Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 告示區 > GAF告示版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 05-03-04, 12:11 AM   #126
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
"_汁"姐....唔駛咁大鑊呱...
又唔係淫得出晒面果隻....
我係我 目前離線  
舊 05-03-04, 12:38 AM   #127
歸蝶
Insane Gamer
信~長~妻

註冊日期: Mar 2004
不尊重topic?off就是不尊重la,這大有人在~~~~所以這點好像不是ban的理由吧~~~~
平時清談topic變 ,都係close topic.....唔係太露都唔會點.......
定係飲食版嚴d

推心置腹初夏夜 杜鵑聲聲催人別
歸蝶 目前離線  
舊 05-03-04, 12:51 AM   #128
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
while it is said the account to be "banned", it is more reasonable
to say the account is "suspended"
and I think "3 days suspension" is not a heavy punishment
neo2046 目前離線  
舊 05-03-04, 12:52 AM   #129
廢人
The One

我想問咁如果係h-版講依兩隻字會如何
廢人 目前離線  
舊 05-03-04, 01:00 AM   #130
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

引用:
作者: 廢人
我想問咁如果係h-版講依兩隻字會如何
nothing will be happened
neo2046 目前離線  
舊 05-03-04, 01:09 AM   #131
廢人
The One

仲以為會唔比討論依套動畫tim(雖然我冇睇)
廢人 目前離線  
舊 05-03-04, 02:57 PM   #132
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
神京會被BAN7日,原因係講粗口!!

舊 05-11-04, 07:19 PM   #133
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
鳳舞月天-陸小鳳講粗口被BAN7日!!

舊 05-12-04, 02:28 PM   #134
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

有關鳳舞月天-陸小鳳所用其他ACC都會永久性地BAN,一經發現就即BAN,不再通知!!
而鳳舞月天-陸小鳳由本來被BAN7日加至被BAN10日,特此通知!!
被BAN日數有必要可以再加!!

此篇文章於 05-12-04 02:34 PM 被 龍寶寶 編輯。
龍寶寶 目前離線  
舊 05-12-04, 02:42 PM   #135
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 龍寶寶
有關鳳舞月天-陸小鳳所用其他ACC都會永久性地BAN,一經發現就即BAN,不再通知!!
而鳳舞月天-陸小鳳由本來被BAN7日加至被BAN10日,特此通知!!
被BAN日數有必要可以再加!!

為左D乜 ?

你Ban佢 , 佢開另一個acc講野 . 好正常o者 .

你又要Ban人又要人唔上GAF先安樂 ?!

你幾時變到咁唔講道理 , 講好BAN7日就7日 ,無啦啦又話加10日 , 算點 !
等陣10日又10日 , 咁佢咪成世GAF禁言 ?!
一係你Ban左佢 , 等佢開另一個acc講野 , 家下人地上唔上GAF唔到你管、更唔到比你奪去發言權吧 ,你當他是玩具嗎 ?! 你是管理人 , 但不是皇帝吧 !

你Ban人不等如可奪去別人發言權吧 !

舊 05-12-04, 02:57 PM   #136
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: 馬沙
為左D乜 ?

你幾時變到咁唔講道理 , 講好BAN7日就7日 ,無啦啦又話加10日 , 算點 !
一係你Ban左佢 , 等佢開另一個acc講野 , 家下人地上唔上GAF唔到你管、更唔到比你奪去發言權吧 ,你當他是玩具嗎 ?! 你是管理人 , 但不是皇帝吧 !

唔係永久ban既人有乜理由可以開新account?
如果一被ban(暫時)就即開新account,咁ban黎有乜意義??a

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線  
舊 05-12-04, 03:00 PM   #137
光之審裁者
最終兵器仙人

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Scarlet
如果一被ban(暫時)就即開新account,咁ban黎有乜意義??a
但好多人都係咁~~~~ a

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

四年的單戀,己隨時間消逝,沒有了感覺,當時每夜輾轉反側,每日承受住千刀萬剮之痛,驀然回首,己成了過去,己成了回憶,那些日子是如何過的?己經記不起了
四十九年一睡夢 一期榮華一杯酒
光之審裁者 目前離線  
舊 05-12-04, 03:00 PM   #138
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
為左D乜 ?

如果開另一個a/c講野得...
咁ban既意義何在....

