Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-09-04, 02:31 AM   #1
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
GBA 的 Adv. War 2

我買到Adv. War 2 了....
(好開心...我很喜歡這game)
每個國家多了一至兩個將軍....
但我上一集買唔晒全部將軍....
所以我這次想完美爆機...買齊全部將軍(包括黑色)
請問有冇人打這隻game...
有冇資料提供(包括秘技)
如何可買齊所有將軍....(我現在只有三個橙色軍主角..同埋黑色軍一個二打六)
謝謝幫忙

舊 11-09-04, 11:23 AM   #2
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: M-eye
我買到Adv. War 2 了....
(好開心...我很喜歡這game)
每個國家多了一至兩個將軍....
但我上一集買唔晒全部將軍....
所以我這次想完美爆機...買齊全部將軍(包括黑色)
請問有冇人打這隻game...
有冇資料提供(包括秘技)
如何可買齊所有將軍....(我現在只有三個橙色軍主角..同埋黑色軍一個二打六)
謝謝幫忙
This may help
http://guides.ign.com/guides/497900/

舊 11-09-04, 12:11 PM   #3
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: loser
感謝這位人兄呀....thx.....

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
便 利 豪 俾 你~送 你 《 WE 8 》 5 隻 elac 電視遊戲討論版 1 08-11-04 01:57 PM
今期便利~~Miki 森爺 Neo Entertainment TREND 43 08-09-04 11:18 PM
「 易 子 而 姦 」 的 荒 謬 (第一POST更新, 附詳細報導) 事丫娃些 ~清談館~ 34 06-16-04 12:58 PM
轉載: 一 個 國 家 的 輝 煌 成 就 , 竟 然 是 另 一 方 辛 酸 的 血 靈格斯 學術文化綜合研討區 10 05-24-04 12:45 PM

現在的時間是 10:15 AM

手機版 | APP版