Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-19-02, 04:07 PM   #1
URA
God of Gamer
盡皆過火 盡是癲狂

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDyungandrew
找尋MP3及搵歌 , 請到這裹討論!

我希望大家以後可以將你所有想要o既歌列落一個message內~
另外,請不要在一日重覆post你的message幾次,
因為我經常發現有些會員的topic在幾頁內出現幾次~
當然你地每日可以開3-4個messages,
但唔好咁離譜啦~
最好避免寫咁多個messages...

在你地尋歌時請注意以下幾點:
1)盡量寫明你想要咩歌同咩format
2)留低聯絡方法
e-mail: (mp3/rm都得)sina/netvigator
(rm only) yahoo,hongkong.com等等
或者用icq send都得~
*會員亦可提供d/l link

仲有一點我想提醒下大家~
依到係尋歌o既...
請大家不要再在這裡開topic問人邊到有得d/l歌~
亦請大家不要在這裡賣廣告!(除提供d/l link~*)

如果大家能善用這個topic,
我相信你地一定可以以最快時間搵到你地o既歌~
我希望大家可以自律啦~
大家如果有咩對此通告有意見~
可在這裡發表,謝謝!

請大家善用mp3 分享topic(由於mp3 沒有受版權持有人正式授權, 所以請各網友24小時內自行把交換得來的mp3 & mtv 刪除*)

* 網友之間的一齊交換的mp3 topic的過程及內容, 一律均與本forum 無關。

Neo Music UNIVERSE版主浦島景太郎+Jacky上

此篇文章於 10-31-02 01:19 AM 被 JACKY 編輯。
URA 目前離線  
舊 06-19-02, 04:10 PM   #2
大粒麥
最後衝刺......

ok 吾該哂

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線  
舊 06-19-02, 06:03 PM   #3
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

陳冠希-有幾壞(陳冠希獨唱板)
陳慧琳-飛天舞會-(2002演唱會主題曲)
謝霆鋒-冥想
葉文輝-I believe (廣東版)

my icq:59354140
YeeeSSS 目前離線  
舊 06-19-02, 06:05 PM   #4
楊威利
Game Master
革命預備軍總司令官

註冊日期: Apr 2002
動漫既歌可唔可以係到搵?

"國家的滅亡是理所當然的事。就和死亡一定會來訪一樣,這是世間自然的道理。"
"帝國的人民,在過去這將近二十個世代的歲月中,已經習慣了被統治、被支配。所謂的政治對他們來說,就是被迫去做些事情、或者靠別人為他們去做些什麼事。所以他們才會支持這個比過去還要好上許多的羅言克拉姆支配體制,絕對是理所當然的。但是當羅言克拉姆王朝,在歲月的風化作用中,開始走上自然崩壞的下坡路段時,就是民主共和制開始變得有意義的時候了吧 !"
民主主義萬歲!!!!!!!!!!!!!!
楊威利 目前離線  
舊 06-19-02, 06:34 PM   #5
Crazy Gamer
Grabber

千千萬萬個我,光榮之家(何韻詩)
要mp3,icq:162649196
(因為之前電腦short咗,所以唔見咗好多mp3...)
白 目前離線  
舊 06-19-02, 07:06 PM   #6
Tatya
Crazy Gamer
戦神

浦島景太郎兄,

你以前是否post過一D動漫MP3既link collection?

可以再post多次嗎?

我得兩個雞腸bookmark...link #1 link #2

thanks~

此篇文章於 06-19-02 07:10 PM 被 Tatya 編輯。
Tatya 目前離線  
舊 06-19-02, 07:06 PM   #7
Crazy Gamer

想要日文歌??
ok ??
thanks

leave the ftp server url, ok??
111 目前離線  
舊 06-19-02, 07:46 PM   #8
URA
盡皆過火 盡是癲狂

PSN  IDyungandrew
引用:
Originally posted by 111 :
想要日文歌??
ok ??
thanks

leave the ftp server url, ok??
what?

