Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86 136  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
B.. 12:00 AM 10-06-14
感覺一般
最有趣當然係條腰帶入面個人XD
但D裝備好似無咩主題
仲有腰帶特寫好似(分明?)賣廣告咁
Rance 07:30 PM 10-06-14
http://news.nicovideo.jp/watch/nw126..._ref=top_hrank
平成ライダーは無職、昭和ライダーは大学生ばかり!? 仮面ライダーたちの「表の職業」ってどんなもの?

平成年代失業率真高...
尼路 09:51 PM 10-06-14
作者: Rance:
http://news.nicovideo.jp/watch/nw126..._ref=top_hrank
平成ライダーは無職、昭和ライダーは大学生ばかり!? 仮面ライダーたちの「表の職業」ってどんなもの?

班大學生有返過學咩……我一路以為光太郎係無業……
ComeLOLoh 12:21 AM 10-07-14
用d玩具車當Key咁變身唔多有feel,不過無線操作呢下唔錯。
而且個LED咁樣可以出好多圖案。

exiazero 12:57 AM 10-07-14
作者: Rance:

其實新平成計埋結局除左wizard仍然無職
其他人都不錯
W繼續係偵探
映司去環遊世界做研究員搵方法復活ankh
弦太郎五年後畢業做老師
傻橙最威無職變侍應變埋一個星球的王
ALEX CHOW 03:57 AM 10-07-14
作者: 尼路:
班大學生有返過學咩……我一路以為光太郎係無業……
以為光太郎係無業+1

作者: exiazero:
其實新平成計埋結局除左wizard仍然無職
其他人都不錯
W繼續係偵探
映司去環遊世界做研究員搵方法復活ankh
弦太郎五年後畢業做老師
傻橙最威無職變侍應變埋一個星球的王
傻橙係變神先啱
魔璃 09:46 AM 10-07-14
作者: ComeLOLoh:
用d玩具車當Key咁變身唔多有feel,不過無線操作呢下唔錯。
而且個LED咁樣可以出好多圖案。

始終都系有得發光發聲既課金item吸引d

另外條腰帶有內置摩打
kakajit 05:36 PM 10-07-14
開場果架電單車同黑色表達O既戰士DRIVE到底...
可能真係魔進CHASER , 話晒有警察 , 點會無卧底?
money 08:49 PM 10-07-14

pierrekwok 09:57 PM 10-07-14
作者: kakajit:
開場果架電單車同黑色表達O既戰士DRIVE到底...
可能真係魔進CHASER , 話晒有警察 , 點會無卧底?
今年玩具宣傳同埋選角, 魔進CHASER應該會洗白做二騎.
GN00508771 01:44 PM 10-08-14
昭和對平成

港版BD DVD. VCD VCD VCD(很重要所以說三次)

10/10上市
ALEX CHOW 02:39 AM 10-09-14

下面則是
MOVIE大戰2015
鎧武、Drive的新型態

魔進Chaser新武裝

Sito 02:50 AM 10-09-14
魔進100%是第二拉打吧?
gingq7 04:23 AM 10-09-14
鎧武應該係完得最完整的rider了
所有伏線解晒 + 所有人都有交代結局, 唔會好似其他rider咁一係爛尾, 一係完得好急
魔璃 10:37 AM 10-09-14
作者: gingq7:
所有伏線解晒 + 所有人都有交代結局, 唔會好似其他rider咁一係爛尾, 一係完得好急
桃姐 (ry
ALEX CHOW 09:47 PM 10-09-14
Drive架車應該係舊版NSX改出嚟
魔法小王子 11:46 PM 10-10-14
作者: Sito:
魔進100%是第二拉打吧?
無腰帶BOR
gingq7 12:42 AM 10-11-14
果3架玩具車真係好玩具feel...
chunmanx 09:57 PM 10-12-14
作者: gingq7:
FROUZE算唔算交代哂?
凍檸茶 10:25 PM 10-12-14
作者: 魔法小王子:
無腰帶BOR
有腰帶先係拉打咩
魔璃 10:03 AM 10-13-14
魔進唔系第二拉打咩?

玩具圖已經出賣左佢

見倒堆車仔已經會un un下我諗起dead壽司 ...

btw .... 666又玩"仮面ライダー"都市傳說 ...
ComeLOLoh 10:01 PM 10-13-14
比我設計既話,d玩具車改為玩棍波/自動波咪重好,又有跑車個feel。
都係拉上拉落甘玩架啦。而家見到堆玩具車感覺好兒童節目。(又唔係好似Fourze甘用CG)
只係變橋出黎衝先係CG。根本全部只係玩具車外型既switch。

打普通怪用一波,二波;中、大用三波~六波加快時間移動速度。
好過而家d Super亂招啦。東映請我吧!
ALEX CHOW 10:10 PM 10-13-14
作者: 魔璃:
魔進唔系第二拉打咩?

玩具圖已經出賣左佢

見倒堆車仔已經會un un下我諗起dead壽司 ...

btw .... 666又玩"仮面ライダー"都市傳說 ...
Point: 合體電單車出賣左佢
exiazero 10:36 PM 10-13-14
怪人咁樣一句就之後叫DRIVER做拉打
CHASER人間體真心似映司
主角迅速點明怪人同拉打同源之理
仲有感覺主角同腰帶原身有關係?
pierrekwok 11:09 PM 10-13-14
作者: exiazero:
怪人咁樣一句就之後叫DRIVER做拉打
CHASER人間體真心似映司
主角迅速點明怪人同拉打同源之理
仲有感覺主角同腰帶原身有關係?
腰帶應該就係今集開場既博士, 直覺霧子係佢製造既機械人助手(女主角既身手唔似人類). 希望遲下拉打大戰既時候可以搵映司回歸同CHASER做下對手戲啦
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86 136  ... 最後

返回主題版面