Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 09-01-02, 03:49 PM   #1
leo12341234
Junior Member

註冊日期: Sep 2002
同級生

WHERE HAVE 同級生 GEI THINGS TO SELL~~pLX GET HELP~
leo12341234 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-02, 04:08 PM   #2
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
Red face

你指OVA? 定係精品?
OVA既話信和都會有得賣啦(當然係指VCD...)
精品就要問下其他高手了, 我不太清楚啦...:@_@":

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-02, 05:09 PM   #3
leo12341234

Thx u sin ~~ i want 精品 ar
leo12341234 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-02, 05:35 PM   #4
gtaste
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2002
我最愛櫻木舞

此篇文章於 09-01-02 05:37 PM 被 gtaste 編輯。
gtaste 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-02, 05:58 PM   #5
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
hehe 唯:P

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-02, 08:16 PM   #6
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
鳴澤唯
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-02, 08:58 PM   #7
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
講緊1喎....
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-02, 08:59 PM   #8
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
Originally posted by gtaste :
我最愛櫻木舞

我都係~~
舊 09-01-02, 09:00 PM   #9
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
杉本櫻子 而家仲貼緊佢張大海報
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-02, 09:05 PM   #10
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
Originally posted by T.K. :
杉本櫻子 而家仲貼緊佢張大海報
都話講緊1咯~~都唔聽書既~~?!
舊 09-01-02, 09:10 PM   #11
T.K.
很黃很暴力

我見唔到個1字喎

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 09-01-02, 09:12 PM   #12
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
我見唔到個1字喎
咁佢有冇打個2字出黎~~?
舊 09-01-02, 09:13 PM   #13
T.K.
很黃很暴力

咁即係無講1定2啦~~~

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 09-02-02, 02:14 AM   #14
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Red face

竟然爭辯於1定2... 算了。
1的話是田中美沙啦。
2的話杉本櫻子, 不作他人選。
櫻子既等身大海報已收好了, 而家守係房門既係下級生既結城瑞穗。

但人地問緊精品喎...:@_@":

舊 09-02-02, 05:56 PM   #15
leo12341234

yes,精品 ar~~no ppl ar...>.<"

舊 09-02-02, 07:52 PM   #16
T.K.
很黃很暴力

to森原里美
等身大!? 即係第三輯既海報?我個兩張第二輯櫻子係細少少既...... 你當時買o左幾錢?
舊 09-02-02, 10:50 PM   #17
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

...等身大....

我只有透明版poster是比較特別....

另外...LD-BOX算不算精品...?
舊 09-02-02, 11:03 PM   #18
T.K.
很黃很暴力

透明poster有張櫻木舞,係訂櫻子大海報(非等身)時黎唔到換既
講起ld,而家見yahoo bid只須幾百yen,真係嘔血...:@_@":
舊 09-03-02, 01:37 AM   #19
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Red face

引用:
to森原里美
等身大!? 即係第三輯既海報?我個兩張第二輯櫻子係細少少既...... 你當時買o左幾錢?
唔... 記得好似係做暑期工個陣買既, 地點係荃灣。
價格好平, 因為個陣個間野就結束。 冇記錯應該百多元...
我反而冇透明版海報啊...

舊 09-03-02, 01:44 AM   #20
T.K.
很黃很暴力

咁應該唔係等身....百多元....我當年買四百一張......俾人整爛兩張,再買番兩張....

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-03-02, 01:47 AM   #21
T.K.
很黃很暴力

而家買精品,好似剩番d鐵錢箱(桶型)同鎖匙扣,都係屯門見既。

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-03-02, 01:58 AM   #22
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Thumbs up

引用:
咁應該唔係等身....百多元....我當年買四百一張......俾人整爛兩張,再買番兩張....
是嗎... 那麼是我弄錯了... 萬分抱歉...
令大家誤會了... 對不起...

舊 09-03-02, 02:26 AM   #23
T.K.
很黃很暴力

剩係道歉唔夠誠意,快d將你既海報拎晒出黎,分俾誤會既人 (<當然受害誤會最深既我可分得最大份啦 )你快d整理好d海報然後post上黎通知我地呀~~~

講番第一輯既鳴澤唯等身大,後尾屯門賣10蚊張咋,其他細張就20一套:@_@": 剛出既時候大要$400,細既每張$100 超級負資產
舊 09-03-02, 02:59 AM   #24
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
鐵$箱我都有...3個
n年前我娘親0係唔知歡樂天地定咩0個度執返黎0既:@_@":

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-02, 12:04 PM   #25
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Lightbulb

引用:
剩係道歉唔夠誠意,快d將你既海報拎晒出黎,分俾誤會既人 (<當然受害誤會最深既我可分得最大份啦 )你快d整理好d海報然後post上黎通知我地呀~~~

講番第一輯既鳴澤唯等身大,後尾屯門賣10蚊張咋,其他細張就20一套:@_@": 剛出既時候大要$400,細既每張$100 超級負資產
嗚... 我擁有既海報都應該唔會夠你多啦...
雖然我都覺得咁樣會顯出誠意...
不過而家都唔會點貼海報啦...(屋企人唔喜歡), 以前買左套Sentimental Graffiti(共12張)都淨係貼過兩張咁大把...:@_@":

係架啦, 當的野被認為過時個陣就一定會係咁啦...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
同級生 1 & 2 card set Super Bus H-GAMEの部屋 7 03-13-03 12:27 AM
同級生 魚伕 H-GAMEの部屋 17 07-10-02 05:25 PM

現在的時間是 06:53 AM

手機版 | APP版