Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-05-08, 10:35 AM   #101
ayato
God of Gamer
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
依家好像變左甜書o甘

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-08, 09:25 PM   #102
小三文
Junior Member
我愛幪面超人

註冊日期: Jan 2008
引用:
作者: 爽神 查看文章
樓上未睇最新一話?
隻boss變左坦血都未死得,進化左做第2隻野
最新一話係幾?255?

舊 02-05-08, 10:07 PM   #103
Alata
Insane Gamer
紅髮少年

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 小三文 查看文章
希望大家唔介意我翻炒
記唔記得打惡鬼星人既爪牙火鬼時
超能力組合有一個人死q左
但係當佢比人復活時..........死q左個人既身份係咩
我無記錯佢係做番gantz d人
再者加藤都係啦
但我覺得佢地2個都係因為未拎100分就死左
所以先再係黑球出黎ja
今話睇完真係覺得起碼仲要1期多d先完得
究竟玄野幾時先出返黎呀

Alata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-08, 10:52 PM   #104
LPSLPSLPS

註冊日期: May 2006
引用:
作者: 小三文 查看文章
最新一話係幾?255?
266....加滕大戰100分boss~~

唯君瞭我心。
LPSLPSLPS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-08, 01:39 AM   #105
小三文
我愛幪面超人

引用:
作者: LPSLPSLPS 查看文章
266....加滕大戰100分boss~~
邊度有得睇=.=我睇到最後個色情狂口爆

舊 02-06-08, 01:40 AM   #106
小三文
我愛幪面超人

引用:
作者: Alata 查看文章
但我覺得佢地2個都係因為未拎100分就死左
所以先再係黑球出黎ja
今話睇完真係覺得起碼仲要1期多d先完得
究竟玄野幾時先出返黎呀
咁又係.................呢樣等作者介紹吧......解讀不能

舊 02-06-08, 01:50 AM   #107
yrtekx
Senior Gamer
捱夜英熊

註冊日期: Mar 2006
老奧d創意太勁了...
用d女可以砌一個好大ge女出來~~
壓到灘野都死唔去,究竟隻野死穴響邊ga?
yrtekx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-08, 03:55 PM   #108
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
作者: ayato 查看文章
依家好像變左甜書o甘
我又唔覺得甜wor

但係又唔覺得係藝術

呢d應該係佢一貫既惡興味

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-08, 04:58 PM   #109
LPSLPSLPS

引用:
作者: jamsquare 查看文章
我又唔覺得甜wor

但係又唔覺得係藝術

呢d應該係佢一貫既惡興味
同意,這是他的風格

起碼我d著眼點不在個d女個到

唯君瞭我心。
舊 02-06-08, 05:35 PM   #110
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: yrtekx 查看文章
老奧d創意太勁了...
用d女可以砌一個好大ge女出來~~
壓到灘野都死唔去,究竟隻野死穴響邊ga?
淫男咁都搞得落..
可能誤打誤著.隻野怕「白汁」???

此篇文章於 02-06-08 05:38 PM 被 信長 編輯。
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-08, 04:16 AM   #111
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 信長 查看文章
淫男咁都搞得落..
可能誤打誤著.隻野怕「白汁」???
其實佢之前都搞過隻外星人喇
不過d圖比jojo cut哂
jojo咁耐都未漢化呢2話,大家睇下264既jojo ver就知道點解唔漢化
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-08, 10:13 AM   #112
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 爽神 查看文章
其實佢之前都搞過隻外星人喇
不過d圖比jojo cut哂
jojo咁耐都未漢化呢2話,大家睇下264既jojo ver就知道點解唔漢化
其實多鬼餘jojo班人,
咁有道德觀的話就一開始就乾脆唔好做呢本

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-08, 08:31 PM   #113
7ming_格鬥苦手
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
吹到咁大
老奧點收科呢.....
加滕隊會全滅??

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-08, 09:18 PM   #114
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
作者: 7ming_格鬥苦手 查看文章
吹到咁大
老奧點收科呢.....
加滕隊會全滅??
都唔係冇勝機既~
風+超力二人~可能有D希望GA~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 11:07 PM   #115
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: 7ming_格鬥苦手 查看文章
吹到咁大
老奧點收科呢.....
加滕隊會全滅??
我唔係好明佢著返光學迷彩之後仲乜中左招 ? 隻野只係望住佢唔郁 ? 睇唔明
另外唔係仲有個拎左好多次100 分的人咩?去左邊 ?

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 01:15 AM   #116
LPSLPSLPS

引用:
作者: nakakula 查看文章
我唔係好明佢著返光學迷彩之後仲乜中左招 ? 隻野只係望住佢唔郁 ? 睇唔明
另外唔係仲有個拎左好多次100 分的人咩?去左邊 ?
咪就係隱形俾人打中個個law,唔係咩?的確無人講過係佢,都睇佢個又好似係...

唯君瞭我心。
舊 02-23-08, 07:41 AM   #117
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: LPSLPSLPS 查看文章
咪就係隱形俾人打中個個law,唔係咩?的確無人講過係佢,都睇佢個又好似係...
果個唔係西x咩~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 09:02 AM   #118
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
果個唔係西x咩~?
yes , 我指西 , 可能係俾條尾打中 。 (不過吸血鬼又唔見左 ?)

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 03:19 PM   #119
LPSLPSLPS

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
果個唔係西x咩~?
我自己都完全唔記得左西這個人.....=..=仲以為係新角....

唯君瞭我心。
舊 03-02-08, 02:00 AM   #120
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
嗚鳴嗚....
2師徒真係好慘.....

舊 03-02-08, 02:41 AM   #121
antainy

註冊日期: Aug 2006
268..大阪隊最後一人出現....
著到....成座城咁

睇黎加藤都無咩機會殺到隻100分
玄野重有出場既機會嗎?

自家網站↓
ひデ網站--雛見沢L5崩壞の爆發區!

此篇文章於 03-02-08 02:48 AM 被 antainy 編輯。
antainy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 02:46 AM   #122
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
vs大牛頭人果個咪係lor

舊 03-03-08, 12:28 AM   #123
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
今話唔係好明......

隻怪物到底點攻擊? 主角team無啦啦就手斷腳斷.....

我睇果個版本, 主角team不斷嗌 "該這麼做", "該這麼做", 講乜?

師父又做乜? 強行用超能力鎮住隻怪物?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 06:00 PM   #124
Soul_Apple

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: ahleung 查看文章

我睇果個版本, 主角team不斷嗌 "該這麼做", "該這麼做", 講乜?

係, 師父用超能力鎮住隻怪物比佢地兩個有機會走
Soul_Apple 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 11:40 PM   #125
carsonwan

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: ahleung 查看文章

可能隻boss都識用念力
carsonwan 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:12 PM

手機版 | APP版