Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 03-24-09, 12:42 PM   #476
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 好鬼煩 查看文章
唔該版主幫幫手刪除Seppie 帳戶

唔好再俾佢妖言惑眾
你.....憑什麼?

舊 03-24-09, 12:44 PM   #477
海虎武神
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2007
Nintendo Switch IDSW-6160-7431-8343
PSN  IDseatigershark
引用:
作者: chinsai 查看文章
@.@ 啱啱見到有條咁嘅片
女仔個口好大...

太假啦,
一對情侶錫仲多過傾計同食野,
咁親暱,係就返屋企co-play啦, 還掂個女仔都放左兩次蚊~

舊 03-24-09, 01:27 PM   #478
KammyKammy
Ultimate Gamer
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
引用:
作者: 好鬼煩 查看文章
唔該版主幫幫手刪除Seppie 帳戶

唔好再俾佢妖言惑眾

咩事呀, 大家以事論事o者, 做咩又開始人身攻擊

大家放長雙眼睇下補習姐姐幾時入行啦

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

此篇文章於 03-24-09 01:32 PM 被 KammyKammy 編輯。
KammyKammy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 01:36 PM   #479
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: KammyKammy 查看文章
咩事呀, 大家以事論事o者, 做咩又開始人身攻擊

大家放長雙眼睇下補習姐姐幾時入行啦
入邊行先

樓上個個....最初V1見佢貼大字報已經唔係好想理。

舊 03-24-09, 01:37 PM   #480
Diana

註冊日期: Aug 2002
呢個話題搞到我好DOWN... ...
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 01:39 PM   #481
The One
業餘歌手

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
呢個話題搞到我好DOWN... ...
關你乜事呀?
水姐

舊 03-24-09, 01:41 PM   #482
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: lauchai 查看文章
關你乜事呀?
水姐
是到是d mod大煩緊

舊 03-24-09, 01:43 PM   #483
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
睇o黎香港男性準備大規模向北發展了...!!!
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 01:43 PM   #484
綾小路雷太

引用:
作者: darkvolver 查看文章
是到是d mod大煩緊
down =/= 煩

但係水姐因乜事咁低落先

舊 03-24-09, 01:45 PM   #485
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
down =/= 煩

但係水姐因乜事咁低落先
你問下她

舊 03-24-09, 01:45 PM   #486
Diana

註冊日期: Aug 2002
引用:
關你乜事呀?
水姐
我而家D女仔(朋友)更加看不起D男仔...
男仔(朋友)又唔要女朋友,一味只想佷散餐...
分氛好差...

引用:
作者: 阿Wing 查看文章
睇o黎香港男性準備大規模向北發展了...!!!
20年前一早上緊啦...
呢班佬住哂係天水圍LOR咪...
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 01:52 PM   #487
The One
業餘歌手

引用:
分氛好差...

每個人都有自己睇法
唔到你理啦

難聽d講
一個女人去到30~40左右又未結婚的話
好多時會有兩個決定
一. 永遠單身算
二. 求其搵件陪自己終老

男人到左50歲都唔結婚, 都係兩個決定
一. 食自己算(如果係有錢人仲好d,起碼仲有人肯俾佢食 窮鬼就唔使諗)
二. 想有個仔送終,求其搵人生個仔算(尤其係窮人)

水姐, 唔係嚇你, 以你既條件, 如果唔down番一d要求
小心變老姑婆呀

舊 03-24-09, 01:54 PM   #488
綾小路雷太

引用:
分氛好差...

其實又唔係個個男人都鍾意食散餐吧?
只能說唔知你班朋友係好彩定唔好彩了

除左天水圍,上水會唔會更多?

舊 03-24-09, 01:55 PM   #489
The One
業餘歌手

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
其實又唔係個個男人都鍾意食散餐吧?
只能說唔知你班朋友係好彩定唔好彩了

除左天水圍,上水會唔會更多?
自己有條件, 散餐機會多的是啦

舊 03-24-09, 01:57 PM   #490
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
引用:
自己有條件, 散餐機會多的是啦
應該話有咩條件..有咩餐...要咩餐...要咩條件

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 02:00 PM   #491
The One
業餘歌手

引用:
作者: Tannhauser Gate 查看文章
自己覺得唔等於人地覺得呢
對於o個類人
"有食唔食,罪大惡極"

舊 03-24-09, 02:04 PM   #492
darkvolver
頹冗

引用:
作者: Tannhauser Gate 查看文章
最簡單的條件食快餐

舊 03-24-09, 02:22 PM   #493
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
有今期face對peter仔既專訪 & 黎三萬偷拍照
http://forum4.hkgolden.com/view.aspx?message=1638485

此篇文章於 03-24-09 02:25 PM 被 ahleung 編輯。
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 02:28 PM   #494
Wayne L
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwaynelkw
face係一本magazine?

好少o係HK, 孤陋寡聞
Wayne L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 02:30 PM   #495
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Wayne L 查看文章
face係一本magazine?

好少o係HK, 孤陋寡聞
前身係一本便利
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 02:35 PM   #496
Wayne L
Crazy Gamer

引用:
作者: ahleung 查看文章
前身係一本便利
O~!
原來如此
thx
舊 03-24-09, 02:36 PM   #497
KammyKammy
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

引用:
http://forum4.hkgolden.com/view.aspx?message=1638485
兩個都上哂位了, 恭喜

美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

舊 03-24-09, 02:38 PM   #498
KammyKammy
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

仲有新地

3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

此篇文章於 03-24-09 02:40 PM 被 KammyKammy 編輯。
舊 03-24-09, 02:43 PM   #499
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
人不可貌相~
PETER真的非常節儉,而30K女就真的沒有修養了……

舊 03-24-09, 02:48 PM   #500
Wayne L
Crazy Gamer

我對3萬港女真係唔算太反感

講真, 又靚女又有學識, 想搵過條件好男友係人情之常
相信好多同佢差唔多條件ge女仔都係咁諗

佢本意無錯, 係衰o係螢幕之前大放獗詞

主題工具
顯示模式