Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85 135  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
Dom031059 08:04 AM 09-29-14
作者: fortel:
不過當去到第時其他拉打既MOVIE大戰未一樣變左個連對白都無出場一陣就比人打到訓係到既2打6
其實借機會停咗個MOVIE大戰
好好地做返普通劇場版都係好事...
pierrekwok 08:16 AM 09-29-14
作者: 尼路:
只係換左件衫就兩個人咁……
真係同一個人??
leungky1 10:09 AM 09-29-14
原來係劇場版連戲SP

結果神木依然係兩個世界連接嘅關鍵

大家暫時都跨越到悲傷,成為真英雄
算係唔錯嘅END
魔璃 10:32 AM 09-29-14
見某字幕組翻譯細路指住神木講野0個段, 佢地括住寫(あの男)
求source
次期Cekehe 04:58 PM 09-29-14
作者: ase:
絃汰變到神一般的存在,算唔算係拉打史上最強素身者?第時唔知可以點同其他拉打crossover了
簡單啦,某Boss出現破壞地球,
神橙感應到佢班friend有危險,於是回歸大地,
之後再用神力將御神木變做蕉爺,蕉爺咁就可以復活!
然後Boss力量太大,神橙最後要用盡黃金果實力量先至消滅到佢,
於是神橙變回傻橙,以後就可以繼續去其他電影版做二打六.......
chunmanx 09:53 PM 09-29-14
作者: axe1292:
變左神沒著甲, 所以已經唔係RIDER XD
但好似都仲可以變身做雜果賓治
作者: HONDA:
咁Kuuga呢
Kuuga都唔係神
橙就黎可以郁星球咁滯
凍檸茶 10:01 PM 09-29-14
黑長直爆牙
pierrekwok 10:11 PM 09-29-14
作者: chunmanx:
但好似都仲可以變身做雜果賓治

Kuuga都唔係神
橙就黎可以郁星球咁滯
Kuuga定位上應該都唔夠Agito勁卦? Kuuga係古文明製造既能量石而產生既戰士, Agito直接用到神力; 但傻橙直情可以將物件空間轉移...
但正如上面既師兄所講, 晌本番點勁都好, 傻橙下兩年又會晌MOVIE大戰俾其他新拉打/新歹角打臉.
the fool 02:23 AM 09-30-14
個結局ok ge,只要唔係突然走隻邪武出o黎...
(邪武同光實有乜恩怨?TV出得果5秒唔夠仲乜都無發生過,你以為人地一定睇過你套劇場版架有無人可以講俾我知)
光實做乜特然低能左?就算妹妹仔只係被控制,都可以除左佢條腰帶先掛
橙兄,你口口聲聲話同人地係朋友,但你跟本無俾機會光實講野wo
作者: 薑餅人Lobo:
樹底同兩個細路一齊果個白衣女?
...
安藤穂乃果,即係變邪武果個女仔,只係件衫唔同o左。

http://www.toei.co.jp/tv/gaimu/
唔講真係以為係另一個人o黎
凍檸茶 10:30 AM 09-30-14
(邪武同光實有乜恩怨?:-)TV出得果5秒唔夠仲乜都無發生過,你以為人地一定睇過你套劇場版架:-)有無人可以講俾我知:-))

呢個咪局返你睇電影囉
由手機版發出
ase 11:12 AM 09-30-14
傻橙係神到可以穿越空間、召喚軍隊、操縱植物(強制解除其他拉打變身)、捽生果強化自己同伴(理論上可以),雖然最終會打臉...

其實唔睇電影版可以,因為光實同我地一樣都係百思不得其解...
pierrekwok 12:52 PM 09-30-14
作者: ase:
傻橙係神到可以穿越空間、召喚軍隊、操縱植物(強制解除其他拉打變身)、捽生果強化自己同伴(理論上可以),雖然最終會打臉...

其實唔睇電影版可以,因為光實同我地一樣都係百思不得其解...
好明顯現世界既阿實係俾檢察官點錯相.
jaycom 02:21 PM 10-02-14
作者: @羅彼仙奴:
這個女仔,原來好多噴血的寫真DVD,是近乎AV的動作
我都睇過D 相
人地得 15才人仔就要拍AV 動作(實際唔係AV)
會唔會過火咗D,咩世界來
尼路 03:13 PM 10-02-14
作者: jaycom:
我都睇過D 相
人地得 15才人仔就要拍AV 動作(實際唔係AV)
會唔會過火咗D,咩世界來
認真呢種寫真有左好耐,亦唔止得佢一個……只可以講句日本娛樂生態同香港唔同……
GN00508771 12:38 PM 10-05-14
預算真多 如果集集都咁用www
pierrekwok 03:02 PM 10-05-14
作者: GN00508771:
放心,過多幾集啲車胎就會變成閃一下就裝晌身。
原來架車係俾主角出rider kick用⋯仲有一集已經死五個怪人,唔怪得敵方要有108個成員啦。
睇完第一集,總覺得似睇緊戰隊⋯預測女主角日後都有得變rider。
fortel 04:31 PM 10-05-14
作者: GN00508771:
我真係唔信佢可以一直KEEP住咁多effect
拓飛 04:41 PM 10-05-14
首OP幾好聽
魔璃 07:54 PM 10-05-14
作者: 拓飛:
首OP幾好聽
因為E哥唱
莎月美希 09:00 PM 10-05-14
為左睇女主角先睇新超人.....
pierrekwok 09:25 PM 10-05-14
作者: 莎月美希:
為左睇女主角先睇新超人.....
女主人間體戰力奇高
Sito 10:17 PM 10-05-14
感覺就是666將W再寫一次的A哥主角版,好多野都熟口熟面

暫時最好睇係女主角,似乎她並非普通人類
ALEX CHOW 10:19 PM 10-05-14
假面騎士Drive最新消息:宿敵 魔進Chaser現身

邪惡的宿敵-魔進Chaser

Drive的秘密基地・Tridoron車庫-Drive Pit!
該基地為在某處駕訓場的地底下方

Roimude的幹部怪人態・Heart&Brain!
普通的Roimude原來也有人間體的三段進化
鋼鐵Roimude&塗料Roimude

Drive的新輪胎強化
Spin Mixer & Dimension Cab

exiazero 10:59 PM 10-05-14
睇完第一集
感覺都不錯
但真係如果身體無左車輪個感覺會好好多
pierrekwok 11:29 PM 10-05-14
作者: exiazero:
睇完第一集
感覺都不錯
但真係如果身體無左車輪個感覺會好好多
覺得如果主角無架車晌身邊會變唔到身, 伏筆?
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85 135  ... 最後

返回主題版面