Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 10-11-13, 12:54 AM   #1
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
2013年度GAF情版大聚 (聚會已順利結束,希望參與者能盡興!)

今次金爺又推我落坑,所以今次又由我負責是次大聚=.=

日期:2013年11月29日(星期五)
時間:收工後
地點:待定(下文會講點解)
活動:咁耐冇見,簡單啲 = 食個晚飯,吹吹水
(因為由上次大罪起有好多新面孔,所以今次你地當係熱身活動先!)

報名:
0. 綾小路雷太
1. KIM(<-係呀,金大,呢舖我明屈你架啦,點吖? :0) )

2. beagleflash
3. 光熱斗
4. 豆腐
5. [COLOR=“red”]冬雨[/COLOR]
6. 天下第一盲鬼
7. Norm
8. HI_Ricky
9. DevilElvis
10. 下雪
11. 陸奧 貴志
12. 犬夜叉
13. 嘿哈兒
14. K.LIFE
15. 真!DC
(紅字者已俾電話)

今次既規矩,好簡單:睇人數再決定食乜!
十一月六號,第一階段過後,按剩餘人數,再決定到底去食啲乜!

老掉牙個句:大家ENJOY!!!

(15/10更新)
注意今次大聚是不接受WALK IN的哦!所以想參加的話就要好好把握報名機會了!

此篇文章於 11-30-13 04:06 PM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-13, 01:11 AM   #2
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
授權由你去主理吧!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-13, 01:13 AM   #3
綾小路雷太

引用:
作者: KIM 查看文章
授權由你去主理吧!!!
我搞?

得!
十一月廿九號,星期五晚,搵個地方飯局,大搞定細搞,視乎人數決定,如何?

舊 10-11-13, 01:27 AM   #4
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
我搞?

得!
十一月廿九號,星期五晚,搵個地方飯局,大搞定細搞,視乎人數決定,如何?
去吧! 宅族兵團!!!

舊 10-11-13, 01:33 AM   #5
綾小路雷太

引用:
作者: KIM 查看文章
去吧! 宅族兵團!!!
哪裡有宅?

舊 10-11-13, 02:47 PM   #6
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
交得切功課先再考慮
剛好係大學功課死線前一日
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-13, 02:47 PM   #7
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
我唔宅嚟唔嚟得

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-13, 05:33 PM   #8
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
咁有無入宅申請表?

舊 10-11-13, 05:41 PM   #9
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
今次的恥笑對象是誰? 不會是上次果條友吧

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-13, 12:08 AM   #10
綾小路雷太

好啦好啦...已經可以開始報名啦,劉明吧各位!

舊 10-12-13, 10:55 AM   #11
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
本人流鳴。

舊 10-12-13, 01:39 PM   #12
綾小路雷太

引用:
作者: beagleflash 查看文章
本人流鳴。
留名請用頂樓格式⋯

舊 10-12-13, 04:53 PM   #13
光熱斗
Ultimate Gamer
IE3.0 <3

註冊日期: Sep 2002
咁樣?

0. 綾小路雷太
1. KIM(<-係呀,金大,呢舖我明屈你架啦,點吖? :0) )
3. 光熱斗
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
光熱斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-13, 08:02 PM   #14
綾小路雷太

引用:
作者: 光熱斗 查看文章
咁樣?

0. 綾小路雷太
3. 光熱斗
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Yeah

舊 10-13-13, 12:45 AM   #15
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
0. 綾小路雷太
3. 光熱斗
4. 豆腐
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

另外calling盲鬼~
你識做既~

舊 10-13-13, 12:11 PM   #16
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
0. 綾小路雷太
3. 光熱斗
4. 豆腐
5. 冬雨
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

請大家多多指教!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-13, 05:06 PM   #17
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
0. 綾小路雷太
3. 光熱斗
4. 豆腐
5. 冬雨
6. 天下第一盲鬼
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

豆腐老師咁比面指名點可以唔出現xd

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-13, 05:41 PM   #18
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
0. 綾小路雷太
3. 光熱斗
4. 豆腐
5. 冬雨
6. 天下第一盲鬼
7. Norm
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

霸左位先

舊 10-13-13, 09:39 PM   #19
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
0. 綾小路雷太
3. 光熱斗
4. 豆腐
5. 冬雨
6. 天下第一盲鬼
7. Norm
8. HI_Ricky
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

分明去攪事

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 01:46 AM   #20
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
0. 綾小路雷太
3. 光熱斗
4. 豆腐
5. 冬雨
6. 天下第一盲鬼
7. Norm
8. HI_Ricky
10.
11.
12.
13.
14.
15.

第一次來,多多指教

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 07:56 PM   #21
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
0. 綾小路雷太
3. 光熱斗
4. 豆腐
5. 冬雨
6. 天下第一盲鬼
7. Norm
8. HI_Ricky
10. 下雪
11.
12.
13.
14.
15.
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 08:40 PM   #22
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
0. 綾小路雷太
3. 光熱斗
4. 豆腐
5. 冬雨
6. 天下第一盲鬼
7. Norm
8. HI_Ricky
10. 下雪
11. 陸奧 貴志
12.
13.
14.
15.

11月尾我應該放緊大假,可以夜D都得....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-13, 10:38 PM   #23
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
0. 綾小路雷太
3. 光熱斗
4. 豆腐
5. 冬雨
6. 天下第一盲鬼
7. Norm
8. HI_Ricky
10. 下雪
11. 陸奧 貴志
12. 犬夜叉
13.
14.
15.

捧金大場

P.S. 有冇金仔份?

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-13, 11:53 AM   #24
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
0. 綾小路雷太
3. 光熱斗
4. 豆腐
5. 冬雨
6. 天下第一盲鬼
7. Norm
8. HI_Ricky
10. 下雪
11. 陸奧 貴志
12. 犬夜叉
13.
14.
15.

捧金大場

P.S. 有冇金仔份?
冇囡囡,金仔唔會去!

舊 10-16-13, 02:00 PM   #25
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
0. 綾小路雷太
3. 光熱斗
4. 豆腐
5. 冬雨
6. 天下第一盲鬼
7. Norm
8. HI_Ricky
10. 下雪
11. 陸奧 貴志
12. 犬夜叉
13. 嘿哈兒
14.
15.

都係一堆 熟面口...唔介意我去架可? XD

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 到底邊度有貯金大冒險漫畫買 拓飛 日本動漫畫討論版 2 06-03-07 02:52 PM
貯金大冒險將於無線電視翡翠台首播 chunwai0091 日本動漫畫討論版 8 05-11-06 02:36 AM
最強cosplay----湯金大帝號 Chris皇 Cosplay同人MIX討論區 20 10-08-04 06:51 PM
超級煉金大戰 不死身的出木杉 日本動漫畫討論版 23 09-06-04 10:22 AM

現在的時間是 06:20 PM

手機版 | APP版