Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-14-16, 12:49 AM   #25501
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
自爆弓>奶光>大腿奶光
好快打完一場, 當刷種火都ok既

希望有一日會係貝殼, 金素材例如心臟果d掉率應該會好低, 有都無用
寶1奶光殺唔到第2關果3隻.......
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 11:00 AM   #25502
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
除左兇骨果關....其他真係0動力^^"

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 11:21 AM   #25503
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
只是為了拿綠方&絆...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 11:30 AM   #25504
digiharuka
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
今日肅正騎士比前兩日好少少 (雖然都係要掉金箱才是章吧)
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 11:51 AM   #25505
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: axe1292 查看文章
本體直接FIGMA算把啦
Figma應該無出過私服版亦唔可以除甲,
RAH果隻就可以除甲 (RAH果隻真係堅正)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 11:59 AM   #25506
gingq7

引用:
作者: axe1292 查看文章
寶1奶光殺唔到第2關果3隻.......
我寶1奶光上埋法老金的領導力會差少少殺唔係倒後面2隻,但可以靠同一回合的普攻殺埋

最理想狀態係4回合完,有時5回合,要睇隻大腿奶光寶幾

Hard sell法老金時間:
- 全隊加np加攻不用多提
- 奶光開集星可以搶贏法老金,用法老金配奶光完全無負面影響
- 法老金超級mode普攻1.4倍atk, 其實唔係弱狂戰好多(1.1*1.5), 而且法老金atk白值多奶光500, 差距更細
舊 11-14-16, 12:05 PM   #25507
gingq7

續上:
其實我都會用大腿list的lv100清姬清第二關, 自己隻奶光寶具第三關,
因為清姬寶具速度快, 總體速度差唔多
舊 11-14-16, 02:00 PM   #25508
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: gingq7 查看文章
Figma應該無出過私服版亦唔可以除甲,
RAH果隻就可以除甲 (RAH果隻真係堅正)
figma有出,不過係n年前(早期武内顔
http://www.goodsmile.info/ja/product...%9C%8Dver.html

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 02:03 PM   #25509
gingq7

引用:
作者: 夜貓 查看文章
figma有出,不過係n年前(早期武内顔
http://www.goodsmile.info/ja/product...%9C%8Dver.html
呀....我都唔記得左佢....我明明有
舊 11-14-16, 02:06 PM   #25510
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007

俺得www

舊 11-14-16, 03:55 PM   #25511
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
呢個掂
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 04:33 PM   #25512
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 小嘉 查看文章
呢個掂
最尾個幅睇落好似 良牙x小茜

不過既然決定左用信長配音
應該唔會有變ぐだ子(女)既情節啦...

舊 11-14-16, 05:05 PM   #25513
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
收到Extella,冇俾dl code我
又要另外買
由手機版發出
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 05:10 PM   #25514
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
收到Extella,冇俾dl code我
又要另外買
由手機版發出
你講先着購入特典?

定嫁王裝及看守長裝?
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 07:01 PM   #25515
蛋撻王子
功德完滿

■上限8箱分を開けた場合
※去年の個数と同じ場合。1-4箱目、5箱目、6箱以降が異なる
特別引換券4個
黄金の果実10個
白銀の果実15個
赤銅の果実32個
マナプリズム178個
虚影の塵40個
竜の牙40個
凶骨40個
英雄の証40個
剣の秘石8個 弓の秘石8個 槍の秘石8個 騎の秘石8個
術の秘石8個 殺の秘石8個 狂の秘石8個
剣の魔石16個 弓の魔石16個 槍の魔石16個 騎の魔石16個
術の魔石16個 殺の魔石16個 狂の魔石16個
剣の輝石32個 弓の輝石32個 槍の輝石32個 騎の輝石32個
術の輝石32個 殺の輝石32個 狂の輝石32個
叡智の猛火320枚
叡智の大火160枚
6080万QP
144000フレンドポイント
伝承結晶1個

舊 11-14-16, 07:02 PM   #25516
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
PSV版到手...玩落覺得PS4版真係有意義....(有D想放左隻PS4版佢^^")

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 07:22 PM   #25517
蛋撻王子
功德完滿

引用:
PSV版到手...玩落覺得PS4版真係有意義....(有D想放左隻PS4版佢^^")
唔明
師兄可唔可以講得再白d

舊 11-14-16, 07:27 PM   #25518
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
唔明
師兄可唔可以講得再白d
似係講psv玩望落沒咁差,所以可以放走隻ps4版?

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 07:30 PM   #25519
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 夜貓 查看文章
似係講psv玩望落沒咁差,所以可以放走隻ps4版?
都似係打錯個有同冇字

舊 11-14-16, 07:35 PM   #25520
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
■上限8箱分を開けた場合
6080万QP
144000フレンドポイント
伝承結晶1個
得返800萬QP
及時雨

舊 11-14-16, 07:48 PM   #25521
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 北条加蓮 查看文章
得返800萬QP
及時雨
唔夠囉

作為最佛既爆箱活動爆得八箱
抵日本個邊炎上
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 08:01 PM   #25522
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 大破人間 查看文章
你講先着購入特典?

定嫁王裝及看守長裝?
先着購入果張
由手機版發出
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 08:08 PM   #25523
gingq7

引用:
唔夠囉

抵日本個邊炎上
我需要4億QP
舊 11-14-16, 09:18 PM   #25524
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
唔夠囉

抵日本個邊炎上
以為庄司退塩川上情況會好轉,我錯了
DLW就是不懂人心

舊 11-14-16, 09:52 PM   #25525
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
我D運氣射斜曬去PAD果度......
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:53 PM

手機版 | APP版