Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-05-15, 02:02 PM   #601
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
睇字我等佢出小說算

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-15, 02:03 PM   #602
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
課左果堆回石未ok囉

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-15, 02:06 PM   #603
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: rfdingo 查看文章
混池> 中五星禮裝有鬼用咩,master 又唔可以用禮裝落場
有左人就會有需要抽裝,呢個都會順住需要黎局抽,根本唔駛擔心
用過5星 80%NP開場的表示,狂戰士好需要佢黎屈機

cc 改板前都得1.x個%,刷首刷指定5星強運一樣好q難,我都頂唔順用4星開就算,唔覺有問題

分池> 中9隻三星+1隻四星英靈有得用咩, 冇貞德打條毛

4星 良妻 拼輸出+ master回血迴避 + 盾女無敵,一樣係好優秀既組合
你試過1回合打到過萬,就知咩叫 輸出勁

J德只係易用在唔駛用腦 難死回到血
除左最後的J圖,我而家對J得無特別要求同期望
J得回血停2t,只有豬一樣的隊友都係sosad

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-05-15, 02:06 PM   #604
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: heyman774 查看文章
不能玩的游戲比玩緊的更多人討論

個POOL而加真係點改都死, 唔改無人玩
改左, 課金個堆全部退錢
我覺得還是趁早退錢閉服然後將隻GAME大執好過...
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-15, 02:07 PM   #605
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
J德係真綾姐 不能超越

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-15, 02:09 PM   #606
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: T.K. 查看文章
J得回血停2t,只有豬一樣的隊友都係sosad
咁都仲有盾妹
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-15, 02:10 PM   #607
teealpha

引用:
作者: MoegenNagi 查看文章
睇字我等佢出小說算
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
型月game爆劇本都好似無咩所謂 無演出睇有鬼用
真係難服侍
舊 08-05-15, 02:15 PM   #608
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: teealpha 查看文章
咁都仲有盾妹
點輸出

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-05-15, 02:16 PM   #609
teealpha

引用:
點輸出
有輸出好過企定定冇輸出啦,唔通靠D普通3星或以下打咩
舊 08-05-15, 02:19 PM   #610
T.K.
很黃很暴力

結局都係要五星或指定四星開局

隻野其實太多野改善
換人、keep咭、退回鍵………

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-05-15, 02:20 PM   #611
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
咁營運只會食屎,開個1、2單位石送一張ssr卷就差唔多
GBF行緊呢套首次課十年送SSR 我唔覺GBF食屎喎

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-15, 02:20 PM   #612
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:

低星小次郎屠龍勁過4星齊格飛架
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-15, 02:21 PM   #613
GUSTAV
The One
poor

引用:
GBF行緊呢套首次課十年送SSR 我唔覺GBF食屎喎
首課同首次抽係唔同既.....

講真 GBF有皆葉同植松先守到第一年個起動期....

舊 08-05-15, 02:21 PM   #614
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
其實最緊要剋職
好似第一章咁練隻屠龍assassin就易打好多
就算係1星都唔差 而且1星仲易升添
隻game應該係期望每隻職都要有練

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-15, 02:22 PM   #615
z96282424
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
咁你真係要玩下隻GAME... 你識克屬, 3星可以好勁...
一星小次朗可以拯救一班淨係升隻5星角色LV, 但又唔夠COST放其他人, 結果去到第一章比D龍打曬面既人XD
三星幸運E 早熟型, 十幾LV已經3-4千血, 中流低柱(低COST)
仲有兩隻一星berserker... 一發退場型, 出黎打一兩round, 唔死就有賺
z96282424 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-15, 02:22 PM   #616
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
首課同首次抽係唔同既.....

講真 GBF有皆葉同植松先守到第一年個起動期....
我覺得目的係要打死業者既 首課自選已經達成到目標 會減少到好大部份既負擔
不過佢地經營手腕係真係好

Fate/GO其實我覺得佢地隻game個設計係有參考gbf
好可惜佢地無炒埋gbf果套營運手法:o)

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 08-05-15, 02:23 PM   #617
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
雙重磨豆腐

引用:

隻野其實太多野改善
Master既衫,唔排除呢個會係最快出現既辛pool (如果未執的話
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-15, 02:23 PM   #618
newb
Crazy Gamer

引用:

隻野其實太多野改善
太多野要執
19人(仲唔知裡面有幾多個真係開發人員)團隊執得邊樣先

但依加最先要搞掂既係比人hack/改遊戲data o個d大問題
舊 08-05-15, 02:24 PM   #619
GUSTAV
The One
poor

引用:
我覺得目的係要打死業者既 首課自選已經達成到目標 會減少到好大部份既負擔
其實D人都係會首抽......你咁難抽鬼首課你咩....

舊 08-05-15, 02:26 PM   #620
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 朔望~ 查看文章
其實最緊要剋職
好似第一章咁練隻屠龍assassin就易打好多
就算係1星都唔差 而且1星仲易升添
隻game應該係期望每隻職都要有練
其實講到尾就係 有無五星起手都可以做呢D野
有五星自然有優勢,亦都對銀包好
只係講無五星打唔到機就一定唔係........呢個做唔到counter理由

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-05-15, 02:27 PM   #621
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
其實D人都係會首抽......你咁難抽鬼首課你咩....
要0首抽就一定唔可能啦
只係要減輕server負擔同業者攻勢

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-05-15, 02:29 PM   #622
teealpha

引用:
作者: z96282424 查看文章
咁你真係要玩下隻GAME... 你識克屬, 3星可以好勁...
一星小次朗可以拯救一班淨係升隻5星角色LV, 但又唔夠COST放其他人, 結果去到第一章比D龍打曬面既人XD
三星幸運E 早熟型, 十幾LV已經3-4千血, 中流低柱(低COST)
仲有兩隻一星berserker... 一發退場型, 出黎打一兩round, 唔死就有賺
唔好講到我冇玩過咁,我就算洗首抽都有用早見牛丸玩左成晚
MAIN之前仲用緊亞歷山小
舊 08-05-15, 02:35 PM   #623
newb
Crazy Gamer

引用:
其實講到尾就係 有無五星起手都可以做呢D野
有五星自然有優勢,亦都對銀包好
只係講無五星打唔到機就一定唔係........呢個做唔到counter理由
咁多人仲洗抽首抽緊咪就因為係依加太多人吹風吹到無5星打唔到機咁

啊其實其它5星都打唔到機,係要貞德先打到
舊 08-05-15, 02:37 PM   #624
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: sohippy 查看文章
咁多人仲洗抽首抽緊咪就因為係依加太多人吹風吹到無5星打唔到機咁

分兩批既
一批係根本打唔打到機都係要抽J得
一批係諗著pick隻最勁既第日唔駛驚抽唔到
咁其實隻game我見暫時都未見得J德先打到機
好似無一星小次郎慘D

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-05-15, 02:37 PM   #625
teealpha

引用:
作者: sohippy 查看文章

穿刺公打唔到機

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:06 PM

手機版 | APP版