Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75 125  ... 最後
日本動漫畫討論版>TVアニメ「ドラゴンボール超」2015年7月放送開始!丨ストーリー原案:鳥山明
ammms 04:03 PM 04-13-15
作者: yeah yeah:
怕炒到好貴
送藍髮悟空
唔使怕
一定貴
ammms 04:05 PM 04-13-15
作者: 次期Cekehe:
我今個星期會去日本,不過唔會睇......
其實本來有諗過去日本睇,不過既然而家知道下個月香港有得睇,
所以都係慳返,始終自己日文相當有限,無字幕的話九成都聽唔明.......
你如果去買賣區出 post
我諗大把人排哂隊請你睇
啊唔係
應該係額外俾多 d 錢求你去睇
money 12:55 PM 04-14-15

GN00508771 01:16 PM 04-14-15
作者: ammms:
你如果去買賣區出 post
我諗大把人排哂隊請你睇
啊唔係
應該係額外俾多 d 錢求你去睇
我第一個出資
次期Cekehe 11:42 PM 04-14-15
其實呢d入場特典係買飛時會俾埋,還是真係要入左場睇戲先至有?
如果唔駛入場,我睇下有無時間經過戲院,求其買幾張飛,拎完特典就走人,
返來之後跟返票價賣特典俾大家都可以......

不過前題係我有多餘時間,因為今次去日本行程都幾忙......
yeah yeah 09:32 AM 04-15-15
其實呢d入場特典係買飛時會俾埋,還是真係要入左場睇戲先至有?
如果唔駛入場,我睇下有無時間經過戲院,求其買幾張飛,拎完特典就走人,

不過前題係我有多餘時間,因為今次去日本行程都幾忙......
我都唔係好知個特典game code點拎....
不過都跟左你隊先
kin~kin 10:06 AM 04-16-15

一dd, 我0係Cinema Sunshine (Ikebukuro) 睇One Piece, 試過買飛時已經俾特典我
但又試過0係同一間戲院睇另一套, 要入場時先有員工0係戲院門口派
HON HON 04:56 PM 04-16-15

我朋友4月初同我買左張飛, 但我無時間飛過去睇, 所以得張飛响手, 應該俾你幫我去拎禮物...

買首場飛即送襟章同咭, 跟住入場睇嗰日就送張咭同鳥山明本書...
K.LIFE 10:20 PM 04-16-15
作者: ase:
傳聞劇透反白
今次金菲利由悟空打先,悟空新型態輸左,之後由比達上,比達贏,但俾空隙菲利炸爆地球,死剩悟空、破壞神同維斯,之後維斯倒流時間三分鐘,悟空秒菲利...

所以比達都叫威返次
......

money 11:16 PM 04-16-15

11281984 09:31 PM 04-18-15
有冇人放張CODE~~
5隻GAME都有玩/__\
ammms 08:54 AM 04-19-15
作者: 11281984:
有冇人放張CODE~~
5隻GAME都有玩/__\
見上網一個 code 公價 280
280 * 5 = 1400
值得咩?
11281984 07:06 PM 04-19-15
值得咩?
太高價就緊係唔值,,,要睇下有幾愛
ammms 09:12 PM 04-19-15
太高價就緊係唔值,,,要睇下有幾愛
其實我講笑者
不過你有興趣可以睇睇日本 Yahoo! 拍賣
個價暫時都穩定
yeah yeah 11:56 PM 04-19-15
值得咩?
X5係咩黎?
11281984 01:12 AM 04-20-15
係咪一定要睇完先有張code呢?
5月可能去日本睇..但怕佢落畫..
日本d畫係咪好快落畫...囧
money 02:16 PM 04-20-15
【ニュース】最終的には興収50億円越え!? 映画『ドラゴンボールZ 復活の「F」』、公開2日間で71万人以上動員&興行収入9億6千万円以上の大ヒットスタート! http://t.co/kaTcnAJF4J

最少上兩個月
money 09:34 PM 04-20-15
フリーザ(第一形態)53万 フリーザ(第二形態)120万(推定) フリーザ(第三形態)200万(推定) 
フリーザ(最終形態)1億2000万(推定) メカフリーザ 1億6000万(推定)

GN00508771 09:51 PM 04-20-15
作者: yeah yeah:
X5係咩黎?
5隻龍珠GAME的CODE
ammms 10:34 PM 04-20-15
落就應該未落
不過兩日入場人數 71 萬
我諗你後日飛去日本睇
本特典睇怕都 GG 了
money 10:47 PM 04-20-15
映画「ドラゴンボールZ」Tシャツ、レッドリボン軍ワッペンやフリーザの足柄も http://t.co/R5JD2Uikuo http://t.co/o90u5sTCj8
鈴蘭 10:53 PM 04-20-15
10既20次,係咪應該叫1000京?
定有得再上?
fortel 12:15 AM 04-21-15
幾個月就升到d戰鬥力咁高,佢每練一次到底加幾多個零
鳳熾魂 12:24 AM 04-21-15
作者: fortel:
幾個月就升到d戰鬥力咁高,佢每練一次到底加幾多個零
菲利係天才,之前一直都係無練功即係1 lv同悟空打
zzzdx 11:56 AM 04-21-15
咁其實古拉,斯路,布歐,布羅連呢d都一直無練功,係咪可以出復活的Bx2、復活的Cx2?
標籤:ドラゴンボール, 鳥山明, 龍珠
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75 125  ... 最後

返回主題版面