Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-16-08, 04:53 AM   #51
Wayne L
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwaynelkw
引用:
作者: 荒木飛呂彥 查看文章
睇黎我真係奶左野,訓左都諗起佢,攪到半夜起身睇佢個BLOG........
我係唔係愛上左佢

我諗唔倒點樣鬧你好~

總之
奉勸樓主多從正常社交圈子結識異性
Wayne L 目前離線  
舊 12-16-08, 05:07 AM   #52
oogami
God of Gamer
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Wayne L 查看文章

我諗唔倒點樣鬧你好~

總之
奉勸樓主多從正常社交圈子結識異性
同意.

施主, 風塵之地最好唔去, 努力工作, 唔愁無女朋友.

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線  
舊 12-16-08, 05:08 AM   #53
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
睇黎我真係奶左野,訓左都諗起佢,攪到半夜起身睇佢個BLOG........
我係唔係愛上左佢
你唔係鍾意左一舊水呀嘛...

舊 12-16-08, 05:10 AM   #54
oogami
帝國華擊團

引用:
作者: smalltung 查看文章
你唔係鍾意左一舊水呀嘛...
有內幕? Please explain.

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線  
舊 12-16-08, 08:10 AM   #55
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
咩一舊水,你地有見過人地咩?
點解你地比我仲介意人地既出身,點解唔可以比機會佢,她一定會害我嗎?
雖然我都知我咁做好危險,但如果佢願意改變,點解唔試下幫下人呢?

此篇文章於 12-16-08 08:16 AM 被 荒木飛呂彥 編輯。
荒木飛呂彥 目前離線  
舊 12-16-08, 08:25 AM   #56
oogami
帝國華擊團

引用:
點解你地比我仲介意人地既出身,點解唔可以比機會佢,她一定會害我嗎?
雖然我都知我咁做好危險,但如果佢願意改變,點解唔試下幫下人呢?
我諗依度各位都係關心你, 因為故仔同真人真事都見唔少, 大家都想勸你用情未深之前, 再考慮下.
如果你真係覺得係好值得幫佢可以俾個機會佢, go ahead. 無人會阻止你.

我地唯一可以做既就係精神支持你同祝福你.

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線  
舊 12-16-08, 08:47 AM   #57
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
樓主使用過她提供的服務?

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線  
舊 12-16-08, 09:14 AM   #58
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
幫人? 全中國有千千萬萬個女人賣身, 你幫得幾多個? 幫襯多d就係幫
都係果句, 一個錢字, 你包得起佢咪改變到lor, 可能依個都係佢出黎做o既目的, 等個有錢佬比家用佢
冇錢? 人地洗鬼你幫

出黎玩留感情係大忌, 人地個圈子有幾複雜你又知唔知?
再問多一次, 你識左人幾耐?

舊 12-16-08, 09:24 AM   #59
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: ELT 查看文章
幫人? 全中國有千千萬萬個女人賣身, 你幫得幾多個? 幫襯多d就係幫
都係果句, 一個錢字, 你包得起佢咪改變到lor, 可能依個都係佢出黎做o既目的, 等個有錢佬比家用佢
冇錢? 人地洗鬼你幫

咁樓主鍾意左人地,想幫人都合情合理o既。
理性諗,梗係最好唔同陌生人玩架,自細阿爸阿媽都有教;
但樓主人都咁大,應該都有佢自己o既判斷力o既,
最緊要分清,自己真係鍾意對方,定只係一時迷戀 =)

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 12-16-08, 09:24 AM   #60
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
冇錢? 人地洗鬼你幫

呢個都係架, 就當佢本身係好女仔, 你真係"救"左佢出黎, 變成正式女友.

之後三日唔埋兩日, 佢D國語口音姊妹上黎你屋企開枱煲煙, 又話有困難上黎借宿借錢, 或者佢D金毛飛前男友/馬夫上黎要錢要人, are you ready for咁既生活?
ahleung 目前離線  
舊 12-16-08, 09:28 AM   #61
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
樓主小心比人騙錢騙
引用:
錢.....我唔多囉~
唔好講幫襯,可以講係玩完有下文...
佢係大陸女仔黎,我問過佢,佢話想搵舊錢做生意...我之後問佢想做咩生意時佢只係度笑,話未諗到....目前我手上只有佢個QQ號碼
Designer 目前離線  
舊 12-16-08, 09:31 AM   #62
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
都係要trial & error架啦.....樓主即管去做吧...不過記得留番啲錢俾自己

舊 12-16-08, 09:32 AM   #63
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
你冷靜少少先~

第一:你可以交代一吓你識咗人幾耐?only果一次?定係之後仲有keep住聯絡?
第二:佢做呢一行係為咩原因?家貧?生活困難?定係貪快錢?