舊 06-19-02, 09:23 PM   #9
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by 浦島景太郎 :

what?
舊歌黎
Every little thing既remix歌 192kps version
thanks
111 目前離線  
舊 06-20-02, 12:00 AM   #10
kelvin
Junior Member

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by 海賊‧路飛 :
千千萬萬個我,光榮之家(何韻詩)
如果你未download, 三日之後delete
http://evillage.uhome.net/wcc.zip

舊 06-20-02, 12:29 AM   #11
Crazy Gamer
Grabber

引用:
Originally posted by kelvin :

如果你未download, 三日之後delete
http://evillage.uhome.net/wcc.zip
多謝晒,已d/l
白 目前離線  
舊 06-20-02, 01:20 AM   #12
大粒麥
最後衝刺......

浪客劍心 第28-38,43-49話片尾歌
歌名: HEART OF SWORD~夜明け前~
BY: T.M. Revolution

幫幫忙

OMG...
大粒麥 目前離線  
舊 06-20-02, 06:43 AM   #13
Kamihara
Account Locked

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by 楊威利 :
動漫既歌可唔可以係到搵?
我都係呢類型的異族
Kamihara 目前離線  
舊 06-20-02, 09:38 AM   #14
toby
Game Master

引用:
Originally posted by 大粒麥 :
浪客劍心 第28-38,43-49話片尾歌
歌名: HEART OF SWORD~夜明け前~
BY: T.M. Revolution

幫幫忙
上我個 myplay account download
toby 目前離線  
舊 06-20-02, 01:37 PM   #15
大粒麥
最後衝刺......

引用:
Originally posted by toby :

上我個 myplay account download
即係點??
咩係myplay account ?

OMG...
大粒麥 目前離線  
舊 06-20-02, 02:37 PM   #16
toby
Game Master

To 大粒麥,

請睇此 post
toby 目前離線  
舊 06-20-02, 02:49 PM   #17
大粒麥
最後衝刺......

引用:
To 大粒麥,

請睇此 post
唔該哂toby

一定要連線聽o架??
有冇得成首download架

OMG...
大粒麥 目前離線  
舊 06-20-02, 02:54 PM   #18
toby
Game Master

請睇 this post
toby 目前離線  
舊 06-20-02, 03:02 PM   #19
大粒麥
最後衝刺......

引用:
請睇 this post
對唔往呀 我白痴過頭

係呢,咁有冇remix版好似呢首

OMG...

此篇文章於 06-20-02 04:41 PM 被 憭抒暻 編輯。
大粒麥 目前離線  
舊 06-20-02, 11:47 PM   #20
toby
Game Master

To 大粒麥,

唔好意思,我真係唔識再詳細解釋,你自己試下啦

另外我無你想要既 remix, sorry...
toby 目前離線  
舊 06-21-02, 12:33 AM   #21
卡樂 B 薯仔
Crazy Gamer
隱性情色恐怖份子

註冊日期: Feb 2002
我想要動畫GTO既片頭片尾曲既MP3,請問有無?

先謝!

Not all the things visible are real...

任何事都為別人 自己擺在最後面 來一次遠走高飛 再猶豫就別後悔
擇期不如就今天 bye bye blue Monday 肩上一把破吉他 流浪到天邊
卡樂 B 薯仔 目前離線  
舊 06-21-02, 01:15 AM   #22
大粒麥
最後衝刺......

引用:
To 大粒麥,

唔好意思,我真係唔識再詳細解釋,你自己試下啦

另外我無你想要既 remix, sorry...
唔該哂先
我睇得明,download左喇

OMG...
大粒麥 目前離線  
舊 06-21-02, 02:10 AM   #23
兵.
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2002
MP3:
陳冠希-有幾壞(陳冠希獨唱板)
英皇群星-天生不倒
謝霆鋒-冥想
林憶蓮/張學友-日與夜

my icq: 2820492
thx 浦島景太郎~
兵. 目前離線  
舊 06-21-02, 07:11 PM   #24
milk
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2002
請問有冇楊千樺(下半場)??
thx

舊 06-21-02, 07:48 PM   #25
toby
Game Master

引用:
Originally posted by hk4840 :
我想要動畫GTO既片頭片尾曲既MP3,請問有無?

先謝!
已 upload 上 myplay account
toby 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:04 AM

手機版 | APP版