Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-14-18, 03:22 PM   #776
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
幾時肯改七冰任務?
仲有抽極唔中既KOS-MOS
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 03:32 PM   #777
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: HM 查看文章
幾時肯改七冰任務?
仲有抽極唔中既KOS-MOS
其實你係唔係未去2周,2周可以直接買史詩,99一SET一陣就中
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 03:36 PM   #778
fortel
Game Master

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
zoom in操作<---其實都好正常呀..就係L+R3...
MAP呢...佢改改個放大MAP可移動和比返條引導線就perfect...
我一開始都覺得要加導線,玩到3百幾粒鐘先明點解佢唔加導線

OP WORLD加導線未姐係一本道地圖 只係比而家D GAME太方便搞到好似老奉唔用腦行MAP姐
舊 06-14-18, 03:38 PM   #779
HM

引用:
作者: fortel 查看文章
其實你係唔係未去2周,2周可以直接買史詩,99一SET一陣就中
係?
點買?
唔中齊堆劍唔想開2周
舊 06-14-18, 03:41 PM   #780
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:

OP WORLD加導線未姐係一本道地圖 只係比而家D GAME太方便搞到好似老奉唔用腦行MAP姐
拆到咁多細地圖仲OPEN WORLD?

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 03:44 PM   #781
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:

即係咁....我們有得set mission但沒引導線...根本連點去都唔識...
仲要係一堆超高boss級怪度穿插...好易死又會以為係行錯路, 搞到成日做running man...
成件事好不智...
如果佢地圖做得好d...沒引導線都好d...可惜佢個弱智map...
下下開start睇大地圖自己估真係好弱智...
有時我頂唔順上網睇youtube點行仲快..
但我唔想劇透..只想知下個地點去邊咋..
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 03:45 PM   #782
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
拆到咁多細地圖仲OPEN WORLD?
我唔覺係op map...明明只係一大堆怪係地圖..做running man搵地點解任務...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 03:48 PM   #783
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
的確,我都唔覺得 XB2 有幾 open。

國與國間又無得俾你用自己方式出入境。

Open 仲有一個好重要既元素,就係天空,XB2 就緊係無啦。

只係多幾張大 d 既地圖,比 nier automata 好少少咁。
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 03:56 PM   #784
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
d mission 你不如唔好比記號靠d村民情報搵啦 放個記號係到個入口係九丈遠根本係玩緊玩家

一本道方面 去到玄武都仲幾多野行的

之後d map 個個都直路一條

それが王者の戦いというものだ

此篇文章於 06-14-18 03:58 PM 被 GUSTAV 編輯。
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 04:46 PM   #785
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
xenoblade X 先係openworld
除咗要入自己間房要load之外無論去邊都係無縫連接..
我玩到最後都行唔晒所有地方..
FF15都望塵莫及..

xenoblade本身都唔算openworld
不過地圖够大探索自由度高
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 04:51 PM   #786
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
X 我玩到 4xx 個鐘都未完,痴線
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 05:20 PM   #787
andyng111
Junior Member

註冊日期: Jun 2005
DLC內容 = season pass?
之前amazon買左 game + season pass,而家重未開封
andyng111 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 05:42 PM   #788
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: andyng111 查看文章
DLC內容 = season pass?
之前amazon買左 game + season pass,而家重未開封
季票包晒黎緊嗰啲DLC。

之前,嗰兩盒收藏版,我開左一盒,重有一盒唔捨得開。
我都未爆機,依隻遊戲一定要用電視機玩,啲畫面先可以入眼。 用電腦mon 或 手提模式 完全係第二隻遊戲黎。

好彩爆左Breath of the Wild,慣左目測 + 睇地圖去目的地,否則實玩到屌媽拆蟹。
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 05:45 PM   #789
ゆり

註冊日期: Nov 2004
樓上注意字眼

舊 06-14-18, 05:48 PM   #790
1pi

引用:
作者: ゆり 查看文章
樓上注意字眼
你google完,都知道冇問題啦。 你唔係冇google呀嘛
舊 06-14-18, 05:51 PM   #791
ゆり

國有國法家有家規,呢D字眼呢到唔出得街就係唔出得街

舊 06-14-18, 05:56 PM   #792
1pi

引用:
國有國法家有家規,呢D字眼呢到唔出得街就係唔出得街
板規係邊? 我唔介意你,找板主處理
出唔出得,唔到你決定
舊 06-14-18, 06:51 PM   #793
ゆり

引用:
作者: 1pi 查看文章
板規係邊? 我唔介意你,找板主處理
出唔出得,唔到你決定
好呀的確唔係我決定,我好心勸你改下d字眼咁都比你串番轉頭,唔聽你既事
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 07:05 PM   #794
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
嘩…我想問…可以響邊度買到史詩架??好多BLADE其實都未抽到…
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 07:20 PM   #795
fortel
Game Master

引用:
作者: rinxlun 查看文章
嘩…我想問…可以響邊度買到史詩架??好多BLADE其實都未抽到…
上面咩料?

因維迪亞個城,甜品店上面(搵唔到自己開地圖睇,間野唔同色)

可以用多餘既EXP換史詩(2周目限定)
舊 06-14-18, 07:23 PM   #796
HM

引用:
上面咩料" smilieid="15" class="inlineimg" />?

佛心設定

由手機版發出
舊 06-14-18, 07:26 PM   #797
HM

引用:
好呀的確唔係我決定,我好心勸你改下d字眼咁都比你串番轉頭,唔聽你既事
由手機版發出
講句公道說話
綠茶係天台講左以後粗口唔處罰既
係未正式改版規o者

一來大家都咁大個
二來個forum都無乜人流
無謂係d小事上爭執
要插留番黎插五毛啦
由手機版發出
舊 06-14-18, 07:27 PM   #798
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
引用:
上面咩料?

咁1週目係唔係快快趣完左去好?

舊 06-14-18, 07:40 PM   #799
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
上面咩料?

正呀,咁就唔駛響抽BLADE地獄度輪迴喇
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-18, 07:45 PM   #800
fortel
Game Master

引用:
作者: 零式 查看文章
咁1週目係唔係快快趣完左去好?
睇你點啦,有D劍任、絆如果做到一半就做埋佢啦(黃雄甜品、結飯)

七冰可以等2周再做都OK,因為2周多左一把劍"弁慶",佢同力男放埋一齊做七冰個任90秒就完

kosmos個任就有屈機因為解完可以拎切換+6,正常係刷唔到既,如果1~2b周都解任就可以拎2個

當然聽日個更新好似話會全部野都會有+6

如果只係想齊劍就直落2周啦,你一周齊晒去到2周有幾把劍都要再抽果幾把新劍

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Super Mario Odyssey|支援繁體中文︱發售中 MO 電視遊戲討論版 388 04-11-23 07:10 AM
[NS] いっしょにチョキッと スニッパーズ Snipperclips《你裁我剪》|支援繁體中文 MO 電視遊戲討論版 40 11-13-17 12:08 AM
賣日版 New 3DS Xenoblade golan 買賣專區 0 09-14-15 10:43 PM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM

現在的時間是 01:01 AM

手機版 | APP版