Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-07-13, 12:45 PM   #901
飛燕
God of Gamer
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: holsety 查看文章
昨晚我都試過長load , 好似hang 左甘, 最好等到server 雲端自己中断,跟住就會弹回故事mode
唔見人應該就係存取雲端時不完整, 官方話見到雲端不能存取warning時就唔好玩,但我好耐冇見
如果存取不完整就會lost save,online真係執左佢吧啦
正常進度save online的game至少都會有對上一個進度的backup啦

重要隻game可以課金
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 12:59 PM   #902
SUNLOK
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: 飛燕 查看文章
如果存取不完整就會lost save,online真係執左佢吧啦
正常進度save online的game至少都會有對上一個進度的backup啦

重要隻game可以課金
若果課完金買哂百幾萬野第2日唔見save
玩家可唔可以告R星,好奇一問
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 01:21 PM   #903
sorlohk

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
引用:
昨晚我都試過長load , 好似hang 左甘, 最好等到server 雲端自己中断,跟住就會弹回故事mode
唔見人應該就係存取雲端時不完整, 官方話見到雲端不能存取warning時就唔好玩,但我好耐冇見
想問下你個隻 HANG 係點 HANG? 我係 HANG 到連 PS BUTTON (XBOX 既大圓圈) 都禁唔到
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 01:31 PM   #904
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: sorlohk 查看文章
想問下你個隻 HANG 係點 HANG? 我係 HANG 到連 PS BUTTON (XBOX 既大圓圈) 都禁唔到
一樣係個psn home制禁唔到, 等左一段時間度彈返故事

舊 10-07-13, 01:34 PM   #905
sorlohk

引用:
一樣係個psn home制禁唔到, 等左一段時間度彈返故事
噢, 我仲以為 HANG 晒先熄電制, 原來仲有得救的
舊 10-07-13, 01:36 PM   #906
涅吉.水母
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
引用:
噢, 我仲以為 HANG 晒先熄電制, 原來仲有得救的
讀取中你真係可以慢慢等
4/10自已試過讀8粒鍾唔彈有事
維護完佢先比我自動登入

拔線好過襟實熄電制
陣間熄壞部機

-----
已經知道點運作
唔見save唔會再係我wwww

此篇文章於 10-07-13 01:43 PM 被 涅吉.水母 編輯。
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 01:37 PM   #907
holsety
http://www

引用:
作者: 暉暉816 查看文章
雖然會唔真實,
但聽你地咁講,如果online mode用手機時可以係無敵就好了
好真實, 過馬路不應該玩手機^^¡

舊 10-07-13, 01:46 PM   #908
sorlohk

引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
讀取中你真係可以慢慢等
4/10自已試過讀8粒鍾唔彈有事
維護完佢先比我自動登入

拔線好過襟實熄電制
陣間熄壞部機

-----
已經知道點運作
唔見save唔會再係我wwww
讀取中我梗係等, 反正我打機都係殺時間, 時間多的是
你由佢讀 8 粒鐘? 我驚燒機多 D
舊 10-07-13, 01:48 PM   #909
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
轉自a9vg,官方對昨晚停server的回應

Updated 6PM ET 10/6/13: We experienced some instability on PlayStation 3 around 11:00 AM ET and service was restored at 12:30 PM ET. Another issue was seen on both platforms just before 4:00 PM ET and was resolved shortly after. We have not forgotten about players who reported (and who continue to report) issues with lost characters, items, apartments, cars, or in-game money. If you have lost any progress, please subscribe here for automatic email updates whenever there is news: http://support.rockstargames.com ... -items-apartment...
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 01:50 PM   #910
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
讀取中我梗係等, 反正我打機都係殺時間, 時間多的是
你由佢讀 8 粒鐘? 我驚燒機多 D
基本上我眼訓
晚晚都係轉返單機訓覺
連續5日未熄過機

任何手段都好 無事最好

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
轉自a9vg,官方對昨晚停server的回應:

Updated 6PM ET 10/6/13: We experienced some instability on PlayStation 3 around 11:00 AM ET and service was restored at 12:30 PM ET. Another issue was seen on both platforms just before 4:00 PM ET and was resolved shortly after. We have not forgotten about players who reported (and who continue to report) issues with lost characters, items, apartments, cars, or in-game money. If you have lost any progress, please subscribe here for automatic email updates whenever there is news: http://support.rockstargames.com ... -items-apartment...
琴晚官網回應睇到我都笑左
整返好又係無即時回應
要睇玩家回應先知整返好

