Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
手機平板遊戲討論版>[GREE] アイドルマスター ミリオンライブ!
yorkyork 08:24 PM 12-22-17
星梨花票數急需救援
~蛙蛙~ 09:16 PM 12-22-17
作者: Rv250:
三姊妹次女揀最上係咩原因係咪以前啲卡有關?
烏冬~

不過正常明明應該係佐竹飯店先岩
KA版柯柏文 09:28 PM 12-22-17
作者: Rv250:
三姊妹次女揀最上係咩原因係咪以前啲卡有關?
氣質同細個睇果套世界名作劇場近乎一樣,冇第二個簡
Rv250 12:42 AM 12-25-17
之前抽60次都唔中,今日單發出紗代子
<高山紗代子担当
聖誕禮物

睇番グリマス wiki 學園祭event有張係静香煮麵
排球event有海美同百合子
百合子冇人投, 所以應該唔關事?
yorkyork 12:54 AM 12-25-17
恭喜恭喜
axe1292 08:11 PM 12-27-17
30抽中FES櫻守
補多十抽中埋另一張白石, 仲要X2
搖搖 08:38 PM 12-27-17
幾好丫突破石啊

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
fhdelibird 08:44 PM 12-27-17
暫時31抽,頭10抽在沒有早坂そら告知下出了歌織2.0
但是我要白石2.0啊啊啊啊

天井? 我根本無(課)咁多石
bunlau 08:47 PM 12-28-17
想問下ML 有無香港會之類可以加入
衣家個公會完全無人講野
亍 ◣ 09:01 PM 12-28-17

呢邊暫時仲係0課
supermanlady 09:34 PM 12-28-17
三姉妹カフェ
次女真係咬得好緊
日日都見住差幾百票
北条加蓮 05:57 AM 12-29-17
試抽小成,繼續留石俾解析剩低三位正月突襲
J+1 06:18 PM 12-29-17
3萬8 4星get..收工...
fhdelibird 08:13 PM 01-07-18
送2500免費石
Ready!!追加,今日起至14日免費
765Pro AS 13人 Stella Stage件衫要2500有料石,送一張十連卷
KA版柯柏文 09:40 PM 01-10-18
最近一P三線IM@S修行

百萬打排名戰SR有衫送, 求其清氣打>>排3萬

灰姑打18萬point保底一張其實冇乜用的SR>>排10萬

本家PS4新作今集大爆死賣3萬隻左右, 睇泥都係告別作, 上集知雷避過直接玩今集, 我覺得幾正, 至於劇情太弱我覺得都冇乜所謂, 出左咁多集又有神作TV版, 已經冇乜野可以再交待, 但E-MAIL仍然要屈$真係太小家, 當比翻譯費買左千早美希開心住先
yorkyork 10:25 PM 01-10-18
冇咁農又冇左糖真係好好多,
手機遊戲咁好搵真係好難有下集
yorkyork 07:44 PM 01-11-18
一陣有流行語大賞
yorkyork 09:10 PM 01-18-18
pst石可以換其他人既衫
~蛙蛙~ 09:34 PM 01-18-18
個MV....我確信今井有份俾意見個後輩w
btw 聖母大人....睇下打到幾多...呢排好忙
fhdelibird 09:36 PM 01-18-18
今次有PST石咁福利,加上係fairy,要努力了
Rv250 10:23 PM 01-18-18
冇上次張志保仲以為要等復刻
真係ありがサンキュー
6078 10:17 PM 01-19-18
幾好,比個理由適當時休息下
今次首歌唔係幾岩口味
Rv250 02:10 PM 01-20-18
搵唔番sidem串

竟然有LV
<睇得 3 集

THE IDOLM@STER SideM 3rdLIVE TOUR 〜GLORIOUS ST@GE!〜
已經決定在香港・臺灣進行現場轉播!!

【香港】

☆舉辦日時
2018年2月3日(星期六) 開演預定時間16:30(當地時間)

☆實施劇場
the sky

☆票價
全席指定 $330
※言語:日語(沒有字幕)
※關於觀賞券銷售信息等詳細情況請在劇場網頁予以確認。
※本活動因為是衛星現場轉播,根據天氣狀況會出現映像・音聲的不清晰的情況。請事先予以理解
lineage19 03:05 AM 01-21-18
ML今次首歌實在太正
今次吸引到我打活動, 仲打算買碟同ITUNES歌
yorkyork 11:40 AM 01-21-18
mm玩左20次先fc到,
覺得難過locomotion
標籤:FairyTaleが踊れない, ありがサンキュー, ぴょん吉, 戸田めぐみ
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

返回主題版面