Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
影音館>BD討論區 (05)
Marco 09:27 PM 08-12-12
作者: W!LL:
等d連鎖大公司出左promote先決定
最驚好似HUGO咁唔知頭唔知路,出左都唔知
如果早過 AVENGERS 出既話又真係冇咩理由到而家都仲未有BATTLESHIP既 Promotion
W!LL 09:42 PM 08-12-12
作者: C.Ryo:
HMV 隨時貴過HKR 去Warehouse訂鳥
我响HMV訂BD對上果次已經好耐之前既Salt, 因為得佢有望遠鏡跟
售價貴過出面廿幾蚊
而家做左HKR VIP已經好小去HMV買/訂野
HON HON 10:05 PM 08-12-12
等d連鎖大公司出左promote先決定
都唔駛等la, 我訂嗰時佢都直接寫單, 咁即係實有, 放心....haha
W!LL 11:36 PM 08-12-12
作者: HON HON:
都唔駛等la, 我訂嗰時佢都直接寫單, 咁即係實有, 放心....haha
我係等大公司會跟咩item, 如果唔特別就咁响碟舖訂
尋日視聽展show過battleship, 應該都就快出架喇
Marco 05:12 PM 08-14-12
岩岩訂埋Battleship行鐵
咁可以放棄英鐵
HON HON 06:15 PM 08-14-12
我係等大公司會跟咩item, 如果唔特別就咁响碟舖訂
尋日視聽展show過battleship, 應該都就快出架喇
我寧願賣平D都唔要佢跟野, 橫掂遲早變垃圾.....
SunSunny 09:36 AM 08-15-12
開頭仲諗住港版有Avengers Assembled Box Set...不過算數啦, 都係訂左先...$298
W!LL 01:50 AM 08-17-12
海豹突擊隊返左貨, 等weekend响屋企爆下先
W!LL 09:26 PM 08-17-12
BATTLESHIP 28/8推出
DVD/BD/BD鐵盒
作者: :

Marco 10:40 PM 08-21-12

早幾日係UK Amazon買左既MOON今日到左,圍返都係一舊水
全區有中字

HON HON 02:40 PM 08-22-12
BATTLESHIP偷跑今日出.......:>
Marco 08:38 PM 08-22-12
返工冇得拎,唯有等星期六
C.Ryo 08:43 PM 08-22-12
果然有幾多碧濤鐡船出現,但係得HMV冇
W!LL 09:34 PM 08-22-12
BATTLESHIP鐵盒同突擊死亡塔一齊入手, 今晚爆一爆佢
HON HON 09:46 PM 08-22-12
作者: C.Ryo:
果然有幾多碧濤鐡船出現,但係得HMV冇
最大既原因應該係共版, 但如果真係鍾意買港版鐵盒既話, 訂就最穩陣, 始終太多歷史可鑑.....
Marco 11:10 PM 08-22-12
HUGO...同 REAL STEEL......入唔到鐵好後悔
玄武 04:21 AM 08-23-12
其實香港有消息出3D Avatar未?
我見日本同美國Amazon都開始有得訂〜
柴崎幸 05:30 AM 08-23-12
想請問有無人買左海豹突擊隊?
其實好唔好睇架?
HON HON 09:23 AM 08-23-12
作者: Marco:
HUGO...同 REAL STEEL......入唔到鐵好後悔
REAL STEEL都入唔到? 嗰時都OK多貨架, 或者去淘寶/台灣ONLINE SHOP睇下仲有冇

HUGO就...我都估唔到咁變態.

作者: 柴崎幸:
其實好唔好睇架?
打仗片, 啱睇咪好睇囉.
憤怒火車頭 09:36 AM 08-23-12
The Avenges 係唔係24號就出喇??
Marco 12:50 PM 08-23-12
作者: 玄武:
其實香港有消息出3D Avatar未?
我見日本同美國Amazon都開始有得訂〜
得利仲未有消息,但係呢個 3D Avatar 仲未係加長版喎
我都係等加長版 3D+2D Blu-ray 出先買 b

作者: 柴崎幸:
其實好唔好睇架?
電影版 Call of Duty 黎,我就幾滿意啦,但唔滿意老鐳出既行貨

REAL STEEL都入唔到? 嗰時都OK多貨架, 或者去淘寶/台灣ONLINE SHOP睇下仲有冇

HUGO就...我都估唔到咁變態.
入唔到呀,我都唔知佢出左,到知道既時候都已經太遲,只係買到鐳射紙套版

HUGO 就真係……洲立有冇機會好似 Captain America 咁樣呢 ?
雖然 Captain America 我都係買唔到鐵 (Thor 都係)

作者: 憤怒火車頭:
The Avenges 係唔係24號就出喇??
聽聞係29號喎
憤怒火車頭 01:17 PM 08-23-12
作者: Marco:
聽聞係29號喎
好心急添~
之前無入戲院睇
好想買D有得睇呀
Marco 03:52 PM 08-23-12
好心急添~
之前無入戲院睇
好想買D有得睇呀
我個人覺得,呢套野真係吹得太行
我係戲院係頭半個鐘差d瞓著左
HON HON 05:12 PM 08-23-12
好心急添~
之前無入戲院睇
好想買D有得睇呀
上左畫咁耐都唔出去睇, 真係等下先LA....

等出碟係咁架LA.
Marco 06:12 PM 08-23-12
上左畫咁耐都唔出去睇, 真係等下先LA....

等出碟係咁架LA.
我都有隻 Prometheus 都冇去到戲院睇,sad 到爆
等多2個月出碟啦唯有
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面