Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-14-17, 03:25 PM   #10551
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
因為oor都好大力....

拍左片今晚up....

J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-17, 04:06 PM   #10552
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: J+1 查看文章
因為oor都好大力....

拍左片今晚up....

竟然係00r都好大力⋯⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-17, 04:33 PM   #10553
J+1
望過黎呀!!!!!!

同白騎差唔多,2000x8...再加1000行動...
舊 11-14-17, 08:15 PM   #10554
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
永動機

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-17, 08:22 PM   #10555
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
打LV2大佬最盡都係得66萬

原來我都打到102萬 @@ 盾黑兔洗珠,3白機中線狂射,再出小大神,暫時應該咁樣最大力

今次大佬好似行慢好多,佢淨係出過1次普攻,是但推隻盾黑兔上去佢都扣0,又冇左2隻飛碟卒

岩岩再打到122萬,下面BONUS個數就26 COMBO 加75% 加52萬

殺左LV2了,出擊5回打左470萬,1場最大打左130萬,得金GT飛 @@

此篇文章於 11-14-17 10:06 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-17, 10:08 PM   #10556
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

剛剛開始打 LV 9 boss 開始狂暴化......比佢行到5次儲到珠出必殺.......秒剩古鐵同純白...........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 11-14-17 10:37 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 11-14-17, 10:14 PM   #10557
ShinDou

咁快LV9,你間房20條友都識打﹖@@

大佬唔中異常﹖

不過尋日我入果間房都好少低RANK,不過大佬都係岩岩打到LV2,見佢地都識連COMBO,我見就黎斷先接,不過呢排日頭做野忙得濟完全上唔到水冇打到

此篇文章於 11-14-17 10:17 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-14-17, 10:26 PM   #10558
clie

我仲係LV1 BOSS
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-17, 07:36 AM   #10559
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
BOSS 300異常耐性, LV10 BOSS好快, 最多剩1/4時間就會出必, 可以秒哂全場, 我有用鐵壁都死, 求可以打全場既高分打法....
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-17, 08:03 AM   #10560
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

唔知前排放純白有冇分身(試左係破分身的....)...而家係靠古鐵反擊回血保持在100%血先唔會比必殺秒....不過lvl 10比佢開完必會狂暴化....再打多下殘血就死....

應該暴走之後都打唔到呢個分了...
lvl8 時打到的....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 11-15-17 08:30 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 11-15-17, 08:20 AM   #10561
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
BOSS普攻破分身, 我剛試了, 雖然可以避必殺, 但BOSS殺人後會好快, 之後就會秒白騎...
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-17, 08:34 AM   #10562
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

最後1/4時間佢可以開turbo 打三次清埋爛鐵同純白 (睇時間應該佢仲可以出多下....)而家個傷害得番70萬唔夠.........而家爛鐵換套血parts睇下多少少血會唔會頂多一下都好....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 11-15-17 08:37 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 11-15-17, 12:33 PM   #10563
J+1
望過黎呀!!!!!!

4星v parts?!

見有人貼...(仲有180萬....點打嘅呢...

舊 11-15-17, 01:09 PM   #10564
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
星4肩異常耐有21%
主能力升幅應該同2星升3星既升幅一樣
另外有3項副能力保底
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-17, 01:43 PM   #10565
J+1
望過黎呀!!!!!!

每日白吞A...仲有咩其他?
舊 11-15-17, 04:56 PM   #10566
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
大器電單車
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-17, 05:07 PM   #10567
J+1
望過黎呀!!!!!!

如果似nono血量即係垃圾....除非係通行証...
舊 11-15-17, 06:06 PM   #10568
ShinDou

NONO大器都係殘血,電單車應該都係啦

NONO淨係鬥雞1開波開場掃威過1排姐,之後都變垃圾

如果電單車唔係精26通行證既話都唔駛射啦,唔知點解我覺得會係真通行證,因為唔係既話以而家鬥雞個環境根本冇可能有人會射,分分鐘會好似以前精65大刀初咁冇腦過26都似

此篇文章於 11-15-17 07:46 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-15-17, 06:26 PM   #10569
J+1
望過黎呀!!!!!!

Lvl 11 又快又硬....連oor打唔入....換走優子同oor放白滑同天使龍推高古鐵移動...盡量佢必殺前殺得幾多得幾多...
舊 11-15-17, 07:10 PM   #10570
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
唔好意思 請問係邊度睇

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-17, 07:32 PM   #10571
marcoyin1214
Junior Member

註冊日期: Jan 2012
岩岩重玩 想問咁多位師兄而家隻魔導值唔值得抽
marcoyin1214 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-17, 07:34 PM   #10572
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

唔太算上位....如果而家刷就刷ex 池,有黑白滑板抽....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-15-17, 07:43 PM   #10573
ShinDou

點解重打﹖雖然我都好多GAME都成日重打,但呢隻真係重打左唔知幾時先追得番,因為唔夠機可能連精VS都過唔到冇限凸拎,重打又冇乜凸爆大器可以用

暫時打咁耐重打最適合既時機應該都係櫻大戰OR巨靈女神果期,兩次都係成個POOL都係堆精霸通行證,仲要鬥雞威過1輪

魔導未算好屈
舊 11-15-17, 08:04 PM   #10574
marcoyin1214
Junior Member

註冊日期: Jan 2012
引用:
作者: ShinDou 查看文章
點解重打﹖雖然我都好多GAME都成日重打,但呢隻真係重打左唔知幾時先追得番,因為唔夠機可能連精VS都過唔到冇限凸拎,重打又冇乜凸爆大器可以用

暫時打咁耐重打最適合既時機應該都係櫻大戰OR巨靈女神果期,兩次都係成個POOL都係堆精霸通行證,仲要鬥雞威過1輪

魔導未算好屈
之前棄左機一斷時間近排玩番搵唔到個舊帳唯有重玩..
marcoyin1214 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-17, 08:28 PM   #10575
ShinDou

可以開新ACCOUNT儲定石先,等聽日活動POOL開左先決定點射

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 01:48 AM

手機版 | APP版