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線  
舊 05-12-04, 03:01 PM   #139
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
引用:
根本Ban人就冇意義 , 要人改是改好他們的本質 , 而不是禁言

舊 05-12-04, 03:01 PM   #140
GUSTAV
The One
poor

引用:
根本Ban人就冇意義 , 要人改是改好他們的本質 , 而不是禁言
咁有人犯罪
叫人坐監都冇意義啦

GUSTAV 目前離線  
舊 05-12-04, 03:02 PM   #141
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
為左D乜 ?

你憑咩係度同我講!!

佢講粗口就BAN7,基本上佢作晚所用的真.碧咸23我都知,但我放過佢,但佢竟然作晚再開個叫鳳小陸的ACC,ok,既然佢完全無視我的警告,我也不必同佢客氣,加多果3日係因為佢開的Acc所引至的!!
在你看來,BAN7日就可再開個新Acc上來,那先前被BAN7日的Acc跟本就多餘,同直接永久性BAN有乜分別,還定你都會立即新Acc上來,你自己用腦諗下啦!!

舊 05-12-04, 03:03 PM   #142
風音
The One

引用:
ban人係懲罰既一種,類似於坐監......
開新account=逃獄
捉到加刑有乜唔合理?

⊃天⊂
風音 目前離線  
舊 05-12-04, 03:06 PM   #143
光之審裁者
最終兵器仙人

引用:
作者: GUSTAV
咁有人犯罪
叫人坐監都冇意義啦
叫人坐監...唔到他分身出來吧~~~
且坐監希望改好他的本質為他所做的事負責,而不是要剝奪他的自由吧~~~

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

四年的單戀,己隨時間消逝,沒有了感覺,當時每夜輾轉反側,每日承受住千刀萬剮之痛,驀然回首,己成了過去,己成了回憶,那些日子是如何過的?己經記不起了
光之審裁者 目前離線  
舊 05-12-04, 03:08 PM   #144
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
咁又唔係咁講...我立場係重生後只要佢冇再搞事就唔應該Ban

一直ban下去解決唔到問題..寶寶,7天就7天ok?

Rabbidas 目前離線  
舊 05-12-04, 03:09 PM   #145
光之審裁者
最終兵器仙人

引用:
ban人係懲罰既一種,類似於坐監......
開新account=逃獄
捉到加刑有乜唔合理?
咁問一句永久地ban又開新a/c回來?
量產型歌手和17是什麼?

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

光之審裁者 目前離線  
舊 05-12-04, 03:09 PM   #146
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: Yui Narusawa

一直ban下去解決唔到問題..寶寶,7天就7天ok?
ok

舊 05-12-04, 03:09 PM   #147
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 光之審裁者
叫人坐監...唔到他分身出來吧~~~
且坐監希望改好他的本質為他所做的事負責,而不是要剝奪他的自由吧~~~
基本上被ban同坐監差唔多
係想被ban既人係期間反省
如果可以即開a/c,等於一個強姦犯比人拉左後又可以用另一個身份繼續係出面作惡
咁ban黎做乜?咁樣先係真真正正失去ban既意義
可憐有d人連ban人係為左咩都可以曲解成咁

GUSTAV 目前離線  
舊 05-12-04, 03:10 PM   #148
光之審裁者
最終兵器仙人

引用:
作者: 藍莓咖啡
ban7日變成10日 , 點解唔可以?
佢開新acc再搞事, 即係又犯
所以刑期加長, 有咩唔妥
但他其他a/c無犯,但全部ban了....原因?

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

光之審裁者 目前離線  
舊 05-12-04, 03:11 PM   #149
風音
The One

引用:
咁問一句永久地ban又開新a/c回來?
量產型歌手和17是什麼?
永久性ban=死刑
再開account=重新做人(舊account post數不會繼承)

⊃天⊂
風音 目前離線  
舊 05-12-04, 03:12 PM   #150
風音
The One

引用:
但他其他a/c無犯,但全部ban了....原因?
逃獄者罪加一等,不能姑息。

⊃天⊂
風音 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
《暗黑破壞神 II 》森林酒吧旅館 (P.1) KIM PC電腦遊戲討論版 1013 08-03-05 12:37 AM
梁靜茹新曲+精選國語大碟"戀愛的力量 "(新歌加精選) - 封面, song list updated [已推出] JACKY Neo Music UNIVERSE 22 11-26-03 10:54 PM
可否把 假如愛有天意-電影原聲大碟 的song list...... StevenLeong Neo Music UNIVERSE 1 10-25-03 06:39 PM
點樣可以將ICQ個name list upload上去ICQ server? 6402oen 手機資訊/電腦軟硬討論 8 02-04-03 10:11 PM

現在的時間是 11:02 PM

手機版 | APP版