Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 53 93 143  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
HunterXXX 06:16 PM 02-14-18
作者: 鈴蘭:
終於都儲到五粒擊龍王coin 唔係一定派堅儲到崩潰:o)
擊龍王coin係咪高星鬥技先出?單拖打會唔會好耐?d怪好似血量無分單人定聯機
由手機版發出
赤兵尉SETH 06:24 PM 02-14-18
龍擊王coin搵人一齊打雙鎚同雙角, 高機率每埸2~3個
blackpighk 06:24 PM 02-14-18
作者: HunterXXX:
擊龍王coin係咪高星鬥技先出?單拖打會唔會好耐?d怪好似血量無分單人定聯機
由手機版發出
8/9星
未試過單打
雙打冇溝通, 正常水平既玩家亂用晒道具一般都可以 B頭既時間完成
HunterXXX 06:33 PM 02-14-18
作者: blackpighk:
8/9星
未試過單打
雙打冇溝通, 正常水平既玩家亂用晒道具一般都可以 B頭既時間完成
唔該,今晚試試先
由手機版發出
鈴蘭 10:37 PM 02-14-18
絕對唔係高機率囉 試過連續4場一粒都無
想囉S既話除左要個隊友正常之外 你要主動去用個場D玩具囉
落石一定要中 果度扣300係好重要的
擊龍槍就唔駛講啦

我個人覺得雙角龍最易係兩把Lance
雙主任最易係一把太刀一把雙劍
有毒果兩隻野死快好多
赤兵尉SETH 11:18 PM 02-14-18
上次同朋友雙鎚龍打左五六次倒就夠十幾個coin整裝, 而且每次都只係A...
歷代鬥技角龍S個時間都幾夠
雙鎚難d, 開擊龍槍己經拎唔到S
最難係毒雞同閃光雞
鈴蘭 12:57 AM 02-15-18
開擊龍槍囉到S的 只係你要一插完佢就要20秒內死
由手機版發出
Tannhauser Gate 02:34 AM 02-15-18
https://twitter.com/xnaga_mk2/status/962894193218658304

原來慘爪一直留力放水
Kello820 03:46 AM 02-15-18
突然爆發,1個鐘頭出9隻大小金,本來好眼訓都興奮到醒晒
tao08 09:28 AM 02-15-18
會長幾時收人
真十人€ 10:15 AM 02-15-18
近排啲人開始唔鐘恴人地騎龍? 覺得打得慢?
琴晚打炎王屍套,有一半被人閃番落o黎
鳳熾魂 10:20 AM 02-15-18
作者: 真十人€:
當一班近戰下面 我都覺無咩輸出都想閃 尤其試過有人騎乘失敗幾次
LR猫 10:29 AM 02-15-18
作者: 鳳熾魂:
當一班近戰下面 我都覺無咩輸出都想閃 尤其試過有人騎乘失敗幾次
試過有一、兩個遠程係度都一樣比人閃落嚟:o)
Kain 10:38 AM 02-15-18
基本問題
歷戰龍要點出?
去探索搵藍印然後番去登錄任務睇下有無更新?
由手機版發出
鳳熾魂 10:41 AM 02-15-18
作者: LR猫:
試過有一、兩個遠程係度都一樣比人閃落嚟:o)
咁叫果班人食異臭彈啦
ericwpk 11:00 AM 02-15-18
而家長槍多左 AT FIELD, 就成日不自覺地擋緊撳 X, 但未擋到變左 STEP .............
blackpighk 11:09 AM 02-15-18
睇你咩野時間騎, 個個一開波著晒 不動/體力/紅煙 走去騎就實閃
15分鐘個D 多數閃 , 有時騎分幾鐘都未跌真係幾大件事
大覺屋師真 12:28 PM 02-15-18
其實就係:騎乘係閃落嚟嘅好機會.

作者: Kain:
基本問題
歷戰龍要點出?
去探索搵藍印然後番去登錄任務睇下有無更新?
由手機版發出
yes.搵藍印
想出一堆歷戰古龍,最快係hr50考試個麒麟任先吾好打死住
尾行佢50分鐘狂執.著埋加出調查任機率嘅裝/珠,完左出一堆比你
當你有歷戰古龍,入去打時順便執,打三四round左右點黑仔都再出番一個比你

已過左就入人地果d麒麟再斷線執(衰格做法吾建議)
or其實search入人地果d歷戰打就可以吾一定自己開
STRIFE 12:53 PM 02-15-18
拔刀一矢果然爽,唔知又會幾時下修
小昭Teddy 01:40 PM 02-15-18
我試過騎左鋼龍之後,因為按錯掣一直冇打佢,只係不停轉體位,但唔知係咪因為我冇打佢,佢冇乜掙扎
騎左分幾兩分鐘我先發覺我按錯掣,但樓下果個重弩同我講佢射得好爽
鈴蘭 01:51 PM 02-15-18
作者: STRIFE:
拔刀一矢果然爽,唔知又會幾時下修
拔刀一矢唔需要nerf丫 成個打法都唔係快又揀怪
LR猫 02:00 PM 02-15-18
作者: 鈴蘭:
拔刀一矢唔需要nerf丫 成個打法都唔係快又揀怪
step弓一定勁過拔刀一矢,拔刀一矢勝在爽~~
小昭Teddy 02:28 PM 02-15-18
高風險高回報好正常,由起手到收招咁長時間郁唔到,又要企位角度靚,又要睇下隻怪身型岩唔岩用
赤兵尉SETH 03:26 PM 02-15-18
作者: tao08:
會長幾時收人
暫定星期5,6晚啦
ZERO NEKO 04:30 PM 02-15-18
作者: 零式:
鎚仔Fans可以參考下呢個網
http://monhammer.com/archives/mhw-ha...ent-index.html

最近開始玩,風火輪玩到停唔到手
thanks 一齊交流下
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 53 93 143  ... 最後

返回主題版面