Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 
電視遊戲討論版>Dark Souls: REMASTERED | 支援中文 | NS版已售
信長 03:09 PM 06-18-18

拓飛 12:04 PM 06-19-18
請問邊度仲有貨...
charcsc2000 12:54 PM 06-19-18
作者: 拓飛:
請問邊度仲有貨...
葵廣2/F有貨...$298...
拓飛 12:58 PM 06-19-18
作者: charcsc2000:
葵廣2/F有貨...$298...
信和應該有
charcsc2000 01:26 PM 06-19-18
信和應該有
唔知...沒去果邊好耐...因為太奸商....
拓飛 01:50 PM 06-19-18
唔知...沒去果邊好耐...因為太奸商....
我想問呢隻係咪無新內容
風間鈴木仁 01:59 PM 06-19-18
我想問呢隻係咪無新內容
今次完全版 已連 最後收費 DLC 。
charcsc2000 03:47 PM 06-19-18
我想問呢隻係咪無新內容
沒...就係PS3的dark souls prepare to die edition...
你當佢可以理解為"純"移植去PS4...
拓飛 06:56 PM 06-19-18
沒...就係PS3的dark souls prepare to die edition...
你當佢可以理解為"純"移植去PS4...
版友講既dlc都唔係新野
風間鈴木仁 07:29 PM 06-19-18
https://game.watch.impress.co.jp/doc...w/1127875.html

報道有翻譯,有圖睇。

DARK SOULS REMASTERED パッケージ版”不死の物語”そのはじまり、ここに再臨。PS4で蘇るロードランを歩く
charcsc2000 12:57 PM 06-20-18
版友講既dlc都唔係新野
不是呀...dlc就係prepare to die edition....
ps4版你可以當係ps3+dlc...
總之係完全移植+4k版本...
拓飛 03:29 PM 06-20-18
不是呀...dlc就係prepare to die edition....
ps4版你可以當係ps3+dlc...
總之係完全移植+4k版本...
多謝解答
我同呢隻game無緣,兩次有錢買都無貨
charcsc2000 05:07 PM 06-20-18
多謝解答
我同呢隻game無緣,兩次有錢買都無貨
葵廣2/F有貨...$298...講左好多次喎....
拓飛 06:02 PM 06-20-18
葵廣2/F有貨...$298...講左好多次喎....
太遠
可能聽日去mk望下
charcsc2000 06:20 PM 06-20-18
太遠
可能聽日去mk望下
唔係好遠...mk過兩站深水埗, 再過5個站就到...mtr出面就係葵廣...
信和都要mk站再行一段路啦...
Carl@William 03:40 PM 06-21-18
想問,呢集有補正S的是不是只有月光大劍?

有冇邊把好用既近戰武器係力A補正的?
風間鈴木仁 03:53 PM 06-21-18
今天到過 旺角 信和 2/F $ 298 行中文版有貨。
HAKAIDER 05:17 PM 06-24-18
想問吓用人性開捷徑攞左太陽蟲頭盔後再打百足係咪唔會影響太陽騎士生存?
赤兵尉SETH 09:14 PM 06-24-18
作者: HAKAIDER:
想問吓用人性開捷徑攞左太陽蟲頭盔後再打百足係咪唔會影響太陽騎士生存?
只要經捷徑殺/拎太陽蟲就係生存路線
太陽祭壇之前打左百足好似會少左個誓約event, 但唔影響生存
赤兵尉SETH 08:36 PM 06-25-18
更都比佢諗到

大懶財 12:03 AM 06-26-18
好鬼賤,笑左
Dyhalt Rushifar 10:48 AM 06-26-18
作者: 赤兵尉SETH:
更都比佢諗到

佢DS3 D片都好好睇。
HAKAIDER 01:47 PM 06-26-18
作者: Dyhalt Rushifar:
佢DS3 D片都好好睇。
但DS 扮npc 卒賤過DS3 扮半龍座地下

正常邊會諗到隻npc 卒會識出原力爆發彈你落街 b
Dyhalt Rushifar 02:31 PM 06-26-18
作者: HAKAIDER:
但DS 扮npc 卒賤過DS3 扮半龍座地下

正常邊會諗到隻npc 卒會識出原力爆發彈你落街 b
仲用龍弓射_你添
赤兵尉SETH 04:25 PM 06-26-18
我覺得呢個最經典

第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 

返回主題版面