Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-06-13, 09:21 PM   #826
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: 利家 查看文章
搶街車被通緝, 要點樣解?>_<
你講Online? 冇得解 如果渣偷車一遇上警察就會被通緝, 教學有講明的
乖乖地渣自己架車, 儲錢upgrade
不過就算偷車被通緝要撇甩D警察都唔係太難, 撇甩成功又有RP

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 09:21 PM   #827
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: jamcat 查看文章
之前幾嘢㩒提款機都中途俾人埋單....火都嚟!(set咗被動都要死!)
依家每次想存現金入戶口就揸車入停車場上幾層, 果然安全好多.(其實入差館仲穩陣, 邊個夠膽入去開槍??)
手機上銀行網都拎到錢, 唔駛去atm

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 09:23 PM   #828
www43w2002
Insane Gamer
-[[認領受付中]]

註冊日期: Jul 2007
3DS Friend Code1418 6677 9546
PSN  IDKin1990
不如得閒係度定一兩個活動俾大家報名一齊解任?
www43w2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 09:31 PM   #829
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: jamcat 查看文章
之前幾嘢㩒提款機都中途俾人埋單....火都嚟!(set咗被動都要死!)
依家每次想存現金入戶口就揸車入停車場上幾層, 果然安全好多.(其實入差館仲穩陣, 邊個夠膽入去開槍??)
用電話上網存錢唔得咩?
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 09:39 PM   #830
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: whassupbun 查看文章
你講Online? 冇得解 如果渣偷車一遇上警察就會被通緝, 教學有講明的
乖乖地渣自己架車, 儲錢upgrade
不過就算偷車被通緝要撇甩D警察都唔係太難, 撇甩成功又有RP
我講得唔好
係Bounty

Npc car
佢出5000叫人殺我
有解嗎?

此篇文章於 10-06-13 09:42 PM 被 利家 編輯。
利家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 09:45 PM   #831
whassupbun

引用:
作者: 利家 查看文章
我講得唔好
係Bounty

Npc car
佢出5000叫人殺我
有解嗎?
上網search左, 據聞升到一定Lv之後可以打電話比Lester比錢幫你解
一係遊戲入面過左一日時間後就會自動解除, 仲有成就/獎杯開添
一係比人殺
有人建議搵個friend殺左你, 佢攞到賞金, 然後同你分番

舊 10-06-13, 09:48 PM   #832
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
引用:
上網search左, 據聞升到一定Lv之後可以打電話比Lester比錢幫你解
一係遊戲入面過左一日時間後就會自動解除, 仲有成就/獎杯開添
一係比人殺
有人建議搵個friend殺左你, 佢攞到賞金, 然後同你分番

謝解答
龜在家中

舊 10-06-13, 09:57 PM   #833
無神論者
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2010
個地圖之前放大咗隔一陣之後會自己縮返細
但係依家唔識縮細之餘仲睇唔到自己有幾多血.... 救命... X)
無神論者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 10:14 PM   #834
涅吉.水母
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
呢家玩緊暴力輸送既隊友...
唔小心任務玩菠蘿炸到隊友部車
收到惡意提醒

唔好意思wwww
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 10:35 PM   #835
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
我要收機了 辛苦哂大家
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 10:45 PM   #836
Powerkong
Junior Member
KONG

註冊日期: Sep 2013
PSN  IDPowerkonG
好開心終於同到CREW一齊玩
Powerkong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 11:10 PM   #837
PullMaster

註冊日期: Dec 2011
PSN  IDbaohead
多謝 OonegaxxoO invite. 終於可以同crew玩.
PullMaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 11:15 PM   #838
waifaat
Senior Gamer
如月左衛門

註冊日期: Jan 2006
請問各位大大而家開差事/任務等等有無問題
突然個朋友入唔到,自己出番去開場又無限下載中
waifaat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 11:15 PM   #839
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: PullMaster 查看文章
多謝 OonegaxxoO invite. 終於可以同crew玩.
你升得好快 一晚升左上1X
舊 10-06-13, 11:16 PM   #840
Powerkong
KONG

註冊日期: Sep 2013
PSN  IDPowerkonG
引用:
作者: PullMaster 查看文章
係呀勁正, 打左好耐
下次再一齊玩
Powerkong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 11:17 PM   #841
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: waifaat 查看文章
請問各位大大而家開差事/任務等等有無問題
突然個朋友入唔到,自己出番去開場又無限下載中
有, 又好似尋晚咁, 個server 好似又嚟料, 長load 中

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 11:18 PM   #842
涅吉.水母
地下&アイドル住人

記得入返d錢入銀行 XD

引用:
作者: martinyau1979 查看文章
有, 又好似尋晚咁, 個server 好似又嚟料, 長load 中
係...又黎長LOAD
單人線上無問題
舊 10-06-13, 11:19 PM   #843
0826使者
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
唉......
好冇隱......

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 11:24 PM   #844
Anson225

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
lol although violent duct is easy to grind... it just get tired after a while :P

舊 10-06-13, 11:29 PM   #845
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
記得入返d錢入銀行 XD

係...又黎長LOAD
單人線上無問題
今日同我果位朋友唔見左隻人,佢之前隻人用哂四十幾萬買樓同買電單車
依家銀行得返1萬....

乜R星仲未搞好個唔見SAVE BUG咩 Orz...
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 11:31 PM   #846
whassupbun

唉我岩岩長load完之後都比佢洗左個角色
我冇開新角, 希望佢個連線整番好之後會返番黎

舊 10-06-13, 11:34 PM   #847
ben_fung924
人生如戲..

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbenfung924
升緊lv果個人又冇左!!頂xxx!!!

ben_fung924 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-13, 11:37 PM   #848
涅吉.水母
地下&アイドル住人

最好睇睇自己social club入面有無見online人物(見到樣,見到online data好似安全d)

我琴日試過維護中登入清雙0
但訓醒再入去玩無事
舊 10-06-13, 11:41 PM   #849
舞風
仆直艾蕾卡

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRENTON_NIRVASH
XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
引用:
唉我岩岩長load完之後都比佢洗左個角色
我冇開新角, 希望佢個連線整番好之後會返番黎
我係一開...我個人由女變男,到肩髮變成光頭戴headphone....搞到我即del人重開

舊 10-06-13, 11:42 PM   #850
舞風
仆直艾蕾卡

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRENTON_NIRVASH
XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
最好睇睇自己social club入面有無見online人物(見到樣,見到online data好似安全d)

我琴日試過維護中登入清雙0
但訓醒再入去玩無事
有data冇樣

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 03:45 AM

手機版 | APP版