Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 05-24-13, 03:32 AM   #151
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
注意,認真你就輸了,唔駛上心
女人五時花六時變

仲有去約會,去玩又好SHOPPING又好...千祈唔好去睇戲
睇戲基本好難會交流到D乜野...要盡量搵多D機會了解對方

此篇文章於 05-24-13 03:51 AM 被 某F 編輯。
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-13, 06:23 AM   #152
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
攝時間咪攝時間囉.....好難話一步登天...當學下點同女仔約會囉...唔會太沉迷住就得

舊 05-24-13, 06:52 AM   #153
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
可以當交學費
唔上心就ok

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-13, 09:23 AM   #154
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 某F 查看文章
注意,認真你就輸了,唔駛上心
女人五時花六時變

仲有去約會,去玩又好SHOPPING又好...千祈唔好去睇戲
睇戲基本好難會交流到D乜野
...要盡量搵多D機會了解對方
同感
睇戲本身係好個人既活動
除非一班人去, 否則真係唔建議頭幾次就約去睇戲

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-13, 09:32 AM   #155
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
同感
睇戲本身係好個人既活動
除非一班人去, 否則真係唔建議頭幾次就約去睇戲
睇戲我覺得唔錯
可以先買定飛 可以問佢凍唔凍比件外套佢
之後食飯可以講返套戲唔驚無話題
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-13, 12:35 PM   #156
HM

註冊日期: May 2007
溝過第二件啦
講真覺得樓主俾人搵緊食
雖然覺得網上識既戀愛對象未必好...
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-13, 01:49 PM   #157
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: DevilElvis 查看文章

今日我同佢wechat問佢想睇幾點戲,佢話星期六唔得閒,去唔到 (我當然無所謂 & 無失望);我同我個FD都懷疑我有機會係 "水泡"男/kill time 男,唔得閒應該係藉口,唔駛咁認真~~~不過我都會繼續同佢wechat住

所以今個星期六無彩派......

一日就多咗幾頁....驚驚地
咁似我既
Haha
我又係約左第二次佢臨時放我老飛
不過算啦
籍口尼d野自己心照咪得
無謂畫出腸
不過我暫時冇心機再玩wechat Lu
樓主加油
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-13, 02:17 PM   #158
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
不如PM張相look look ,睇下值唔值投資? XD

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-13, 04:56 PM   #159
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
成星期前約佢, 家陣話唔得閒 b

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-13, 05:34 PM   #160
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: Nelly 查看文章
成星期前約佢, 家陣話唔得閒 b
星期二 (ok) ->星期四 (唔得),2日姐

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-13, 06:07 PM   #161
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
唔緊要的,試多幾次, 失敗多幾次, 比人hurt 多幾次
你就識點對人, 就知自己要咩

Anyway , 我第二次拍拖拍左六年的女朋友
是在沒有見過的情況下, 在icq , 電話傾左幾個月一齊左先第一次出來見
有趣嗎?

呢d 野, 係你就係你, 每次太刻意去攻略會令自己失控( 不是叫你完全唔洗準備)
緣分如果要來到時, 我怕反而會嚇怕你 。

舊 05-24-13, 08:11 PM   #162
HI_Ricky
深山人士

引用:
作者: SHIJI.F.LAPPLAY 查看文章
是在沒有見過的情況下, 在icq , 電話傾左幾個月一齊左先第一次出來見
有趣嗎?
好正常事情, 我老婆都係ICQ 識.....

https://www.facebook.com/machouse2004/
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
舊 05-24-13, 08:59 PM   #163
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
Icq 識梗正常
……一齊左先見面都叫好正常?
呢度有邊個都係甘? (⊙_⊙)

舊 05-24-13, 09:49 PM   #164
HI_Ricky
深山人士

引用:
Icq 識梗正常
末有icq前, 重有樣叫"筆友", 好多已去到情信來往後先第一次見面....

舊 05-24-13, 10:21 PM   #165
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: JMi 查看文章
睇戲我覺得唔錯
可以先買定飛 可以問佢凍唔凍比件外套佢
之後食飯可以講返套戲唔驚無話題
帶衫大部份女仔都會自備同埋警戒心會提高 (呢點係我覺得)
特別係重唔係太熟既情況下

至於散場後點講返套戲...要睇你點lead...

引用:
唔緊要的,試多幾次, 失敗多幾次, 比人hurt 多幾次
你就識點對人, 就知自己要咩

有趣嗎?