你講啲唔講啲,好難提議你點幫人架喎~

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線  
舊 12-16-08, 09:37 AM   #64
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
幫還幫, 咪訓身惹到d怪病啊

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線  
舊 12-16-08, 09:56 AM   #65
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
如果樓主真係想幫佢,千萬不要送任何錢,不要送任何名貴既野,要令佢認識到另一個世界.

強烈建議你直接幫佢搵一份正當既工作.
如果佢肯accept去做,証明佢仲係好女仔.
如果佢拒絕你,繼續沉淪的話,我勸你都唔好再踏咁深了

引用:
作者: Designer 查看文章
樓主小心比人騙錢騙
咁有時事實未必一定係咁既.....
不過假如真係既話,就算樓主要去撞板,我地都阻止唔到......勸得一時勸唔到一世...有時要跌過先識得成長...

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容

此篇文章於 12-16-08 09:59 AM 被 mihimaru GT 編輯。
mihimaru GT 目前離線  
舊 12-16-08, 12:04 PM   #66
John5
Game Master
地獄浪人

註冊日期: Jul 2002
道理大家都知, 我無謂再重複.

我只係想問你:
1. 你想同人一世?
2. 你認為自己承受能力有咩程度?
3. 你家人/朋友感受?

你而家唔好好似細路仔睇岩玩具一定要買咁.
我覺得你好細路仔. 對唔住都要咁直.
你上得網講, 我明白你一定係想同人傾下個問題. 但我唔想比個"支持"叫你去馬.
雖然我唔識你, 未見過你, 但既然我睇到呢個TOPIC, 都叫有緣.
而且以一個認真角度去睇.

大丈夫何患無妻?

唔好比自己突然有既英雄主義害左自己一世.
你身邊仲有好多好女仔可以選擇.
John5 目前離線  
舊 12-16-08, 01:27 PM   #67
Guy
Game Master
Taylor

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDguyyiu
掉番轉咁睇,樓主既topic....意思可能係希望有曾經試過/成功過既朋友
可以指點/認同佢...
而唔係想你地不斷打擊佢既意志....
而事實上個女仔係點樣既人,亦只得樓主一個知...

而我本人就可以同樓主講,你可以用幫到既就幫,但一定要量力而為
不論之後既結果係點,唔好後悔自己做過既事...

GUY修行中
Guy 目前離線  
舊 12-16-08, 03:15 PM   #68
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
補充一句,
呢類男人係佢地果行有一個形容詞
叫做[俾雞啄]
詳細希望
雷火武 目前離線  
舊 12-16-08, 03:47 PM   #69
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
~~

引用:
作者: John5 查看文章
道理大家都知, 我無謂再重複.

我只係想問你:
1. 你想同人一世?
2. 你認為自己承受能力有咩程度?
3. 你家人/朋友感受?

你而家唔好好似細路仔睇岩玩具一定要買咁.
我覺得你好細路仔. 對唔住都要咁直.
你上得網講, 我明白你一定係想同人傾下個問題. 但我唔想比個"支持"叫你去馬.
雖然我唔識你, 未見過你, 但既然我睇到呢個TOPIC, 都叫有緣.
而且以一個認真角度去睇.

大丈夫何患無妻?

唔好比自己突然有既英雄主義害左自己一世.
你身邊仲有好多好女仔可以選擇.

由佢沈船啦 佢已經情根深種
POKA 目前離線  
舊 12-16-08, 04:18 PM   #70
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: Guy 查看文章
掉番轉咁睇,樓主既topic....意思可能係希望有曾經試過/成功過既朋友
可以指點/認同佢...

而我本人就可以同樓主講,你可以用幫到既就幫,但一定要量力而為
個人認為
佢連個女仔係點佢都唔係咁清楚

舊 12-16-08, 04:24 PM   #71
ELT
Lunar使者

引用:
作者: 管家婆 查看文章
個人認為
佢連個女仔係點佢都唔係咁清楚
可能人地叫咩名都未知

舊 12-16-08, 04:28 PM   #72
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
可能人地叫咩名都未知
幫襯完後
望下人個blog 產生左憐憫
覺得自己愛上左佢 好清楚佢內心世界
想幫佢跳出佢認為係火坑既火坑

舊 12-16-08, 04:47 PM   #73
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Guy 查看文章
可以指點/認同佢...

識人試過成功, 當然係$$$啦......

舊 12-16-08, 04:55 PM   #74
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
荒木兄玩場新手??大陸識寫博客引仔落搭o既囡囡太多了 (我的同事都遇過不少,不過人家係老手,分得出自己o既感覺)

And,點解要將自己的愛情去作一場自己連都覺得會驚、後悔o既賭博?

心癮定係愛,你自己想清楚......

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....

此篇文章於 12-16-08 05:21 PM 被 DevilElvis 編輯。
DevilElvis 目前離線  
舊 12-16-08, 05:03 PM   #75
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
你對既愛,
只有芝麻那麼大尺寸,
但你可以想像到pizza那麼大

關閉主題

主題工具
顯示模式