Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後
電視遊戲討論版>ドラゴンボール ファイターズ《DRAGON BALL FighterZ》| 2.5D 格鬥/ASW︱Switch版發售預定
Dyhalt Rushifar 11:54 AM 01-16-18
作者: wing:
仲有一樣野.....佢又係要你預早set定一team, 然後打rank/causal match都冇得即時選.... 真心覺得呢種方法好煩. SF5用呢個方式我已經好不滿, 依家又係咁
呢個印象中GGXRD都好似係咁,應該係為咗減少LOADING需時?
赤兵尉SETH 12:06 PM 01-16-18
作者: wing:
我估睇你上邊個server. 香港連搵番香港人打, 個連線一定係最好, 所有格鬥game都一樣.
我反而日本仲順過香港係咩玩法...
唔知係咪成日撞到wifi友delay10~20F
連Beta休閒賽都有紫名同玩斷線
holsety 12:07 PM 01-16-18
係law,set team 為乜。點解唔即埸揀人咪重快
wing 12:08 PM 01-16-18
作者: 赤兵尉SETH:
我反而日本仲順過香港係咩玩法...
唔知係咪成日撞到wifi友delay10~20F
連Beta休閒賽都有紫名同玩斷線
紫名係咩? 斷線我都遇到, D友真係唔輸得
赤兵尉SETH 12:16 PM 01-16-18
紫名多數係栽培人, 地球人級, 斷估唔係好野, 經常斷線玩家之類
wing 12:20 PM 01-16-18
紫名多數係栽培人, 地球人級, 斷估唔係好野, 經常斷線玩家之類
栽培人, 地球人級係打rank的級別, 只係代表果個player冇乜打rank, 同斷線冇關.
赤兵尉SETH 12:54 PM 01-16-18
我意思就係低rank有顏色字名唔方好野
安安 07:11 PM 01-16-18
http://dengekionline.com/elem/000/001/662/1662980/
『ドラゴンボール ファイターズ』バトル中のBGMをアニメなどの主題歌やBGM等に変更できるDLCが配信決定
神風@AMD 03:21 AM 01-17-18
玩落係最不滿個神龍系統....成日因為咁而被反炒
DevilElvis 03:14 PM 01-17-18
神還原過場

[YOUTUBE]VpRNuQ_4968[ /YOUTUBE]
HON HON 08:38 PM 01-17-18
作者: DevilElvis:
神還原過場

[YOUTUBE]VpRNuQ_4968[ /YOUTUBE]
淨係當動畫咁睇都開心...
安安 08:38 PM 01-17-18
https://twitter.com/ShonenGameZ/stat...99191737085953
Majin Android 21 is the Final Character in Dragon Ball FighterZ
赤兵尉SETH 02:53 AM 01-18-18

真!DC 08:09 AM 01-18-18
唔錯喎b
咁似布歐
由手機版發出
赤兵尉SETH 10:23 AM 01-18-18
今日14:00到聽日14:00再有Beta
DanielDaniel 01:46 PM 01-18-18
今日14:00到聽日14:00再有Beta
不如開左training mode比人試,依家先上去玩新手會比人屈死。
我之前打仲有好多人只會用auto combo
安安 02:08 PM 01-18-18
https://www.youtube.com/watch?v=MwtKT7rg_0w Collector's Edition Unboxing
作者: :

Dyhalt Rushifar 02:13 PM 01-18-18
作者: DanielDaniel:
不如開左training mode比人試,依家先上去玩新手會比人屈死。
我之前打仲有好多人只會用auto combo
其實開都係一樣死,不過至少有得打下木人爽下。
咁對戰PLAY ONLY真係只有M覺醒/心折二擇
DanielDaniel 03:09 PM 01-18-18
作者: Dyhalt Rushifar:
其實開都係一樣死,不過至少有得打下木人爽下。
咁對戰PLAY ONLY真係只有M覺醒/心折二擇
太多只會用R2同auto combo, 擋完睇準一個重攻擊踢佢埋場入ㄧ套,之後佢就出唔到來,ko佢之後如果佢唔走,我下ㄧ場就會輕手D比佢試下野。

老實講有D角色auto combo其實幾惡,新手唔識反擊真係有機被屈死。全部空振都照出又少硬直。
赤兵尉SETH 04:23 PM 01-18-18

Dyhalt Rushifar 10:04 AM 01-19-18
尋晚認真玩咗陣,感覺其實GG/BB血統唔係咁重,反而比較近UNDER NIGHT IN-BIRTH果邊。
不過D ASST真係差太遠,王子同純種布歐真係SHORT SHORT地,而18號同悟飯果D真係唔知佢出黎做咩_野。
DanielDaniel 04:36 PM 01-19-18
悟飯係出昇,18號係可以擋波吸氣,如果對手中意放波都可以吸到幾多。
Dyhalt Rushifar 04:41 PM 01-19-18
作者: DanielDaniel:
悟飯係出昇,18號係可以擋波吸氣,如果對手中意放波都可以吸到幾多。
實戰實用性太低,一同王子同純種布歐擺埋一齊真係唔只好笑咁簡單
DanielDaniel 06:42 PM 01-19-18
如果咁講法其他assist都係垃圾
赤兵尉SETH 10:29 PM 01-19-18

第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後

返回主題版面