呢d 野, 係你就係你, 每次太刻意去攻略會令自己失控( 不是叫你完全唔洗準備)
緣分如果要來到時, 我怕反而會嚇怕你 。
同感
太刻意over-react左有時令自己重辛苦

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-13, 10:49 PM   #166
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
Icq 識梗正常

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
末有icq前, 重有樣叫"筆友", 好多已去到情信來往後先第一次見面....
我以往女友都係 ICQ/MSN/FB 識

ICQ 時仲係細個, 時間多又有 D 零用錢. 唔計有關係既女友, 斎識(只係約一兩次行街睇戲食飯之後無聯絡)都好多 2X

所以覺得好正常
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-13, 11:03 PM   #167
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
帶衫大部份女仔都會自備同埋警戒心會提高 (呢點係我覺得)
特別係重唔係太熟既情況下

至於散場後點講返套戲...要睇你點lead...

同感
太刻意over-react左有時令自己重辛苦
over-react +2

都係個句....努力同自己講: 係你既始終係你既...
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
我以往女友都係 ICQ/MSN/FB 識

ICQ 時仲係細個, 時間多又有 D 零用錢. 唔計有關係既女友, 斎識(只係約一兩次行街睇戲食飯之後無聯絡)都好多 2X

所以覺得好正常
你講得岩....

肯同你出黎見面其實真係唔代表D乜

唔好比"約得你出黎姐係代表你OK, 容易得米啦" 尼D說話蒙閉....
又領教了
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-13, 11:31 PM   #168
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
唔好上心唔止係因為唔知對面點諗,亦有好大可能係恨女個樣出晒面嚇怕人

特別第一次見,真係唔可以話咩做返自己就得,點都要準備下做樣
俾人知道你無乜經驗其實幾敗筆...

不過呢d點都要自己主動d學,唔係到本命出黎果陣實後悔

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-13, 12:41 AM   #169
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

頭先個"有趣嗎"本身我主指不是自己的經歷有多特別
而是比個較接近樓主的認識方法最後都是分手收場去同大家share 下

當然我自己是覺得未見過已一齊(在icq/ 電話表白) 先再第一次見面拖手不是常有/好正常喇
算我見識少喇only 書信/筆友我真係唔識,如果在我這大段文字中你只留意這個point / 針著以為我講到自己好特別, 真係有d 吹脹feel

我不再ot 騎劫樓主呢個topic 喇
祝樓主好運,大家繼續, 閃先

此篇文章於 05-25-13 12:44 AM 被 シェンムー 編輯。
シェンムー 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-13, 02:37 AM   #170
HI_Ricky
深山人士

wechat 出事唔知有沒影響?要...del 先再install (沒囇D 記錄了....)

舊 05-25-13, 03:54 AM   #171
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: sugihara 查看文章
唔好上心唔止係因為唔知對面點諗,亦有好大可能係恨女個樣出晒面嚇怕人

特別第一次見,真係唔可以話咩做返自己就得,點都要準備下做樣
俾人知道你無乜經驗其實幾敗筆...

不過呢d點都要自己主動d學,唔係到本命出黎果陣實後悔
男女交道呢 D 野學唔到, 亦無對象可以俾你學.
只有自己反省, 領悟

引用:
作者: funnyfun 查看文章
over-react +2

你講得岩....

肯同你出黎見面其實真係唔代表D乜

唔好比"約得你出黎姐係代表你OK, 容易得米啦" 尼D說話蒙閉....
又領教了
咁約得都唔係完全無意思, 不過唔好想得太易.

最後一次網上約女人係上年三月

對方 add 我 FB 先 , 基本上都知大家唔係想識朋友, 好快就約左見面.

我開車, 食 120 (一千港幣左右).

外形, 思考, lifestyle 初步感覺都岩, 送佢返屋企時 kiss 左面.

咁再約佢, 佢又覆 d 唔覆 d 咁, 咁我問: 你唔覆我, 我唔知想點.

佢就好嬲話我大男人, 上埋 FB 講.

之後又要 SAY SORRY 又寄野先再見到面.

女人野有時真係理解唔到.
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-13, 04:04 AM   #172
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
今日同佢玩Wechat又玩冷漠,十問九唔應.....

女仔...真係一種好難搞的生物

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-13, 09:52 AM   #173
Norm
=_="""""

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
今日同佢玩Wechat又玩冷漠,十問九唔應.....

女仔...真係一種好難搞的生物
唔好太緊張,俾佢食住你就

舊 05-25-13, 09:54 AM   #174
二伍

慳返下餐
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-13, 10:48 AM   #175
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
男女交道呢 D 野學唔到, 亦無對象可以俾你學.
只有自己反省, 領悟

雖然個個人唔同無model ans.
不過總有d野係學到0既
待人接物,點樣搞氣氛呢d,打好個底爭好遠

其實好多acg友都係衰同一樣野架咋........

孤高

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:59 AM

手機版 | APP版