-----

原來車庫唔可以多於一個
即係唔可以四周圍都有安全點

希望有試過既回答XD
請問
1.屋可唔可以多過一間?
2.直昇機/船位計車位還是另外計?
3.屋+車庫可以共有? (自己試左...唔可以)

此篇文章於 10-07-13 03:33 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-07-13, 03:44 PM   #911
Alphaaldo
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2010
PSN  IDAlphaaldo
XBox Live GamertagAlphaaldo
好了好了, 中午才13:00-15:30 一路連唔到線, 難得放星期一。 我都係放棄online 啦

Alphaaldo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 04:03 PM   #912
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: Alphaaldo 查看文章
好了好了, 中午才13:00-15:30 一路連唔到線, 難得放星期一。 我都係放棄online 啦
你是360版?
我P3中午12點一直在玩
不過偶爾出現無法連接雲端
舊 10-07-13, 04:08 PM   #913
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
佢改左少少野,連唔到雲端果陣
而家可以揀試多一次(有時試多幾次就連得番

之前只有唔save繼續玩同離開

舊 10-07-13, 04:28 PM   #914
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
佢改左少少野,連唔到雲端果陣
而家可以揀試多一次(有時試多幾次就連得番
佢2/10第一日也有"重試連接"
之後好似取消左

現在安唔安全就...
自己選擇離開遊戲再重開
舊 10-07-13, 04:54 PM   #915
神風@AMD
Action!

Nintendo Switch ID2776-5245-9304
日頭好多亂殺人

一online就連死無左幾千蚊

舊 10-07-13, 05:00 PM   #916
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
引用:
日頭好多亂殺人

一online就連死無左幾千蚊
自己開私人房再約版友一齊做任算啦...
你去親公開房十個鬼佬九個都追住你黎殺
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 05:38 PM   #917
GP03D

PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
隻GAME想點.....我已經delete過幾次人仔再開過先玩到.....已家叫做玩到...
今日一開...bank入面所有saving係$0...身上又係$0...
幾好玩都死....點叫人玩落去....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 05:53 PM   #918
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
20LV character lost \/

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 06:11 PM   #919
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: SUNLOK 查看文章
自己開私人房再約版友一齊做任算啦...
你去親公開房十個鬼佬九個都追住你黎殺
根本一上到GTAOnline就個個都變晒Jimmy
引用:
作者: Viper II 查看文章
20LV character lost \/
變相增加耐玩度 \/
好似哩兩日發生得好頻密, 係咪種族大清洗緊

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 07:16 PM   #920
涅吉.水母
地下&アイドル住人

由35-40經常解毒品任
已經再見唔到暴力輸送
可能太高lv唔會再見到15級任

因15級去某處好易接到,,,
舊 10-07-13, 07:18 PM   #921
神風@AMD
Action!

有無人講解下點刷 www

舊 10-07-13, 07:26 PM   #922
涅吉.水母
地下&アイドル住人

5,8級我都見到...係唔見暴力輸送
唔知搞乜
引用:
有無人講解下點刷 www
15級 - 暴力輸送 Jared(傑瑞德)任務

首先要15級
去城市正中間脫衣舞位置
打電話去俾Jared(傑瑞德)接任
你可以單人開任,退出刷到見任為止
派"暴力輸送"就可以正式開始刷
.
清場
拎件毒品返去
.
單人報酬係RP750 $9000
比評價後襟R2重新開始
以上可以無限LOOP了

此篇文章於 10-07-13 11:31 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-07-13, 09:08 PM   #923
PullMaster
Junior Member

註冊日期: Dec 2011
PSN  IDbaohead
wink

引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
5,8級我都見到...係唔見暴力輸送
唔知搞乜

15級 - 暴力輸送 Jared(傑瑞德)任務

首先要15級
去城市正中間脫衣舞位置
打電話去俾Jared(傑瑞德)接任
你可以單人開任,退出刷到見任為止
派"暴力輸送"就可以正式開始刷
.
清場
拎件毒品返去
.
單人報酬係RP900(?) $9000
比評價後襟R2重新開始
以上可以無限LOOP了
有RPG可以仲快

P.S 角色又被del, 又重做緊tutorial
PullMaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 09:16 PM   #924
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
洗左個角色出番黎

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 09:16 PM   #925
神風@AMD
Action!

第一次刷暴力運輸

輸輸下psn斷線 囧

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 04:31 AM

手機版 | APP版