Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-28-09, 09:24 PM   #51
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
你地定左時間先啦?

舊 07-29-09, 12:31 AM   #52
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
我有比你口中當正自己係萬人迷果種男仔玩過

但我唔認為加洛瑪係果種男仔,佢只不過係一個好普通的正常男仔
有女仔突然對佢表示興趣,佢自己唔肯定又諗多左野
又覺得似乎女仔唔係佢心目中果種,但係又驚其實相處到一齊到怕錯失良緣
所以seppie唔好咁激氣啦 好多人都唔係可以短時間分得出自己對一個人有冇意思
佢唔鍾意個女仔,但同佢繼續做朋友,都未必係玩個女仔

to 加洛瑪︰我成日都講,理想同現實係好大分野
比你搵到心目中果杯茶,相處落你都未必一定係好開心
好多時你身邊唔係好吸引你注意的女仔
可能偏偏就可能係會同你好夾的人

有時如果唔係太唔順眼,真係睇定d先好決定係唔係你杯茶

另外,請各位注意
希望大家有時唔好太火大,即使真係覺得人地錯都好
唔駛太激動的,我地勸下佢
或者少少諷刺佢可以接受
大家出黎傾偈,互相比下面對方
如果講錯野或自白一d衰野時會比人鬧到無地自容,仲邊有人敢講野?
就算有d咩唔著都好,每個人都有改過的機會,係咪?
真係一嗚驚醒
的確有時討論得投入左偏激左D

不過我信藍妹所講
可能你好信任既傾訴女性,連最近鐘意邊個果D私人話題都傾得既
可能果個先係同你最夾,係你最後選中既一杯茶

舊 07-29-09, 01:08 AM   #53
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
非糧尾時間應該可以出席

詳細情況希望。

舊 07-29-09, 01:54 AM   #54
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
叫埋ringo姐
雷火武 目前離線  
舊 07-29-09, 09:17 AM   #55
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
難得你肯搞, 不如你來決定時間日期地點活動

我星期六會好d 星期日就未必得
不如 8月15日
好唔好ar 大家

舊 07-29-09, 08:05 PM   #56
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Seppie 查看文章
我見有人想搞
有冇人想去ar

1) seppie, 除8月9外星期6+日都ok! 食咩都得~
2)戀戀芭比(其實我申請左改名好鬼耐=.="), 基本上日日都得,9:00後...
Diana 目前離線  
舊 07-29-09, 08:19 PM   #57
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
1) seppie, 除8月15日
2)戀戀芭比(其實我申請左改名好鬼耐=.="), 基本上日日都得,9:00後...
3)藍莓咖啡

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-29-09, 10:36 PM   #58
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
活動內容係?

舊 07-29-09, 11:01 PM   #59
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
生日月有無得免人頭先

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線  
舊 07-29-09, 11:16 PM   #60
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 麥C 查看文章
活動內容係?
我都想知
如果定左15號,節目又o岩得話
我想join埋一份
Terry仔 目前離線  
舊 07-29-09, 11:18 PM   #61
The One
業餘歌手

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
生日月有無得免人頭先
淨係得你咩?

舊 07-29-09, 11:25 PM   #62
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: lauchai 查看文章
淨係得你咩?
齊齊免

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
加瑪 目前離線  
舊 07-29-09, 11:27 PM   #63
The One
業餘歌手

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
齊齊免
你報左名未先?
唔去唔好咁多野講喎
細路

舊 07-29-09, 11:50 PM   #64
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
免人頭...即係唱K?

舊 07-29-09, 11:55 PM   #65
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: lauchai 查看文章
你報左名未先?
唔去唔好咁多野講喎
細路
等firm日子先知wo...
8月而家2,9,15,16肯定唔得

加瑪 目前離線  
舊 07-29-09, 11:57 PM   #66
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

唱k 好wor
玩咩都好~~我要11時閃人.....

舊 07-30-09, 12:03 AM   #67
綾小路雷太

引用:
唱k 好wor
水姐九點黎,妳十一點走-_-"
唔盡興喎OTZ

舊 07-30-09, 12:08 AM   #68
The One
業餘歌手

引用:
唱k 好wor
唱k好丫
我好耐冇唱

舊 07-30-09, 12:09 AM   #69
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
水姐九點黎,妳十一點走-_-"
唔盡興喎OTZ
冇計ar
我又住得遠, 太夜回家又會俾人

舊 07-30-09, 12:10 AM   #70
綾小路雷太

引用:
冇計ar
我又住得遠, 太夜回家又會俾人
叫埋男朋友仔護住妳咪得囉

舊 07-30-09, 12:13 AM   #71
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
叫埋男朋友仔護住妳咪得囉
我唔知佢得唔得閑ar 果日
好可能佢約左班男仔friend 架

舊 07-30-09, 12:46 AM   #72
綾小路雷太

引用:
我唔知佢得唔得閑ar 果日
好可能佢約左班男仔friend 架
[黃子華腔]加入!!![/黃子華腔]

舊 07-30-09, 01:01 AM   #73
mudhole
Ultimate Gamer
さとし

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsatoshi_negi
其實我都想黎參加下...

但係我8月尾到尾一尾 or 9月頭先返HK...
9月20左右返東京...

如果8月攪左, 咁9月重會唔會攪ar?

舊 07-30-09, 01:39 AM   #74
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
改名果度真係要比D耐性等下
我都等左差唔多半至一年到

舊 07-30-09, 01:46 AM   #75
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
7 月生日免人頭的話我又到~ XDDDD
(講笑~~~

睇下咩活動先吧~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 10:45 PM

手機版 | APP版