Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117 517 1017  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
rfdingo 05:20 PM 08-03-15
Lily : 送,4星架,不過得3星戰力XD
不高興嗎?改做5星好了.....
newb 05:23 PM 08-03-15
作者: gingq7:
我就唔係好信請人人手send email咁傻, 由其是一早就知有70萬封email要send
用program send ,當得一部機,loop住一秒一封,都要8日
Cowlex 05:25 PM 08-03-15
古有手打魚蛋
今有手打事前
Sar8 05:35 PM 08-03-15
作者: T.K.:
Lv16串串供血攻

Lv16良妻

我知你一級升攻88,都唔駛差一千五既:0)
大陸人整既野係差唔多
ouki 06:19 PM 08-03-15
作者: gingq7:
5星saber / 貞德 根本唔應該放落去俾人首刷,
合理做法應該係整d 3星弱化人氣角色一開始俾人任揀, 而另外整一堆5星強化版係只能課出來的

任何一個正常的TM粉都不能接受用一隻完全唔識既角色開局吧...
其實5星係得能登不是古有人物.....TM粉應該係得能登會唔識
GN00508771 06:22 PM 08-03-15
I am the bone of my Bluestacks.

此身為BS所鑄

Mouse is my body, and keyboard is my blood.

碧血如滑鼠,而心似鍵盤

I have created over a thousand account.

縱橫眾多帳號都不曾豪運

Unknown to Saber.

素未嘗逢Saber

Nor known to Ruler.

不識貞德為何物

Have withstood pain to create many codes.

其人常形單影隻,於電腦前醉享刷碼

Yet, those hands will never hold anything.

故此生一無所獲

So as I pray, Unlimited Mystic-Code Works.

其身,必由禮裝所組成
傑斯特 06:38 PM 08-03-15
電腦得2G Ram無本事玩bluestack

終於收到lily,好彩佢無寄空mail俾我
諗諗下等埋ios d石先刷好似好D
2抽删data loop好痛苦
傑斯特 08:13 PM 08-03-15
玩完序章
抽左5野中左幸運E,Rider
玩住先
newb 09:09 PM 08-03-15
http://www.4gamer.net/games/266/G026651/20141001120/

睇番上年訪談,上年下半年已經有>30名員工ga wor
朔望~ 09:18 PM 08-03-15
10連抽又中多隻阿提拉..
我身上係咪有阿提拉既聖遺物...定係我同佢有咩淵源
rfdingo 09:27 PM 08-03-15
作者: 朔望~:
10連抽又中多隻阿提拉..
我身上係咪有阿提拉既聖遺物...定係我同佢有咩淵源
咁你想點者
有無想過我剛剛十連,有兩張5星同1張四星既心情

全部禮裝啊啊啊啊啊啊
朔望~ 09:35 PM 08-03-15
作者: rfdingo:
咁你想點者

全部禮裝啊啊啊啊啊啊
2張5星
蛋撻王子 09:42 PM 08-03-15
作者: rfdingo:
咁你想點者

全部禮裝啊啊啊啊啊啊
總有一Day有用既.... orz
T.K. 09:46 PM 08-03-15
作者: sohippy:
http://www.4gamer.net/games/266/G026651/20141001120/

睇番上年訪談,上年下半年已經有>30名員工ga wor
應該請定黎發事前電郵
蛋撻王子 09:54 PM 08-03-15
等ap好無聊
見d台灣仔爆石爆隻Leader上四五十級好喪....
鈴蘭 10:06 PM 08-03-15
[乞食]報定名先
如果有五星既版友頂唔順棄機 可以既施捨個account比我啦[/乞食]
Cowlex 10:12 PM 08-03-15
作者: 鈴蘭:
[乞食]報定名先
如果有五星既版友頂唔順棄機 可以既施捨個account比我啦[/乞食]
你點對得住你個頭像
~小鬼~ 10:13 PM 08-03-15
係咪著左草 ?
玩唔到
T.K. 10:15 PM 08-03-15
玩到
蛋撻王子 10:15 PM 08-03-15
作者: T.K.:
玩到
但入唔番~

頭先開始見人話入唔到
驚有咩事我登出左先w
鈴蘭 10:16 PM 08-03-15
作者: ~Alex~:
你點對得住你個頭像
你荒佢唔出五星版咩a
到時咪睇下錢解唔解決到問題a

btw我洗左50個都未見過4星たまも 又未見過4星皇帝殿下 好難有心機再洗落去
Cowlex 10:19 PM 08-03-15
作者: 鈴蘭:
你荒佢唔出五星版咩a
到時咪睇下錢解唔解決到問題a

btw我洗左50個都未見過4星たまも 又未見過4星皇帝殿下 好難有心機再洗落去
良妻可以出齊7職
但係隊伍得6個位 suffer
鈴蘭 10:32 PM 08-03-15
作者: ~Alex~:
良妻可以出齊7職
但係隊伍得6個位 suffer
係可以出夠9個
タマモナイン
GN00508771 10:34 PM 08-03-15
又好似入唔到了...熄機著草!?
蛋撻王子 10:45 PM 08-03-15
http://typemoon.com/news/2015/2h53dh

アクセス集中のお知らせ

現在、アクセス集中のため「Fate/Grand Order」に繋がりにくい状態となっております。
誠にお手数ですが、暫く時間をおいてお試しくださいますようお願いいたします。

■日時
2015年8月3日(月) 23:20頃より

■内容
・「Fate/Grand Order」ゲームプレイがしづらい。
・ゲームに繋がりにくい

お客様にはご不便をおかけしておりますことをお詫びいたします。

未著草...
著草唔會出公告wwww
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117 517 1017  ... 最後

返回主題版面