Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68 118  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
Dangerous-boy 06:09 PM 07-12-14
平成贏的結局都OK,可以接受!
但最尾拉打決戰好似多餘咗尐....

估唔到神敬介的戲份多過本鄉猛咁多,但點解X拉打用回未再改造前的舊變身?

同場都好多人未看過列車戰隊喎,當他們亂入時,差不多全場都笑!

還有尐翻譯就.....
魔璃 06:10 PM 07-12-14
睇完

究竟 ...... 投票黎做乜 a
北条加蓮 06:19 PM 07-12-14
作者: Dangerous-boy:

估唔到神敬介的戲份多過本鄉猛咁多,但點解X拉打用回未再改造前的舊變身?

同場都好多人未看過列車戰隊喎,當他們亂入時,差不多全場都笑!

還有尐翻譯就.....
特急亂入過鎧武,應該有印象
不過感覺上唔少觀眾剩係去到火箭頭

作者: 魔璃:
睇完
話俾fans知要全力衝突過先係朋友
魔璃 06:27 PM 07-12-14
睇落贏輸分別只系最後個段
夜貓 06:55 PM 07-12-14
同rider—齊睇戲真係第一次
套戲應該改名鈴村健一対神谷浩史 声優大戦feat.関智一,東映你也太省錢了吧
没記錯アマゾン最後句“友達”好似係ちいち加上去

半田把聲變得好man,違和感好大...
草加淪為笑角死第三次啦
點睇今集真正主角都係過路騎士
睇到列車合体果段心裡即刻吐槽「これがやりたかっただけだろwwww」
個ending...真係投唔投都没咩分别
Dangerous-boy 10:01 PM 07-12-14
睇完

個投票平成贏咗,所以今日由平成拉打陪你睇戲!
凍檸茶 11:24 PM 07-12-14
一大班FANS 一齊睇好好FEEL

亂入既人, 今次唔核突, 起碼有啲理由,

一齊睇
Dangerous-boy 01:09 AM 07-13-14
作者: 凍檸茶:

一齊睇
他們仲係着住件拉打衫由頭坐到完場!

好彩師兄你張相有打格仔
0001 01:43 AM 07-13-14
作者: 凍檸茶:

亂入既人, 今次唔核突, 起碼有啲理由,

一齊睇
係官方(苯大)既人定係自己響街外搵既COSPLAY?
gingq7 01:46 AM 07-13-14
好正
魔璃 09:10 AM 07-13-14
咁少林足球既
Dangerous-boy 03:36 PM 07-13-14
作者: 0001:
係官方(苯大)既人定係自己響街外搵既COSPLAY?
[報章報導]昨天7月12日在MCL德福舉行的《平成對昭和 幪面超人大戰feat.超級戰隊》Cosplay特別優先場,獲得多名扮相唯肖唯妙的Cosplayer現身撐場!
本地著名幪面超人Cosplayer組織「仮面製造」不但自費來觀賞電影,更扮演幪面超人與觀眾合照,氣氛十分熱烈!
以下是蘋果日報對這次香港幪面超人大事件的報導。
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/...40713/52687886
莎月美希 05:31 PM 07-13-14
今朝睇左昭和對平成粵語版,敵人十五真係醜樣到呢……故事真係勉強到唔知點解釋好……中途加埋戰隊出來真係有啲多餘,結果平成勝出真係低B左小小。
唔知點解硬係唔夠熱血咁。
由手機版發出
Dom031059 05:50 PM 07-13-14
作者: 莎月美希:
今朝睇左昭和對平成粵語版,敵人十五真係醜樣到呢……故事真係勉強到唔知點解釋好……中途加埋戰隊出來真係有啲多餘,結果平成勝出真係低B左小小。
唔知點解硬係唔夠熱血咁。
由手機版發出
呢D混戰系列故事不嬲亂黎,唔使介意喎...
亍 ◣ 09:51 PM 07-13-14
#37...飛左9成....只睇頭尾就夠.....

下集博士回歸了......不過說好o既強化呢?
leungky1 06:29 AM 07-14-14
特別篇完成度唔掂……
電影要講齊線路似乎都會幾大問題

下集已經混戰同迅速番生
開始要趕結局了
魔璃 11:55 AM 07-14-14

還有尐翻譯就.....
我覺得好似連獸電都好少人睇咁 (雖然只系出黎賣玩具)
魔璃 05:01 PM 07-14-14

北条加蓮 06:14 PM 07-14-14
蛋愛?
劍心?
ALEX CHOW 06:18 PM 07-14-14

還有尐翻譯就.....
列車戰隊我hea睇

獸電好睇wo
夜貓 07:35 PM 07-14-14
今次為了睇套電影開了套gaim,估唔到咁好睇さすがN+
有没人可以話我知舊年套wizard得唔得(睇到出flame dragon style就没睇
有沒有可能是電腦奇俠reboot?
北条加蓮 07:57 PM 07-14-14
作者: 夜貓:
有没人可以話我知舊年套wizard得唔得(睇到出flame dragon style就没睇

個人意見:新平成最差
Dangerous-boy 07:59 PM 07-14-14
就連個翻譯都唔尊重,「強龍change」都可以亂咁譯!

作者: HONDA:
列車戰隊我hea睇

獸電好睇wo
雖然係冇獸電咁好睇,但我覺得列車都唔差!
闇黑皇帝深藏不露;又有主角五人係咪已經死咗這個謎待解。

算吧啦!不要浪費時間了!如果唔係有偽法拉和真由,一早已cut番了!
尼路 08:07 PM 07-14-14
又係奇妙的廣告回……這套還真多廣告回……定近年d拉打都係咁的……
魔璃 08:12 PM 07-14-14

wizard睇最後幾話就得架啦, 得最後幾集先跑劇情

電腦奇俠好呀勁想睇
或者都希望佢可以咁快就上倒鎧武劇場版
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68 118  ... 最後

返回主題版面