Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-15-17, 05:17 AM   #11
GOGamer
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2016
引用:
作者: CardGameDan 查看文章
隻GAME個問題係好難推人落坑
因為戰鬥系統,用旁觀者去睇唔覺有乜野特別,只會覺得好鬼嘈,要自己親身落場玩先知道係好野
原本XBX淨係睇DOLL上山下海飛天就較易推坑(d人睇FF15片見到架車識飛已經嘩嘩聲,我笑而不語),但衰在WiiU本身唔生性

XB2冇DOLL,要推坑唔易,好在而家係NS盛世時推出,總好過XB1推出的時候已經係Wii末期,根本冇乜人知呢隻GAME

當年我都係因為睇呢度好多版友大讚XB1先去試咋

老任要炒飯就炒返XB1落NS度啦
飯已炒左係n3ds度,再炒就lone 架啦

btw,段片話要用crystal 開Blade, 即係D blade 係隨機獲得?定係有D 1星 2星...5星既設定?定只係鎖定一個角色用?
GOGamer 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Super Mario Odyssey|支援繁體中文︱發售中 MO 電視遊戲討論版 388 04-11-23 07:10 AM
[NS] いっしょにチョキッと スニッパーズ Snipperclips《你裁我剪》|支援繁體中文 MO 電視遊戲討論版 40 11-13-17 12:08 AM
賣日版 New 3DS Xenoblade golan 買賣專區 0 09-14-15 10:43 PM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM

現在的時間是 08:34 PM

手機版 | APP版