會計埋嫁啦,你做既事就係俾錢同等
我申請account 個時
佢要我入身份証or passport 號碼架喎
志兄你都有入??
定求其作比佢??

舊 07-19-09, 05:51 PM   #486
iam0881
Junior Member

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: A.Kazuma 查看文章
本龍如3係咪同日版一模一樣?
http://photo.gaforum.org/showimage.p...=3&userid=5609
我都想知
如果係即訂
iam0881 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-09, 06:42 PM   #487
阿志

PSN  IDSANG
引用:
我申請account 個時
佢要我入身份証or passport 號碼架喎
志兄你都有入??
定求其作比佢??
id 同電話都俾左堅既

舊 07-24-09, 01:30 AM   #488
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
台灣仲未見BIO 5~~~得呢本~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-09, 01:48 AM   #489
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

引用:
台灣仲未見BIO 5~~~得呢本~
梗係未見, 都話o左台北最少一個禮拜至有貨, 除非你特登搭車去桃園總部....

舊 07-24-09, 09:26 AM   #490
mytam

註冊日期: Apr 2005
呢本有冇人有興趣一齊買,慳運費?
http://www.books.com.tw/exep/prod/bo...tem=0010443174
mytam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-09, 04:11 PM   #491
聖鬥士星矢
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDMacao-Seiya
XBox Live GamertagMacaoSeiya
原來青文機戰z都出埋, 可以去博客訂書了...
聖鬥士星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-09, 09:09 PM   #492
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
睇FAMITSU TW近期幾本中文攻略的廣告。

BH5 464頁 NT650
MHP2ndG 1104頁 NT899
人中之龍3 525頁 NT699
Demon's Souls 256頁 NT450
Tales Of Vesperia 528頁 NT650

唔知MHP2ndG、人中之龍3幾時到港?
見上次MHP2果本好厚都係$200,好底~!
唔知MHP2果本內容係點?不過我連GAME都未買…

舊 07-24-09, 09:38 PM   #493
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
到左港啦

引用:
188見到有龍3了~要3字頭........CHISIN~~~~~~~

台灣也有BIO 5了~相信書展可能會有~

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-09, 09:43 PM   #494
IDGAF
The One

引用:
作者: HIM 查看文章
到左港啦
緊係指"行版"啦…

舊 07-24-09, 09:48 PM   #495
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

點解到而家都仲係個個話香港青文booth會有台灣攻略賣.... r

版權授權地區唔同除o左水貨之外係冇可能會o係香港見到....

舊 07-25-09, 12:08 AM   #496
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
MHP2ndG大大話話出o左半年左右

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-09, 12:27 AM   #497
IDGAF
The One

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
MHP2ndG大大話話出o左半年左右
係?
但我之前見果本好似重係MHP2唔係2G咁的,
不過我GAME都無買,見近日出咗2G的美版先留意下。

舊 07-25-09, 12:38 AM   #498
石光

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
要訂BH5預埋我呀喂
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-09, 01:10 AM   #499
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: mytam 查看文章
呢本有冇人有興趣一齊買,慳運費?
http://www.books.com.tw/exep/prod/bo...tem=0010443174
係咪先? 我有興趣喎~~

舊 07-25-09, 01:24 AM   #500
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
係?
但我之前見果本好似重係MHP2唔係2G咁的,
不過我GAME都無買,見近日出咗2G的美版先留意下。
買唔買MH3先

MHP2 係啡黃色封面(轟龍)、MHP2G係黑色封面(迅龍)

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:37 AM

手機版 | APP版