Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 08-18-04, 03:31 PM   #1
ase
Insane Gamer
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
有冇人係做晒相鋪????

如題,有d野想問問!

舊 08-19-04, 02:25 AM   #2
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 春月
如題,有d野想問問!
問左一定有人識回答!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-04, 08:29 PM   #3
Ainho
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
我就是...

舊 08-19-04, 11:40 PM   #4
ase
H.P.小博士

引用:
作者: Ainho
我就是...
有冇試過沖機沖花菲林???

舊 08-20-04, 09:53 PM   #5
Ainho
Crazy Gamer

引用:
作者: 春月
有冇試過沖機沖花菲林???
試過啦!條菲林走光都試過

舊 08-20-04, 10:04 PM   #6
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:

咁點交代???唔會講係個客自己問題吧

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-04, 08:35 PM   #7
Pandahahaha
God of Gamer
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: jaVaj ◣
咁點交代???唔會講係個客自己問題吧
好人會比反一條新菲林你(比你拎相張單都有寫會咁)
賤人會拎反你同樣菲林沖,沖條白底比你,話你條菲林係冇影野,中要你比反沖費
引用:
>試過啦!條菲林走光都試過
沖機沖到菲林走光咁激
走光我覺得9成機會係個客條菲林問題

此篇文章於 08-21-04 08:38 PM 被 Pandahahaha 編輯。
Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-04, 08:45 PM   #8
Ainho
Crazy Gamer

>沖機沖到菲林走光咁激

未能及時關蓋漏了一些光入機就令菲林走了一點光

此篇文章於 08-21-04 08:49 PM 被 Ainho 編輯。
Ainho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-04, 12:08 AM   #9
ase
H.P.小博士

引用:
我果度部機唔知點解成日沖到d菲林頭果段仔花左~
你知唔知咩事???

舊 08-22-04, 11:08 AM   #10